İçeriğe Yönlendir

Çorlu'da Geri Görüş Kamerası Satışı

Konuralp Aracı

Recommended Posts

Konuralp Aracı

Herkese selamlar,

Yaklaşık 20 gün önce geri görüş kameram arızalandığı için Tekirdağ ve Çorlu da yenisini temin edebileceğim bir yer arıyordum. Tekirdağ da gitmediğim elektronikçi kalmadı diyebilirim. Çorlu'da da en azından 5-6 yere baktım ama ya çok acayip fiyatlar istediklerinden ya da ellerinde mevcut olan başka markalara uygun kameraları kesip yapıştırıp benimkine uydurmayı teklif ettiklerinden yaptırmadım. (Hatta bu arada Kerem Minaz kardeşimden de yardım istedim ama o da Çorlu piyasasındaki benzer sıkıntılardan yana dertli .)

Velhasıl kelam cumartesi Ford servisindeki arkadaşlardan yardım istedim (Çorlu Ford servisinde aracımdaki cihazın satışı yapılıyormuş ama ne yazık ki set olarak, sadece kamera satmıyorlar) ve beni Pioneer Fevzi adında bir ustaya yönlendirdiler.

Fevzi ustanın dükkanına ulaştıktan 5 dk sonra yeni kamera aracıma takılmış ve çalışır bir halde idi. Fiyat olarak da önceki gittiğim yerlerde en az 150 TL istedikleri kamerayı 90 TL ye halletti.

Fevzi ustaya forumdan bahsettim ve arkadaşlara tavsiye edeceğimi söyledim, forumun ne olduğunu anladı mı bilmiyorum :biggrin: ama gelenlere yardımcı oluruz sorun değil dedi.

Çorlu, Tekirdağ ve civardaki arkadaşların müzik sistemi, navigasyon, kamera, park sensörü vs konularda ihtiyacı olduğunda ulaşabilmesi için Pioneer Fevzi ustanın iletişim bilgileri aşağıda; 

Adres: Yeni Sanayi 2A/7 blok

Tel: 0 532 247 39 29

Herkese hayırlı haftalar dilerim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

İşini adam gibi; hakkıyla, insaflıca yapan bütün ustala gelsin....... :bravo:  :bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı

Herkese selamlar,

...

Abim kusura bakma, sana bir daha dönemedim. İnternetten baktım birkaç kamera ama yorumlar iç açıcı olmadığından dönmedim. Çorlu da birkaç arkadaşa sordum tanıdıkları bildikleri yer var mı diye ancak onlarda Murattan başka bilmiyormuş. Hatta 2 dükkan açmış ve bu işi profesyonel yapan tek yer filan dediler. Ama banada Sony temizliğine fahiş fiyat verdiğinden tavsiye etmedim..

O yeri biliyorum. Çok sapa bir tarafta. 2 sene önce bundan önceki aracıma teyp bakmak için bir defa gitmiştim. Çok çeşit olmadığından fazla durmadım.. Sonrada aklıma gelmedi açıkçası.

Hayırlısı olsun..

Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Kerem, daha yardım isteyeceğim çok konu olacak (selective jantı bulmak gibi : :biggrin:: :biggrin: o zaman yardımcı olursun. :D

Kendine iyi bak, selamlar.

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Çorlu'da en köklü ustadır .. Şahsende uzun yıllardır tanıdığım bir abimdir ..

Şu anda eski dükkandan çıktı Kerem Yeni Sanayide büyük dükkana geçti ..

İşinizi halletmiş sorun kalmamış güle güle kullanın ...

Yorum bağlantısı

Çorlu'da en köklü ustadır .. Şahsende uzun yıllardır tanıdığım bir abimdir ..

Şu anda eski dükkandan çıktı Kerem Yeni Sanayide büyük dükkana geçti ..

İşinizi halletmiş sorun kalmamış güle güle kullanın ...

Ses sistemleri vs çok ihtiyaç duymadığımdan (Hep sistemli araçlarım olmuştur  :biggrin:  ) çok bildiğim bir piyasa değil. ihtiyaç olursa referans alırım..  :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...