İçeriğe Yönlendir

Bagaj Pandizotu Yapımı

Muhammet Aydoğdu

Recommended Posts

Muhammet Aydoğdu

Foruma ilk mesajım doğru yere mi konu açtım bilmiyorum. Yanlış ise konuyu taşırsanız sevinirim.

2012 Ford Fiestama bass ve amfi için evde fazla bulunan halıser ve tahtadan kabin yapımı.

WgqljIb.jpg

KA82L6z.jpg

IAufxtP.jpg

1Yrn6Ny.jpg

ilUYk5T.jpg

xj8ngKH.jpg

nxrSQFJ.jpg

7ukMVxd.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

El emeği,göz nuru verilen her çalışmaya saygı duyarım.Ellerinize,emeğinize sağlık,güzel bir çalışma olmuş.Bu arada formumuza hoş geldiniz,keyifli formlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Öncelikle hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.. Ellerinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş.  :bravo:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Önce hoş geldiniz, ardından ellerinize sağlık. Yanlız şunu da belirtmek isterim tabi ki araç güneşte fazla kalmayacaktır ama kalırsa da bir süre sonra o halıfleks çürüyecek ve dökülecektir bu nedenle arka cama film çektirirseniz faydalı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Aydoğdu

Yorumlarınız için teşekkürler. Evet biraz ağır oldu ama yapacak bir şey yok. Solma ve dökülme konusunda haklısınız ben evde bulunduğu için halıflex kullandım masraftan kaçtım yani :) arka cama film çektirmeyi düşünüyorum hırsızlık olaylarına karşı :)

Yorum bağlantısı

El becerisi konusunda forumun çıtası oldukça yüksektir. Gezindikçe siz de fark edeceksiniz. Kısa bir süre sonra bu çalışmayı yeniden yaparsınız. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın

Pandizot üstünde istenilen ses alınamadığı söyleniyor.Subwoofer kutusu yapılırken ürünün kutusu icinde belirtilen hacime göre yapılıyor diye biliyorum.Kutu ile kullanımda aldıgınız verimi alabildiniz mi?

Yorum bağlantısı
Muhammet Aydoğdu

Daha denemek nasip olmadı param oldukça parça parça yapıyorum ama benim için önemli olan bagajı kullanmamdı kabindeki gibi ses alamam biliyorum ama olsun çıktığı kadar :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın

Haklısınız diğer türlü bagaj kullanılmaz oluyor. Güzel olmuş. Elinize sağlık :good1:  

Yorum bağlantısı

Elinize kolunuza sağlık. Güle güle kullanın. :bravo:

Bunun, ortada tek 30cm bass ve yanlarda oval kolonlu olanını kendi aracıma yaptım.

20TL ye 70x160x18mm medefe aldım. 10TL ye İstanbul' dan bir kumaşçıdan kumaş getirtip, derby solüsyon ile yapıştırdım. Görenler hayran kaldı. :dance4:

bahsetigin kumaş; araçların tabanındaki kumaşa benzer bir şeymi ? haydar.

yapılan işlem güzel olmuş,elinize saglık.

Yorum bağlantısı
Utku Gömeç

Elinize sağlık uğraşmışsınız ama bence biraz acemice olmuş.Yanlış anlamayın ama sanki şahinlerin arkasındaki bass lar gibi durmuş.Tabi herşey maddiyatta biter ama birazda göze hoş gelmesi gerekir bence.

Yorum bağlantısı
Muhammet Aydoğdu

Önemli olan bagajı kullanmak+ufaktan ses sistemine sahip olmak bunlar için daha iyi bir çözüm önerin varsa paylaşırsan onu da değerlendirebilirim kardeşim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...