İçeriğe Yönlendir

Gaz Yememe Sorunu

Misafir

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba. Aracım 2000 model Fiesta Flair Fun 1.4 Zetec. Aracım çok seri,yakıt tüketimi çok güzel ancak 2,3,4 ve 5. viteslerde 3500 devire gelince araç gaz kesiyor. Araç sollamaya korkar oldum. Antalya'da yaşıyorum ve burada iyi bir usta tanıyanlar varsa beni yönlendirirseniz çok sevinirim. 

IMG-20140405-WA0000.jpg

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

LPGli ise lpg ayarından kaynaklanabilir. Gazda ve benzinde de aynı ise ateşleme sistemi kontrol edilmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ateşleme sorumu diyorum ben. Buna neler dahil:

1- Buji ve kabloları

2- Bobin

3- Yakıt pompası

Ayrıca şu da kontrol edilmeli

4- Map veya Maf sensörleri

Yorum bağlantısı

Aracım benzinde böyle birşey yapmıyor, sadece lpg de böyle yapıyor. Üzerinde Atiker sıralı var. Atiker servisine gittim herhangi bir sıkıntı olmadığını ve lpg sisteminin daha çok yeni olduğunu söylediler. Dediğim gibi Antalya'da iyi bir usta tanıyan var ise cumartesi götüreceğim aracı.

Kesinlikle Lpg ayarı ile alakalı. Bende de vardı Rmp ayarı 4000 devirmiş 5500 alındı sorun kalmadı.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Aracım benzinde böyle birşey yapmıyor, sadece lpg de böyle yapıyor. Üzerinde Atiker sıralı var. Atiker servisine gittim herhangi bir sıkıntı olmadığını ve lpg sisteminin daha çok yeni olduğunu söylediler. Dediğim gibi Antalya'da iyi bir usta tanıyan var ise cumartesi götüreceğim aracı.

Akdeniz sanayide benim ustam var iyidir. İsterseniz adres bilgisini telefonunu göndereyim ö.m ile

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

Bora Bey benim de başıma benzer şey LPG'li Fiestada başıma gelmişti. Galeriden aldım ve üzerine ben almadan 1 hafta önce takılmıştı. Ramses diye bir kit. Git gel sanayiyi yol ettim ve sonuç sıfır. Beyin arızalı demişlerdi ama gel gör ki bir türlü değiştirmediler. Bugün git yarın gel falan. Sinirlenip Lovato kit taktıtıp rahat etmiştim. İnşallah böyle ilgisiz ve 5.sınıf bir servis değildir sizin ki....

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Vallahi hocam çok iyi olur. Size zahmet.

Ö.M. Gönderdim.

Yorum bağlantısı

Sizin dediğiniz olay sanırım resimde altı çizili olan ayar. Bu kafama daha çok yattı.

Gönderilen Resim

kesinlikle :) Araç benzine geçmeye çalışıyor geçemiyor tekleme yapıyor gaz kesiyor anlık bende arıza lambasi yanip sönme yapıyordu tekleme anında
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Garantisi yokmuydu atikerin ? Takan firmayı atikerin şikayet etseydiniz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...