Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Katılanların ayaklarına sağlık,afiyet olsun Kerem emeklerine sağlık. 10 numara,5 yıldız iş çıkardın tebrikler Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Katılanların ayaklarına sağlık,afiyet olsun Kerem emeklerine sağlık. 10 numara,5 yıldız iş çıkardın tebrikler Tahirim, sağolasın. Ben birşey yapmadım aslında Sadece mekanı söyledim. Herkes gibi orada buluştuk Hepimiz yaptık yani. Gelen herkesin emeğine sağlık Gelmeseler hepsi yalan olurdu Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Şimdi oralarda olmak varmış anasını satayım. Katılanların, gidebilenlerin yüreklerine sağlık. Ne iyi etmişsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Onla öyle bişi yapmazdım Canımı sokaktamı buldum.. Bu arada dönüşte trafiğin olduğu bölgede Motosiklet kazası vardı Adam bariyerlere çarparak ölmüştü gördünüzmü ? Allah korusun... Malesef ki benim çok yakınımda oldu kaza.bariyerlere değil,kamyona çarptı ve hızın etkisiyle bizim şeride kadar parçalar uçtu ben cenazeyi görmedim ancak mert'e söyledim dikkatli olması için ,o görmüş :(Allah rahmet eylesin Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Afiyet olsun,güzel bir buluşma olmuş. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Allah'tan Bulgaristan vize uyguluyor yoksa bazı arkadaşları şimdi Sırbistandan topluyor olurduk. 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Kaçacak etkinlik değilmiş bu. Sanırım en fazla bunu kaçırdığıma üzüleceğim. Geceyarısı patlak veren bir takım ailevi meseleler yüzünden karar değiştirmek zorunda kaldım. Ama fotoğrafları görünce neler kaçırdığımı gördüm. YC'nin de ilk macerasıydı, neyse kısmet diğerlerine artık. Herkese afiyetler olsun, Allah muhabbeti bozmasın. Bu arada, Şafak dikkatimden kaçmadı, saç sakal gitmiş. Hayırdır? Arada tarz değişmek lazım , Yaz geldi saç sakal sıkıyor Malesef ki benim çok yakınımda oldu kaza.bariyerlere değil,kamyona çarptı ve hızın etkisiyle bizim şeride kadar parçalar uçtu ben cenazeyi görmedim ancak mert'e söyledim dikkatli olması için ,o görmüş :(Allah rahmet eylesin Nasıl oldu kaza ? Yağış varmıydı kaygan zemin yüüzndenmi oldu ? Biz geçerken ufaktan yağmur vardı yerler en tehlikeli şekildeydi. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Arada tarz değişmek lazım , Yaz geldi saç sakal sıkıyor Nasıl oldu kaza ? Yağış varmıydı kaygan zemin yüüzndenmi oldu ? Biz geçerken ufaktan yağmur vardı yerler en tehlikeli şekildeydi. biz cıktığımızda yollar gayet temizdi , Mertcandan ayrılıp biryere yetişmek için gazlıyordum bende.bir anda karşı şeritte yaklaşık 300 metre önümde havada parçaların uçuştuğunu ve herkesin frenlere asıldığını gördüm.kamyon yavaştı büyük ihtimalle ama motor o hale geldiğine göre sağlam hızla vurdu motorun ön kaplaması ve birkaç parçası bizim şeritteydi.motorsikletin gidonu bile kamyondan daha ileride duruyordu ayrıca o yolda motorcular gerçekten çok hızlı gidiyorlar.ben 180le dönerken iki tarafımdan 4 tane enduro geçti ama adamları neredeyse göremeyecektim,o kadar hızlıydılar Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Allah rahmet eylesin , dikkatli olmak lazım.. Ben yerlerin kuruduğunu görmeden ne makas attım ne hız yaptım.. İstediğin kadar şöför ol karşındakinin ters hareketi senide bitirir.. biz cıktığımızda yollar gayet temizdi , Mertcandan ayrılıp biryere yetişmek için gazlıyordum bende.bir anda karşı şeritte yaklaşık 300 metre önümde havada parçaların uçuştuğunu ve herkesin frenlere asıldığını gördüm.kamyon yavaştı büyük ihtimalle ama motor o hale geldiğine göre sağlam hızla vurdu motorun ön kaplaması ve birkaç parçası bizim şeritteydi.motorsikletin gidonu bile kamyondan daha ileride duruyordu ayrıca o yolda motorcular gerçekten çok hızlı gidiyorlar.ben 180le dönerken iki tarafımdan 4 tane enduro geçti ama adamları neredeyse göremeyecektim,o kadar hızlıydılar Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Yol motorlar için tehlikeliydi. Araçla bile virajlarda savrulma oluyor. Asfalttan dolayı. Eğer yuksek hızda motor viraja girdiyse kontrolü kaybetmiştir. Yolda gezici yada sabit radara denk gelen oldumu Bi tane gorduk gezici megane trafik ekibiydi. Önünde radar cihazi goremedik ama. Bi kac yerde de eds vardı yolun üstünde tak şeklinde Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Herkes afiyet olsun. Kırkpınar ağası Kerem Abimize emeklerinden dolayı teşekkürler. Gelemediğim için çok üzgünüm. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Yol motorlar için tehlikeliydi. Araçla bile virajlarda savrulma oluyor. Asfalttan dolayı. Eğer yuksek hızda motor viraja girdiyse kontrolü kaybetmiştir. Yolda gezici yada sabit radara denk gelen oldumu vardıysa insan gibi yemeyeceğiz zaten işte o zaman iyi yemiş olacağız Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Kazaya dair en ufak haber göremedim internette sanırım henüz düşmedi ya da aile istemedi. Virajdan veya islak zeminden öyle bi kaza yapacagini sanmıyorum. Islak zeminde cok sert girerse ancak savrulur. Arabanin 60 ile donemeyecegi yerlere motosikler cok rahat 120-130 ile girer ki oradaki motorlarin hepsi buyuk hacimli racinglerdi ve oldukça genis taban arka lastikleri var viraj için. Grup halinde bir racing tayfasiydi. Ve büyük ihtimal gazlayarak gidiyorlardi biri kontrol edemedi kamyona çarptı. Arabada grup halinde giderken hatalar telafi edilebilir ufak surtme veya carpmayla ancak motosikletin o yüksek hizda bi arabanin aynasina bile değmesi tüm dengesini bozar. Allah rahmet eylesin büyük ihtimal genç yaşta bir genç kaybetti hayatını. Allah ailesine sabır versin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 (düzenlendi) Lokman kardeşimizin tatlılarına teşekkürler...Abi ne demek, afiyet olsun. Abowwww..... Fatih Abinin, Lokman Abiye sattığı Naylonu, üzerine uçak düştükten sonra iyi toplayamamışlar. Vida arttırmış bitane Servet Abi buldu, yerine taktı sağolsun, yoksa Naylon dönüşte dağılabilirdi Lokman Abim.. Kesene bereket, Allah razı olsun. Ağzımızı tatlandırdın. fordçuların tuzağı Afiyet olsun abim. 5 Mayıs 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Bunu buluştuğumuz da Göksel'le dekonuştuk.. Belki de hayırlısı böyleydi çoğumuz bir birimize diyoruz gurubu sen bozdun falan diye .. Belki toplu şekilde gelsek kötü olay yaşıyabilirdik.. Hayırlısı 7-8 gurup ile mekana varmakmış.. Otobanda görünen kadarıyla radar yoktu, ancak inşlh süpriz yaşamayz.. Ben bir ara gazlamayı kestim Fatih abi bile şaşırdı yavaşladı.. Aha radara girdik der gibi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Bir Ağva konvoyumuz vardır bien bilir, efsane bir konvoydu, dağ yollarından ormanın yaprakların içinden gece uça uça gittik. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Kerem İstanbula geldiğin ilk etkinlikte bana hatırlat, bir emanet verecektin bana abi de. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Kerem İstanbula geldiğin ilk etkinlikte bana hatırlat, bir emanet verecektin bana abi de. Ne olaki acaba? Korkuyla karışık heyecan yaptım şimdi bak abim Bizim buralarda emanet demek = Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Yazmayacağım, zor tutuyorum kendimi ama yazmayacağım.... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Yazmayacağım, zor tutuyorum kendimi ama yazmayacağım.... Yaz abim. Tutma kendini. Alıştım artık her yoruma. Komaz bana. Yaz rahatla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 600 km yol, git gel 1200. Günübirlik yemedi vallaha afiyet olsun. Fotoları merakla bekliyorum İstanbuldan çıkanda aşağı yukarı aynı mesafeyi kat etmeyi başardı fctr muhabbeti olmasa yalnız, mekan sahibi alçılı kol bacak ve kürek kemiğine sahip olurtdu 8 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Yazmayacağım, zor tutuyorum kendimi ama yazmayacağım.... Kıskanma Abim, sanada bir kuzu yediririz yokluğunu hissettik 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts