İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Fotoğrafları ( 04.05.2014)

Misafir

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Çok güzel bir etkinlik geçirdik, maşallah iyi yedik içtik güldük gezdik gittik geldik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Evden mekana 140km gittim, 137km geldim diğer arkadaşlar gibi 200km-300km yapmadım :D Organizasyona gidip gelirken 110-120km gibi hızlarda seyir edip son derece temkinli davrandık. Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere inşallah ;) benim çektiğim bir selfie vardı oda zaten foruma eklenmiş ekleyecek bir şeyim yok ;)  Bundan sonraki toplantılarda toplu olarak bir resim çekelim ama olmuyor böyle 

Not: Bende bir flasg disk vardı etkinlik sırasında arabaların olduğu bölgede sanırım düşürdüm gören duyan bilen var ise haber vermesi mutlu eder beni :)

kaç gb lık olan?

Yorum bağlantısı

Çok güzel bir etkinlik geçirdik, maşallah iyi yedik içtik güldük gezdik gittik geldik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Evden mekana 140km gittim, 137km geldim diğer arkadaşlar gibi 200km-300km yapmadım :D Organizasyona gidip gelirken 110-120km gibi hızlarda seyir edip son derece temkinli davrandık. Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere inşallah ;) benim çektiğim bir selfie vardı oda zaten foruma eklenmiş ekleyecek bir şeyim yok ;) Bundan sonraki toplantılarda toplu olarak bir resim çekelim ama olmuyor böyle

Not: Bende bir flasg disk vardı etkinlik sırasında arabaların olduğu bölgede sanırım düşürdüm gören duyan bilen var ise haber vermesi mutlu eder beni :)

O flash Gokhan abinin arabada kaldı büyük ihtimal ona taktin abi en son

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Gokhan Ugur a nargile icerken bir flash verdi ama o kimin flasi bilmiyorum.. Ugurun kendi flasida olabilir. Aklima geldi yazim dedim.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

kaç gb lık olan?

32GB abi, içerisinde bazı önemli bilgiler vardı onlar gerekli

O flash Gokhan abinin arabada kaldı büyük ihtimal ona taktin abi en son

Gökhan ile görüştüm onda kalmamış kardeşiim, bende aldığımı hatırlıyorum arabadan

Gokhan Ugur a nargile icerken bir flash verdi ama o kimin flasi bilmiyorum.. Ugurun kendi flasida olabilir. Aklima geldi yazim dedim.

Acabalar içerisindeyiz bakalım ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Gökhan ile görüştüm onda kalmamış kardeşiim, bende aldığımı hatırlıyorum arabadan

Acabalar içerisindeyiz bakalım ;)

Kerem i ara  söyle mekanı arayıp sorsun, baksınlar yeşillik alana, belki bulunur dicem ama bizden sonra giden olduysa alınmıştır belki :(

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

yolda Şafak abinin 1.0 ecobost focusa şaşırdım ya 160 170 gidiyoruz baktım yanımızdan vıın diye geçti teknoloji budur ya :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

kaybolduğumuzda çektiğim bir iki resim :D

eşine az rastlanacak bi foto

yolda çekilmiş video ve resimler de var arkadaşın makinadan alınca paylaşıcam

Vay kardeşim uj nin sahibi senmiydin, adını öğrenmediğim için ben seni Gökhanın arkadaşı sandım..  

E-5 Bakırköy'e kadar iyi geldik beraber..  

yolda Şafak abinin 1.0 ecobost focusa şaşırdım ya 160 170 gidiyoruz baktım yanımızdan vıın diye geçti teknoloji budur ya :D

Gişelerden çıktıkdan sonramı ? 

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

kuralları hep ihlal ediyor :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Vay kardeşim uj nin sahibi senmiydin, adını öğrenmediğim için ben seni Gökhanın arkadaşı sandım..  

E-5 Bakırköy'e kadar iyi geldik beraber..  

Gişelerden çıktıkdan sonramı ? 

abi yok daha yeni otobana çıktığımızda herkes bi kaptırdı ya o ara geçtin şaşırdım kaldım valla :D aynen bakırköye kadar birlikteydik

abi senin golften daha büyük atak bekliyodum ben ama heralde tam kapatmadın gazı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Say ? :D  

120kmyi geçmedim, sağdan sollamadım, sinyal verdim, kimseyi sıkıştırmadım ...

Saraydan bir çıktık.. Arkadaş ben öne geçim dedim, hep bir park alanına girelim diye 110km ye düştüm bıraktım gazı baktım hepiniz atağa geçtiniz.. :D  

Sonra bi ekobust şakası yaptım, yavaş yavaş ivmelenerek 220kmye çıktım,  shele sapacağımız için frenledim yavaşladım, 

Aslında Cüneyt le deneme yapacaktım Cüneyt gaza geldi  Kapattı gitti :D    Geçemesemde tamponunda giderdim Cüneyt in.. 

abi yok daha yeni otobana çıktığımızda herkes bi kaptırdı ya o ara geçtin şaşırdım kaldım valla :D aynen bakırköye kadar birlikteydik

abi senin golften daha büyük atak bekliyodum ben ama heralde tam kapatmadın gazı :D

Eksik yazmışım kardeşim saray gişelerden sonramı diyecektim..   

Yukarıda yazdğım gibi..  

Bu arada Ekobustu ikinci denememdi.. Sürekli öyle gazlamıyorum.. Devir ekonomi devri.. :fiuw:  Tasaruff 2.ooo devirde başlar.. Sabitlerim 6. vitese 120km/h ye giderim :D

Yorum bağlantısı

Herşey çok güzeldi...kerem kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bu organizasyon için...Ne çabuk akşam oldu anlamadık bile...

Aramıza katılıp bizi yalnız bırakmayan tüm dostalarımıza şükranlarımı sunuyorum...

Biz hakkatten büyük bir AİLE'yiz  :nazar:

Not:Elimde çok bomba resimler var..birazdan başlıyacağım yüklemeye,bizi izlemeye devam edin.... :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Herşey çok güzeldi...kerem kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bu organizasyon için...Ne çabuk akşam oldu anlamadık bile...

Aramıza katılıp bizi yalnız bırakmayan tüm dostalarımıza şükranlarımı sunuyorum...

Biz hakkatten büyük bir AİLE'yiz :nazar:

Not:Elimde çok bomba resimler var..birazdan başlıyacağım yüklemeye,bizi izlemeye devam edin.... :yes:

Boyutlara dikkat et :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Çok canım çekti yav.Kuzular harika görünüyor.Cümleten afiyet olsun.Bol muhabbetler... :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sakin sakin gidiyordum ben bazı arkadaşlar gazcı ;)

Say ? :D

120kmyi geçmedim, sağdan sollamadım, sinyal verdim, kimseyi sıkıştırmadım ...

Saraydan bir çıktık.. Arkadaş ben öne geçim dedim, hep bir park alanına girelim diye 110km ye düştüm bıraktım gazı baktım hepiniz atağa geçtiniz.. :D

Sonra bi ekobust şakası yaptım, yavaş yavaş ivmelenerek 220kmye çıktım,  shele sapacağımız için frenledim yavaşladım, 

Aslında Cüneyt le deneme yapacaktım Cüneyt gaza geldi  Kapattı gitti :D    Geçemesemde tamponunda giderdim Cüneyt in.. 

Eksik yazmışım kardeşim saray gişelerden sonramı diyecektim..   

Yukarıda yazdğım gibi..  

Bu arada Ekobustu ikinci denememdi.. Sürekli öyle gazlamıyorum.. Devir ekonomi devri.. :fiuw:  Tasaruff 2.ooo devirde başlar.. Sabitlerim 6. vitese 120km/h ye giderim :D

Sen shelle gireceğiz dediğin için o canım rapmayı cutoff ile indim : D

:D Al sana bu 1.. 

hoca çok ısrar etti geç diye :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sakin sakin gidiyordum ben bazı arkadaşlar gazcı ;)

Sen shelle gireceğiz dediğin için o canım rapmayı cutoff ile indim : D

Hocayı korkutma :D 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Tehlikeli adam. Tırdan önce de neler yaptı bize. :)

Ne vardı içinde o kadar önemli. İnsan anatomisini anlatan bazı görüntüler mi. :)

Yorum bağlantısı

Kerem i ara söyle mekanı arayıp sorsun, baksınlar yeşillik alana, belki bulunur dicem ama bizden sonra giden olduysa alınmıştır belki :(

Yarın ararım. Ama bulunsa bile o yağmurdan sonra sağ kalmışmıdır yada üstünden gelmemişmidir bilmem.
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ne vardı içinde o kadar önemli. İnsan anatomisini anlatan bazı görüntüler mi. :)

O bölümü özelikle koymadım Hocam.. O arada Sağlam sövdüm.. :D O kornaya basmamın sebebi anlarsa diyeydi :D  Sellektör yaptım , sühaya değil öndeki dingile..  

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

setuplar vardı iş ile ilgili çizimler vb..

Yarın ararım. Ama bulunsa bile o yağmurdan sonra sağ kalmışmıdır yada üstünden gelmemişmidir bilmem.

Sen foruma girince hatırlar arasında onlar bulur mu acaba :D

Yorum bağlantısı

Evet beklenen an geldi...Profosyonel makina kullanmak cidden zulümmüş bunu anladım...en güzel makina,cebindeki makina diyorum  :)

Fordlar kontağa basar....

QWll7Wu.jpg?1

lDhel8N.jpg?1

6hXBHlx.jpg?1

qPUl7YG.jpg?1

gpwVnGw.jpg?1

McaHbij.jpg?1

VFVD1di.jpg?1

İstikamet kuzuuuuu

lQNPr3o.jpg?1

7cOeV7R.jpg?1

Sakin sakin gidiyoruz...

t31i0jM.jpg?3

Ve mekana ayak bastık...

qOvT8du.jpg?1

FtSZq2o.jpg?1

Biraz dertleştik kuzularla... :biggrin:

j73aCbX.jpg?2

s1ofe9y.jpg?1

BnDyAtP.jpg?1

H69fcE7.jpg?1

Anında tabağımıza koyup yolladılar...

26jmDEu.jpg?1

Çağlar abi,açlığa dayanamadı ve ördekleri tenhada sıkıştırmaya çalıştı..ama nafile...

1BAEVqf.jpg?1

XGJK9rq.jpg?1

Wh7bP0p.jpg?1

UAK1Xgh.jpg?1

Dip not : Bu ördekler,çağlar abinin gitmesi ile ortadan kayboldular...en son lacivert bir custom'da görmüşler .... :D

V45ye9a.jpg?1

Yemekte herkes istediği yere kuruldu...

4Y9ZMJQ.jpg?1

eroBDvI.jpg?1

Enes kardeşim fotoğraflarımızı çeken kişidir...

NtAfnbU.jpg?1

CKRQgDv.jpg?1

Yemek sonrası çevrede ne var ne yok bakıyoruz...

6zVbvMa.jpg?1

gSWz1Bm.jpg?1

Lokman abimin tatlısınıda aradan çıkarmış olduk...abim tekrar kesene bereket,güzel günlerde kullan arabanı..

hR2pEtD.jpg?1

471KDJP.jpg?1

qfNPwEY.jpg?1

Ve soluğu parkta alıyoruz...

9tMdzty.jpg?1

Çocukluğumuza dönüyoruz....ama göbekli diyenler iyi baksın,gökhan az daha beni uzaya yolluyordu.. :D

UYnthig.jpg?1

Amca ve yeğen bol bol sallandılar...

Yo0j8tX.jpg?1

Jg6fcfL.jpg?1

Aq41Was.jpg?1

Ve pepe'yi test ediyoruz....

TpXWLaB.jpg?1

Mekanı kapattık o gün...

Lhc6SjI.jpg?1

cPy3V8P.jpg?1

Pozumuzu vermeyi unutturmadılar...

uXVKpxh.jpg?1

Yemek sonrası nargileler yandı,sohbet koyulaştı...

jZfPIcc.jpg?1

4Db6QZG.jpg?1

j2C2yFi.jpg?1

8NGB2y4.jpg?1

7M2gw7D.jpg?1

Eren kardeşimde nayloncu ama bize eşlik etmek istedi...kapımız herkese açık sonuçta...

tjzSkeR.jpg?1

zTi50Mg.jpg?1

Sühanın meşhur pozu yine ön planda...

QZUYaU4.jpg?1

MdVwBmH.jpg?1

IgR6RDf.jpg?1

Yorum bağlantısı

Ve artık dönüş vaktidir...

Uzun ince bir yoldayız...

w41eZfO.jpg?1

Fotoğrafçımız yine iş başında...

0ORnVky.jpg?1

zYwKo3Q.jpg?1

JBc7neR.jpg?1

HUHGf5W.jpg?1

saDPHSo.jpg?1

BRJMPho.jpg?1

THT20Fe.jpg?1

Çift kırmızı objektifi görünce biraz sinirleniyor... :biggrin:

T2IYIv9.jpg?1

Ama ortama çabuk ısınıyor ve pozları yapıştırıyor...

njfGOdK.jpg?1

T1w3Rc7.jpg?1

gNzVrvt.jpg?1

HIEh5zC.jpg?1

EW9Gd5j.jpg?1

gCrGJyQ.jpg?1

PXnEwzJ.jpg?1

PD6cRI2.jpg?1

gbFdD35.jpg?1

Bu poz harika çıkmış....

kfMJbpy.jpg?1

blLzHAD.jpg?1

xG6RAPv.jpg?1

Peşine cüneyti yakalıyoruz...

q5icumm.jpg?1

aVOV4av.jpg?1

bFa7XEE.jpg?1

nypkbKm.jpg?1

Fs8jyZC.jpg?1

gZioboU.jpg?1

Dy5eCpg.jpg?1

Peşine süha bizi aradı,hocayı unuttuk dedi...ve tekrar yanaştık çift kırmızıya...

Dy5eCpg.jpg?1

TMKdIn8.jpg?1

hNz55yN.jpg?1

8gNCZwy.jpg?1

cq0kAqr.jpg?1

Herşey çok güzeldi...tekrar ayaklarınıza sağlık...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...