İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Fotoğrafları ( 04.05.2014)

Misafir

Recommended Posts

Safak Acar

Abi sen bu meganı radarmı sandın ?  150 ile giderken Frene asıldın :D

lkmn2.jpg

Kamera kayıtlarına göre radar olsa dahi ben yırtıyorum.. Cezadan.

lkmn22.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Arada kaynamasın Kerem e de hazırlıklar için sonsuz teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Şafak aynen :D

benim kameradan bir kaç görüntü.

tanıdık galiba :D

ml67.png

c-max ve mondeo kuğu gibiler ;)

x4xs.png

c87d.png

pis gazcı :D

8fbo.png

42w8.png

Radar sandık. :)

twv6.png

eğlenceden dönenler.

sqau.png

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

...

eğlenceden dönenler.

sqau.png

Bu fikri tuttum.. Bir dahaki organizasyonlarda 3-5 tır kiralayalım. Hem yakıttan tasarruf, hem yeri daha kolay bulursunuz. Yüksek oturma pozisyonu ile ileri görüş açısı, daha iyi fotoğraflar yakalama imkanı, karşı şeritteki olaylara anında müdahil olma, radar madar hak getire hem. Daha ekonomik olur  :D (Araçları yükleyerek ;) )

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Bende başından beri gelmek istediğim bir org.du ama misafirlerim vardı onların geleceği bu organizasyondan önce belliydi..Saat 12 civarı Mahmutbey civarında TEM'de giden Ford araçların oraya gidiyor olasılığını düşününce içim acıdı ama ben mecburi istikamet Atatürk Airport yaptım. çok güzel olmuş Kerem Beyin eline sağlık katılanlara afiyet olsun bizde fotolara bakıp iç çekiyoruz :) 

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

kuzulara yazık ettik

Hayatlarının baharında yediniz onları haziran ayını bari görselermiş :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Allah muhabbetinizi arttırsın, gerçekten güzel kareler. Kerem'e tebrikler katılan arkadaşlara da kocaman  :bravo:  :bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı

ekip olarak kaç kuzu devirdiniz ;)

16-17 kilodan 2 kuzu çevirme, 7-8 kilodan 1 oğlak, bilimum 10 kilo ızgara çeşitleri, 20 kilo yoğurt, 30 tabak salata, 1 çuval ekmek, 2 dana :p:D
Yorum bağlantısı

16-17 kilodan 2 kuzu çevirme, 7-8 kilodan 1 oğlak, bilimum 10 kilo ızgara çeşitleri, 20 kilo yoğurt, 30 tabak salata, 1 çuval ekmek, 2 dana :p:D

:bravo:

2 dana :shok:  :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Kuzuları anladık danalar neyin nesi :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kıskanma Abim, sanada bir kuzu yediririz :) yokluğunu hissettik :)

Avunuyoruz buralarda işte, ne yapalım... :)

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

K.D.V. ;):D

K.D.V. 2 tane dana ise kuzu bırakmamışsınız Trakya'da  :shok:

Yorum bağlantısı

Şafak aynen :D

benim kameradan bir kaç görüntü.

tanıdık galiba :D

c-max ve mondeo kuğu gibiler ;)

pis gazcı :D

Radar sandık. :)

eğlenceden dönenler.

Hiç bir görüntü koymadı şu araç içi kamera görüntüleri kadar :D gelsin artık kameram :D

Çok iyi gerçekten abim :)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu araç içi kamerada hız'ların yazması iyi olmamış :D Özel durumlarda kapamak (kapama opsiyonu vardır umarım ) lazım hız verilerini...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Muhabbbetiniz (muhabbetimiz) daim olsun. Katılmayı çok isteyip malesef yine katılamadığım bir etkinlik oldu. Herşey çok güzel olmuş. Başta Kerem olmak üzere emeği geçen, bu güzel dostluk, arkadaşlık havasını oluşturan sürdüren tüm forum arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve abilerimize teşekkürler.  :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bu araç içi kamerada hız'ların yazması iyi olmamış :D Özel durumlarda kapamak (kapama opsiyonu vardır umarım ) lazım hız verilerini...

Var abi, gps nin fişini çekince göstermiyor. :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Var abi, gps nin fişini çekince göstermiyor. :D

Resmin 1 tanesinde önümdeyken sağından dalayımmı diye düşünmüştüm? Sonrada sen uyma millete 3008 'in arkasından efendi efendi git dedim. Tam o sıradaki yerin resmini koymuşsun tesadüf hızımız 174 km imiş. Yemin edebilirdim kınalıya kadar yağmurdan dolayı 140 lara dahi çıkmadım diye...

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

kaybolduğumuzda çektiğim bir iki resim :D

jCgwjlO.jpg?1

eşine az rastlanacak bi foto

JkLdV2o.jpg?1

prRGOLn.jpg?1

yolda çekilmiş video ve resimler de var arkadaşın makinadan alınca paylaşıcam

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Çok güzel bir etkinlik geçirdik, maşallah iyi yedik içtik güldük gezdik gittik geldik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Evden mekana 140km gittim, 137km geldim diğer arkadaşlar gibi 200km-300km yapmadım :D Organizasyona gidip gelirken 110-120km gibi hızlarda seyir edip son derece temkinli davrandık. Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere inşallah ;) benim çektiğim bir selfie vardı oda zaten foruma eklenmiş ekleyecek bir şeyim yok ;)  Bundan sonraki toplantılarda toplu olarak bir resim çekelim ama olmuyor böyle 

Not: Bende bir flasg disk vardı etkinlik sırasında arabaların olduğu bölgede sanırım düşürdüm gören duyan bilen var ise haber vermesi mutlu eder beni :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Vay harika olmuş. Afiyetler olsun, Ev sahibine teşekkürü borç biliyoruz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...