Ebrar Tüfek 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-auto-park-tan-emsalsiz-fiat-coupe-164028628/detay Yerli Ferrari falan diyorlar internette, yerli üretimmi bu araç Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Ne kadar tipsiz arac varsa hepsini fiat yapmis sanirim 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 motor olarak ? performans olarak ? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 abi fiat sonuçta ben bi türlü ısınamadım bu araçlara ben olsam pejo, citroen ve fiat gibi araçlara pek yanaşmam Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 abi fiat sonuçta ben bi türlü ısınamadım bu araçlara ben olsam pejo, citroen ve fiat gibi araçlara pek yanaşmam focus'ta kullanılan 1.6 dizel psa motoru ve bu yorum; . Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 1995 tarihli autoshow' dergisinde Fatih Altaylı bu aracı "Fakir Ferrarisi" diye adlandırmıştı ve olumsuz bir yönü yoktu gibi hatırlıyorum. Günümüzde yedek parça vs sorunu muhakkak olacaktır, son sahibi olma ihtimali yüksek, istediğinizde rahatça paraya çevrilmez. Ama beğendiyseniz almamanız için sebep yok .. 2000 motor temprada ve cromada kullanılan motordur.Kendini kanıtlamış bir motordur.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 %100 Ferrari mühendisleri tarafından tasarlanmış ve Ferrari üretim bandında yapılmış bir araç. Mükemmel performanslıdır kendileri.. Ama bu paraya alınır mı bilmem.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 abi fiat sonuçta ben bi türlü ısınamadım bu araçlara ben olsam pejo, citroen ve fiat gibi araçlara pek yanaşmam Yahu ben anlamıyorum ne oluyor fiat olunca? Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 çok olmasada 1 sene linea kullandık. 2010 emotion 1.3 multijet. ben yorumların hiç birine katılmıyorum. parasına göre gayet iyi bi araç. fiat,reno,pejo çok eleştiriliyor özellikle forumdonanımhaberde filan ama gel görki 3 kişiden 1 in de bu marka arabalar var Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Yahu ben anlamıyorum ne oluyor fiat olunca? Polemiikk!! Hayırdır bi yakınında Fiat mı var? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 İnternette bunların videolarına baktımda bence o kadarda kotu değil bu arada o ilan temsili. Zaten 98 model arabaya o kadar para verilmez:). Turbolanmış hali dehşet bişey ben bayağı bi sevmeye başladım bu arabayı Polemiikk!! Hayırdır bi yakınında Fiat mı var? Araç bolumunde linea yazıyor abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 %100 Ferrari mühendisleri tarafından tasarlanmış ve Ferrari üretim bandında yapılmış bir araç. Mükemmel performanslıdır kendileri.. Ama bu paraya alınır mı bilmem.. Maalesef yanlış bilgi. Sadece iç dış tasarımı Pininfarina tarafından yapılmış. Ferrari'ye şekil veren firmadır. Ferrari'yi yapan veya teknik tasarlayan değildir Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Yahu ben anlamıyorum ne oluyor fiat olunca? beyinde bitiyor kardeşim. Vestel de bilgisayar üretiyor Toshibada Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Maalesef yanlış bilgi. Sadece iç dış tasarımı Pininfarina tarafından yapılmış. Ferrari'ye şekil veren firmadır. Ferrari'yi yapan veya teknik tasarlayan değildir Bi kerede hevesimi kırma yav Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 (düzenlendi) Maalesef yanlış bilgi. Sadece iç dış tasarımı Pininfarina tarafından yapılmış. Ferrari'ye şekil veren firmadır. Ferrari'yi yapan veya teknik tasarlayan değildir Alakası bile yoktur Bi kerede hevesimi kırma yav fiat bu, ne bekliyordunki hele heves ettiği şeye bak 14 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Alakası bile yoktur Yazdıklarım ile mi yoksa Ferrari ile mi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Yazdıklarım ile mi yoksa Ferrari ile mi Tabiki Ferrari ile canıım 1 Yorum bağlantısı
Hakan Saraç 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 marka model bağımsız konuşuyorum bana biraz demode geldi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Bir kullanıcı yorumu, "Fiat Coupe aracımı 1999 dan beri kullanıyorum. 2.0 20v 147hp versiyonu, Turkiye de bildiğim kadarıyla 2.0 20v turbo versiyondan 3 tane vardı....Genel olarak hergün trafikte binmeye gelmiyor,2. araç olarak kullanıldığında çok keyifli hala birçok araca göre hızlanması super, motor sesi 5 silindir nedeniyle çok karakteristik ve heycan verici, alt devirlerde cansız 4500-7000 (tehlike bolgesi 7000-8000 arasında başlıyor) 6500-7000 devir günümüzde super sport lar dışında hiç bir spor araçta artık bulunmuyor...bu ozellik Fiat Coupe'yi gerçek bir spor araba yapıyor, iç tasarımın pininfarina tarafından yapılmış olmasıda gerçek italyan tarzını yansıtıyor. Bir Amerikalı tasarımcı tarafından dış yapısı dizayn edilmiş. Temel olarak Fiat Tipo platformu uzerine konumlandırılmış bir araç, fiat, lancia ve alfa component ailesinde çoğunlukla Tipo (yuruyen aksam mekanik parçalar),Marea HLX ve Bravo HGT (motor ve tamamlayıcı parçalar ) ortak parçalardan uretilmiştir.Ancak kaporta, ve dış aksamı tamam..." Burada kesmiş. Ama bence Ferrari diyecekmiş Başka yorumlar, "eski bir fiat coupenin ilk sahibiyim.96 model 1.8 16V bordo renkli aracımı neredeyse her 1.5 ayda bir servise götürmek zorunda kalıyordum.motor problem çıkarıyordu.maddi ve manevi çok yormuştu. yalnız sürüşü ve yolda gidişi çok zevkli bir araba.hele motordan gelen kendi sesi müthiş. 99'da satmıstım. daha sonrasında da sahip olduğum diğer araçlar onun kadar sürüş zevki vermemişti.bir maceraya atılıyım diyorsanız alınabilir." "tasarımını, Ferrari' nin de tasarımlarını yapan Pininfarina yapmıştır ve bu yüzdendir ki; yer yer Ferrari' yi andıran görüntüye sahiptir. " "genel adi halk Ferrarisi olan Fiatin en iddialiarabalarindan biri. halk ferrarisi adini farlarindan, ve ferrariyi andiran yan goruntusunden almistir. nitekim motorunda hic de ferrariyi andiran bir ses ya da ozellik bulunmamakta, aksine yazin hergun su kaynatarak doğan slx leri bile sorun cikarma geride birakan arac. " "halk arasında halk ferrarisi olarak adlandırılan araç. genelde sürücüleri de buna kendilerini fazla kaptırıp gaza gelirler. hatta o kadar ki ankara'da uyanığın biri jantlarına, kaputa ferrari logosu yapıştırıp turlamaktaydı. "bak benim ferrarim var" diye hatunların aklını almaya çalışıyordu" Bunu yapabilirsin alırsan "görüntüsüne hayran olup aldığım, yaklaşık iki sene boyunca kullandığım, güç bela satabildiğim araba, ilk arabam. sürekli klimasının bozulması, kaportasının son derece dayanıksız olması, içeri ne yaparsanız yapın devamlı su ve soğuk alması, güya hidrolik direksiyonunun doğan slk ten daha sert olması ve her tümsekte orasından burasından kırılıyormuşcasına korkunç sesler gelmesiyle kısa sürede 'lan bu ne dökülüyoruz lan' dedirtir. buna karşın dış tasarımı bazı ferrari tasarımlarıyla ünlü pininfarina tarafından tasarlanmıştır ve ferrariyle aynı üretim bandından geçmiş bir şaseye sahiptir, bu yönüyle özeldir. ne var ki motor aksamı tamamen fiatın eseri olduğundan ve o dönemde fiatın ürettiği en komplike motor olduğundan hele ki türkiye şartlarında sahibini oldukça üzebilir, veya çok temizini bulmak lazımdır bilemiyorum. dış tasarımının güzelliğine karşın kabinde yine şahin kokpitinden esintiler görmek mümkündür malzeme kalitesi açısından. 1994-2001 yılları arasında üretilmiş olup toplam 5 farklı (2.0-16v, 2.0-20v, 2.0-16vt, 2.0-20vt, 1.8-16v) motor seçeneği vardır. türkiye ye turbo versiyonundan ilki sadece birkaç tane, ikincisi ise hiç ithal edilmemiştir, 1.8 versiyonu sayılıdır ve 2000 yılında special edition adı altında üretilmiştir. 2.0 20vt motor ağır modifiyede 420 beygire kadar çıkarılabilmekte olup, önden çekiş olmasının dezavantajını yüksek torkuyla kapatabilmektedir. bana yaşattığı tüm problemlere rağmen iyi bakılmış temiz bi fiat coupenin görüntüsünü çoğu yeni spor arabaya tercih ederim orası da ayrı" Yorum bağlantısı
Erhan Tayar 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Pininfarina tasarımı olması sebebiyle Ferrari oalrak nitelendirilir. Zamanına göre oldukça performanslı bir araç. 1998 yılında kullanmışlığım var. Oldukça keyifli ve Fiat olduğunu belli etmeyen bir araç. Türkiye'de birkaç tane 2.0 Turbo olan modeli de mevcut. Ciddi düşünüyorsanız Turbo olanlara bakmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Bu aracın aynısı Edremit te galiba emlakçı bir bayanda, yakından gördüm, ferro logosuda olsa araba yakından ben fiatım diye bağırmakta, kısaca logoyla falan olmaz bu iş Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Bence keyif arabası olabilir. Ama o parayı unutabileceksen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts