İçeriğe Yönlendir

Apartman Giriş Kapısı İçin Şifreli Kilit Tavsiyesi

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Ersen Tapan
Zafer Ayvacı

Site için olduğundan burada küçük bir elektronikçi dükkana da sordum, fiyat teklifi istedim.

Çin malı isimsiz marka bir ürün. Kapı başına her şey dahil montajla birlikte 300 TL fiyat verdi. 3 kapı için 900TL. Çok övdü, şimdiye kadar hiç şikayet almadığını söyledi. Bir sıkıntı olduğunda beni arıyorsunuz, gerekeni yapıyorum, malımın arkasındayım vs. dedi. 

Aldım koydum teklif zarfını bir kenara, araştırmaya devam ediyorum.

Bizim binada 35 daire var. Bina girişinde bundan var.

Daire nosunu girip ''ara'' tuşuna basınca zil çalıyor. Ve evde bulunan ekran otomatik açlılıyor kapıdakini gösteriyor. Giriş için şifreyi tuşlayınca kapı otomatiği açlıyor.

Evin içindeki bu şekilde..

Çok güzel. Lakin çok pahalı olur bu galiba. 

Kişisel olarak alsam hiç düşünmezdim abi. Ancak site için olunca satış sonrası da önemli oluyor. En ufak sıkıntıda başımız ağrır. Biraz daha küçüğü varsa, şu kapı dürbünü yerine daire kapısına alabiliriz ama di mi? 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ticaret hakikaten zor iş. :)

http://www.aliexpress.com/item/15pcs-card-Free-RFID-EM-card-Proximity-Reader-Door-Entry-Single-Door-Lock-Access-Control-System/653912511.html

Kapı başına 300 TL talep eden dükkanın vereceği ürün buydu. Tag anahtarlıklara ise tanesi 7,00TL demişti.

Zafer biz bunları kullanıyoruz. Gör, geç diye satılıyor. Aliden alıp, satayım size :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

60Liralık şeye 300TL mi dediler la?

Zafer biz bunları kullanıyoruz. Gör, geç diye satılıyor. Aliden alıp, satayım size :)

Tüccar adı üstünde. Satıcı için birşey demek istemedim. Zaten muhtemelen kendisi de 30 dolara almıyordur tanesini. Gösterdiği ürün birebir aynısı. Tag anahtarlar bile.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kişisel olarak alsam hiç düşünmezdim abi. Ancak site için olunca satış sonrası da önemli oluyor. En ufak sıkıntıda başımız ağrır. Biraz daha küçüğü varsa, şu kapı dürbünü yerine daire kapısına alabiliriz ama di mi? 

Şunu mu diyorsun: http://www.aliexpress.com/item/1pcs-2-4-LCD-Visual-Monitor-Door-Peephole-Peep-Hole-Wireless-Viewer-Camera-Video/1825348045.html

Benzeri takılı bende. Daha önce bir konuda konuşmadık mı biz bunu ya? :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şunu mu diyorsun: http://www.aliexpress.com/item/1pcs-2-4-LCD-Visual-Monitor-Door-Peephole-Peep-Hole-Wireless-Viewer-Camera-Video/1825348045.html

Benzeri takılı bende. Daha önce bir konuda konuşmadık mı biz bunu ya? :unsure2:

Konuştuk abi, ayrı konu vardı. Ben dürbün gibi değil de, Daire kapısı için şifreli, tag 'lı, görüntülü bir şey demiştim. Ama gerek de yok sanki. O zaman konuştuklarımız daha kullanışlı. 

Hatta sen video da koyacaktın... :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Konuştuk abi, ayrı konu vardı. Ben dürbün gibi değil de, Daire kapısı için şifreli, tag 'lı, görüntülü bir şey demiştim. Ama gerek de yok sanki. O zaman konuştuklarımız daha kullanışlı. 

Hatta sen video da koyacaktın... :p

Heheeee: http://www.aliexpress.com/item/ZK-Biometric-Fingerprint-Door-Lock-for-Door-double-tongue-locks-Easy-to-installation-Fashion-Design/609431941.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

An itibariyle aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Tanesi 29.99 dolardan.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6110008100.html

Product Amount ........... Shipping Cost ................ Total Amount

US $ 89.97 ....................... US $ 6.32 ...................... US $ 96.29

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

An itibariyle aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Tanesi 29.99 dolardan.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6110008100.html

Product Amount ........... Shipping Cost ................ Total Amount

US $ 89.97 ....................... US $ 6.32 ...................... US $ 96.29

Hayırlı olsun, güle güle kullan karrşim... 3 adet keypad fazla değil mi? (Hemen yazılayım birine), 45 kart da fazla (5ine yazılayım)... Adres veriyim mi? :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayırlı olsun, güle güle kullan karrşim... 3 adet keypad fazla değil mi? (Hemen yazılayım birine), 45 kart da fazla (5ine yazılayım)... Adres veriyim mi? :seytan:

Sağolun.

Hocam 3 blok 3 kapı var. O yüzden üç adet aldım. Anahtarlar da sayılı. Ancak gelen ürünleri begenirsek tekrar sipariş vereceğim, yedek olması için. O siparişe seni de ekleriz olma mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sağolun.

Hocam 3 blok 3 kapı var. O yüzden üç adet aldım. Anahtarlar da sayılı. Ancak gelen ürünleri begenirsek tekrar sipariş vereceğim, yedek olması için. O siparişe seni de ekleriz olma mı?

Ek işe mi başladın la :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ek işe mi başladın la :D

Siteye aldım la, yönetici yamağa oldum ben :p

Ama düşünmüyor değilim, 200'e al 1100 TL'ye sat. Sence de mantıklı değil mi? :p 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Siteye aldım la, yönetici yamağa oldum ben :p

Ama düşünmüyor değilim, 200'e al 1100 TL'ye sat. Sence de mantıklı değil mi? :p

Mantuklu..

Site yöneticisi aidat ödüyor mu ya da ücret alıyor mu?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Mantuklu..

Site yöneticisi aidat ödüyor mu ya da ücret alıyor mu?

Toplantıda kararlaştırılıyor o. Huzur hakkı diye geçiyor. Biz ücret almıyoruz ama aidat ödemiyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

Emanet geldi. Cumartesi Karabük'teydi. Fırsat bulup gidip alamadım. Bugün getirdi PTT.

dygumaru.jpg

eduqu8e7.jpg

5a3eby9u.jpg

7unara7a.jpg

Bir iki güne montajı yaparız.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Zafer Ayvacı

Konuyu guncelleyeyim.

Yaklaşık bir seneden fazla oldu, hiç bir sorun olmadan kullaniyoruz. Üçü de harika çıktı. İhtiyacı olana öneriyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Konuyu guncelleyeyim.

Yaklaşık bir seneden fazla oldu, hiç bir sorun olmadan kullaniyoruz. Üçü de harika çıktı. İhtiyacı olana öneriyorum.

Numaralar şifre girmek için mi ?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Numaralar şifre girmek için mi ?

Biz o amaçla kullandık şimdiye kadar ama sen sorunca ben de bi işkillenmedim değil hani :crazy: bi mail atayım Çinli'ye başka köyü falan arayabiliyoz mu bakalım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Anahtarlar ne işe yarıyor?

Şifre girmeden göster geç
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...