Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 O kadar basmaya hiç birşey yakmamış eeeee o bir ecoboost Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Bi köfte daha yapsak mı ? Kerem çok güzel sucuk yapar... Soğuk soğuk mis gibi... Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Kerem çok güzel sucuk yapar... Soğuk soğuk mis gibi... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Bi köfte daha yapsak mı ? Bu hafta geldin geldin. Sonra 2 hafta yokum. Kerem çok güzel sucuk yapar... Soğuk soğuk mis gibi... Onuda unutmazsam tabi Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Kısmet bakalım bu arada iyi tatiller Ayaz'ımı iyi gezdir güneşe dikkat et bu arada.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Kısmet bakalım İyi düşün şafak,pişmiş ama tekrar soğutulmuş sucuktan bahsediyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Kısmet bakalım bu arada iyi tatiller Ayaz'ımı iyi gezdir güneşe dikkat et bu arada.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Ama ne yemişiz be.. Kerem çok güzel sucuk yapar... Soğuk soğuk mis gibi... Şu "soğuk sucuk" mevzuunu merak ediyorum. Gelin arabası gibi bir şey mi? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Şu "soğuk sucuk" mevzuunu merak ediyorum. Gelin arabası gibi bir şey mi? Yok abi bildiğin tavada pişmiş ama servis edilmeyi unutulmuş sucuk Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Şu "soğuk sucuk" mevzuunu merak ediyorum. Gelin arabası gibi bir şey mi? Kuzu günü sabahı Hakan Abileri kahvaltıya davet ettim bize. Sağolsun kırmadılar geldiler. Kahvaltı hazırladık. (Ama program yüzünden bi yandan telefon, bi yandan geç kalmayalım diye acele acele) Oturduk bir güzel kahvaltımızı ettik. (Bu arada sucuklar soğumasın diye eve gelmeden önce hanımı aradım "sucukları pişir 5 dakkaya geliyoruz" diye) Biz kahvaltıyı ettik. Son demlerinde HAkan abinin hanım çay koymak için ocağa gitti. Şans eseri ocakta unutulan sucuklara rastladı. Yani pişirdik, unuttuk yemeyi. Sonra kahvaltı üzeri ılık yedik Yorum bağlantısı
İsmail Terhan 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 baştan sona kadar bütün fotolara bütün yorumlara baktım. sonuç : imrendimmmmm Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Kuzu günü sabahı Hakan Abileri kahvaltıya davet ettim bize. Sağolsun kırmadılar geldiler. Kahvaltı hazırladık. (Ama program yüzünden bi yandan telefon, bi yandan geç kalmayalım diye acele acele) Oturduk bir güzel kahvaltımızı ettik. (Bu arada sucuklar soğumasın diye eve gelmeden önce hanımı aradım "sucukları pişir 5 dakkaya geliyoruz" diye) Biz kahvaltıyı ettik. Son demlerinde HAkan abinin hanım çay koymak için ocağa gitti. Şans eseri ocakta unutulan sucuklara rastladı. Yani pişirdik, unuttuk yemeyi. Sonra kahvaltı üzeri ılık yedik Ilıkmı? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Yok abi bildiğin tavada pişmiş ama servis edilmeyi unutulmuş sucuk Kuzu günü sabahı Hakan Abileri kahvaltıya davet ettim bize. Sağolsun kırmadılar geldiler. Kahvaltı hazırladık. (Ama program yüzünden bi yandan telefon, bi yandan geç kalmayalım diye acele acele) Oturduk bir güzel kahvaltımızı ettik. (Bu arada sucuklar soğumasın diye eve gelmeden önce hanımı aradım "sucukları pişir 5 dakkaya geliyoruz" diye) Biz kahvaltıyı ettik. Son demlerinde HAkan abinin hanım çay koymak için ocağa gitti. Şans eseri ocakta unutulan sucuklara rastladı. Yani pişirdik, unuttuk yemeyi. Sonra kahvaltı üzeri ılık yedik E napacan Hakan, her zaman Yedigöllerdeki gibi bazlama arası mangalda sucuk olmaz. Bazen de böyle tavada pişip soğumuş sucuk yiyecen ki kıymet bilecen. Değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Bakmayayım şu resimlere dedim ama dayanamadım. Aranızda olamak isterdim lakin nasip değilmiş. Afiyet olsun, katılanların yüreğine sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 E napacan Hakan, her zaman Yedigöllerdeki gibi bazlama arası mangalda sucuk olmaz. Bazen de böyle tavada pişip soğumuş sucuk yiyecen ki kıymet bilecen. Değil mi? Ahhh ahh sorma abi...Nasıl özledim o bazlama aralarını.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Ilıktı ılık Sendeki o hareret ile öyle yemiş olabilirsin... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Sendeki o hareret ile öyle yemiş olabilirsin... Valla ben yediğimi bile hatırlamıyorum desem yeridir. O telaş ile Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Rabbim herdaim böyle muhabbetli, neşeli olmayı nasip etsin hepimize; forum ruhu bir başka; yemekler bahane muhabbet şahane.... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Yiye yiye bitiremediniz şu kuzuyu İyi yemişiz iyi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Bu akşam bir ziyaret etsem mi acaba mekanı Yorum bağlantısı
Recommended Posts