Şahin Topaloğlu 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Gör,geç denen mavi, hap büyüklüğünde zamazingo kullanıyoruz. Yaklaşık 4 yıldır sorun çıkarmadı. Mevcut kapı otomatiğine gelen voltaj ile çalışıyor. Vallah aynısından bendede var agam.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Konuyu guncelleyeyim. Yaklaşık bir seneden fazla oldu, hiç bir sorun olmadan kullaniyoruz. Üçü de harika çıktı. İhtiyacı olana öneriyorum. İftara geldiğimizde ön kapı açılmamış, yangın merdiveninden çıkmıştık sizin eve? Vallah aynısından bendede var agam.... hangisinden mavi haptan mı 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 İftara geldiğimizde ön kapı açılmamış, yangın merdiveninden çıkmıştık sizin eve? hangisinden mavi haptan mı O özellikle yapılmış bir uygulamaydı ama işe yaramadı 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 O özellikle yapılmış bir uygulamaydı ama işe yaramadı Kafa tuttuğun kişinin tek bir hamleyle tüm giriş sistemlerini yakabileceğini biliyorsun değilmi ? Ateşle oynuyorsun 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Kafa tuttuğun kişinin tek bir hamleyle tüm giriş sistemlerini yakabileceğini biliyorsun değilmi ? Ateşle oynuyorsun Bilmiyordu öğrendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Kafa tuttuğun kişinin tek bir hamleyle tüm giriş sistemlerini yakabileceğini biliyorsun değilmi ? Ateşle oynuyorsun Almadan önce Çinli arkadaşlara servet koruyucu eklettirdim cihazlara ben. Dedim böyle bir arkadaş var, çok hızlı yakma özelliğine sahip, koruma özelliği istiyorum. "ha onu biliyoruz abi, serveti diyon sen, standart donanım olarak koruma modülü var içinde" dedi. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Almadan önce Çinli arkadaşlara servet koruyucu eklettirdim cihazlara ben. Dedim böyle bir arkadaş var, çok hızlı yakma özelliğine sahip, koruma özelliği istiyorum. "ha onu biliyoruz abi, serveti diyon sen, standart donanım olarak koruma modülü var içinde" dedi. Öyle bir modül icad edilmedi daha. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Öyle bir modül icad edilmedi daha. O zaman gelsin de görelim yakabilyor mu... Hodri meydan! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Olay bitmiştir. Kimle aşık atıyor anlasın 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Olay bitmiştir. Hep aynı şeyi yapıyor... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Hep aynı şeyi yapıyor... Konuyu kapatayımmı 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Konuyu kapatayımmı Forumu kapat 3 günlüğüne. Yok... Beni banlayın 3 günlüğüne... Hak ediyorum bazen. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Forumu kapat 3 günlüğüne. Yok... Beni banlayın 3 günlüğüne... Hak ediyorum bazen. Ben şakadan anlamam bilirsin, yaparım bilirsin, yakarım romayıda yakarım ....... 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Şubat 2016 Yazar Paylaş 25 Şubat 2016 Ben şakadan anlamam bilirsin, yaparım bilirsin, yakarım romayıda yakarım ....... Nasıl tırsmışsam, cevap bile verememişim ya la Atminim, hörmetler. 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Cikolata ise yaradi galiba. O konudan bu konuya ziplamalar fenaa. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Şubat 2016 Yazar Paylaş 25 Şubat 2016 (düzenlendi) Atamıyorum enerjiyi... Bu çukulatta kesin başka bişi var. 25 Şubat 2016 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts