İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Fotoğrafları ( 04.05.2014)

Misafir

Recommended Posts

• 3 hafta sonra...

Bi köfte daha yapsak mı ? :D

Bu hafta geldin geldin. Sonra 2 hafta yokum.  ;)

Kerem çok güzel sucuk yapar... :D Soğuk soğuk mis gibi... :D

Onuda unutmazsam tabi  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kısmet bakalım :D

bu arada iyi tatiller :p  Ayaz'ımı iyi gezdir :D güneşe dikkat et bu arada.. 

Yorum bağlantısı

Ama ne yemişiz be..  :)

Kerem çok güzel sucuk yapar... :D Soğuk soğuk mis gibi... :D

Şu "soğuk sucuk" mevzuunu merak ediyorum. Gelin arabası gibi bir şey mi? :fiuw:

Yorum bağlantısı

Yok abi bildiğin tavada pişmiş ama servis edilmeyi unutulmuş sucuk  :D

Yorum bağlantısı

Kuzu günü sabahı Hakan Abileri kahvaltıya davet ettim bize. Sağolsun kırmadılar geldiler. Kahvaltı hazırladık. (Ama program yüzünden bi yandan telefon, bi yandan geç kalmayalım diye acele acele) Oturduk bir güzel kahvaltımızı ettik. (Bu arada sucuklar soğumasın diye eve gelmeden önce hanımı aradım "sucukları pişir 5 dakkaya geliyoruz" diye) Biz kahvaltıyı ettik. Son demlerinde HAkan abinin hanım çay koymak için ocağa gitti. Şans eseri ocakta unutulan sucuklara rastladı. Yani pişirdik, unuttuk yemeyi. Sonra kahvaltı üzeri ılık yedik  :D

Yorum bağlantısı
İsmail Terhan

baştan sona kadar bütün fotolara bütün yorumlara baktım. sonuç : imrendimmmmm  :shok:

Yorum bağlantısı

Kuzu günü sabahı Hakan Abileri kahvaltıya davet ettim bize. Sağolsun kırmadılar geldiler. Kahvaltı hazırladık. (Ama program yüzünden bi yandan telefon, bi yandan geç kalmayalım diye acele acele) Oturduk bir güzel kahvaltımızı ettik. (Bu arada sucuklar soğumasın diye eve gelmeden önce hanımı aradım "sucukları pişir 5 dakkaya geliyoruz" diye) Biz kahvaltıyı ettik. Son demlerinde HAkan abinin hanım çay koymak için ocağa gitti. Şans eseri ocakta unutulan sucuklara rastladı. Yani pişirdik, unuttuk yemeyi. Sonra kahvaltı üzeri ılık yedik  :D

Ilıkmı?  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı

Yok abi bildiğin tavada pişmiş ama servis edilmeyi unutulmuş sucuk  :D

E napacan Hakan, her zaman Yedigöllerdeki gibi bazlama arası mangalda sucuk olmaz. Bazen de böyle tavada pişip soğumuş sucuk yiyecen ki kıymet bilecen. Değil mi? :D

Yorum bağlantısı

Bakmayayım şu resimlere dedim ama dayanamadım. Aranızda olamak isterdim lakin nasip değilmiş. Afiyet olsun, katılanların yüreğine sağlık :flowers:

Yorum bağlantısı

E napacan Hakan, her zaman Yedigöllerdeki gibi bazlama arası mangalda sucuk olmaz. Bazen de böyle tavada pişip soğumuş sucuk yiyecen ki kıymet bilecen. Değil mi? :D

Ahhh ahh sorma abi...Nasıl özledim o bazlama aralarını..

Yorum bağlantısı

Sendeki o hareret ile öyle yemiş olabilirsin... :D

Valla ben yediğimi bile hatırlamıyorum desem yeridir. O telaş ile  :unsure2:  :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Rabbim herdaim böyle muhabbetli, neşeli olmayı nasip etsin hepimize; forum ruhu bir başka; yemekler bahane muhabbet şahane....

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...