İçeriğe Yönlendir

Apartman Giriş Kapısı İçin Şifreli Kilit Tavsiyesi

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Gör,geç denen mavi, hap büyüklüğünde zamazingo kullanıyoruz. Yaklaşık 4 yıldır sorun çıkarmadı. Mevcut kapı otomatiğine gelen voltaj ile çalışıyor.

Vallah aynısından bendede var agam.... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Konuyu guncelleyeyim.

Yaklaşık bir seneden fazla oldu, hiç bir sorun olmadan kullaniyoruz. Üçü de harika çıktı. İhtiyacı olana öneriyorum.

İftara geldiğimizde ön kapı açılmamış, yangın merdiveninden çıkmıştık sizin eve?

Vallah aynısından bendede var agam.... :D

hangisinden mavi haptan mı :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İftara geldiğimizde ön kapı açılmamış, yangın merdiveninden çıkmıştık sizin eve?

hangisinden mavi haptan mı :seytan:

O özellikle yapılmış bir uygulamaydı ama işe yaramadı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

O özellikle yapılmış bir uygulamaydı ama işe yaramadı

Kafa tuttuğun kişinin tek bir hamleyle tüm giriş sistemlerini yakabileceğini biliyorsun değilmi ? Ateşle oynuyorsun :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kafa tuttuğun kişinin tek bir hamleyle tüm giriş sistemlerini yakabileceğini biliyorsun değilmi ? Ateşle oynuyorsun :D

Bilmiyordu öğrendi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Almadan önce Çinli arkadaşlara servet koruyucu eklettirdim cihazlara ben. Dedim böyle bir arkadaş var, çok hızlı yakma özelliğine sahip, koruma özelliği istiyorum. "ha onu biliyoruz abi, serveti diyon sen, standart donanım olarak koruma modülü var içinde" dedi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Almadan önce Çinli arkadaşlara servet koruyucu eklettirdim cihazlara ben. Dedim böyle bir arkadaş var, çok hızlı yakma özelliğine sahip, koruma özelliği istiyorum. "ha onu biliyoruz abi, serveti diyon sen, standart donanım olarak koruma modülü var içinde" dedi.

Öyle bir modül icad edilmedi daha.  :tease3:  :seytan:  :thank_you2:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Öyle bir modül icad edilmedi daha. :tease3::seytan::thank_you2:

O zaman gelsin de görelim yakabilyor mu... Hodri meydan!
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Konuyu kapatayımmı :D

:sandalye:

Forumu kapat 3 günlüğüne. Yok... Beni banlayın 3 günlüğüne... Hak ediyorum bazen. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Forumu kapat 3 günlüğüne. Yok... Beni banlayın 3 günlüğüne... Hak ediyorum bazen. :crazy:

Ben şakadan anlamam bilirsin, yaparım bilirsin, yakarım romayıda yakarım ....... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Zafer Ayvacı

Ben şakadan anlamam bilirsin, yaparım bilirsin, yakarım romayıda yakarım ....... :D

Nasıl tırsmışsam, cevap bile verememişim ya la :vroom:

Atminim, hörmetler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Cikolata ise yaradi galiba.  :D  O konudan bu konuya ziplamalar fenaa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Atamıyorum enerjiyi... Bu çukulatta kesin başka bişi var.

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...