Hüseyin Uzun 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Gece eve dönerken motor arıza uyarısı verdi.ekranda hızlanma azaltıldı uyarısı çıktı.arabada uyarı haricinde olağan üstü hiç birşey olmadı.aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda normale döndü.bu uyarı ne anlama geliyor acaba ? Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.keyifli forumlar... Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Gece 2 lerde fazla hızlanma diyor kardeşim araç azaltmış hızını 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Motor korumaya almış muhtemelen.Stop edip tekrar çalıştığında arıza kendiliğinden silinmiştir. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Hüseyin, Muhtemelen bir sensör arızası.. İleriki günlerde tekrar edebilir.. 3000 d/dk'da motor kendini sınırlar motor arızası yakınca.. Motor Arızası üniversaldir. Herşeye yanar o ışık Ayrıca IDS'e bağlat. Bu arızayı hata geçsede gün ve saati olarak gösterecektir proğram sana Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 Hüseyin, Muhtemelen bir sensör arızası.. İleriki günlerde tekrar edebilir.. 3000 d/dk'da motor kendini sınırlar motor arızası yakınca.. Motor Arızası üniversaldir. Herşeye yanar o ışık Ayrıca IDS'e bağlat. Bu arızayı hata geçsede gün ve saati olarak gösterecektir proğram sana peki büyük bir sorun teşkil eder mi abi ? 1-2 hafta sonra zaten bakıma götürücem aracı. İlk defa böyle birşey yaptı.bekletsem sıkıntı yapar mı acaba ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 peki büyük bir sorun teşkil eder mi abi ? 1-2 hafta sonra zaten bakıma götürücem aracı. İlk defa böyle birşey yaptı.bekletsem sıkıntı yapar mı acaba ?Hüseyin, bence çok büyük sorun teşkil edecek birşey değil.. Ama riske atılır anlamınada gelmez. Bunu bilmek için ids'e bağlamak gerekiyor.. Yani şudur demek çok zor Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 Hüseyin, bence çok büyük sorun teşkil edecek birşey değil.. Ama riske atılır anlamınada gelmez. Bunu bilmek için ids'e bağlamak gerekiyor.. Yani şudur demek çok zoranladım abi baktırmakta yine fayda var diyosun yani .ustaeller yolu gözüktü yine bize ) Gece 2 lerde fazla hızlanma diyor kardeşim araç azaltmış hızını 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 anladım abi baktırmakta yine fayda var diyosun yani .ustaeller yolu gözüktü yine bize ) kanka tam hızımızı almışken uyardı bizi focus can yavv ) Sabri Usta, ellerse tam eller 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 Sabri Usta, ellerse tam eller izmir'in ford yönünden tek artısı Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 izmir'in ford yönünden tek artısı Sadece İzmir'in değil Türkiye'nin bence..Benim Volant Problemimi, burada benim diyen ustalar, yetkili servis dahil tecrübe ederek bulamadıkları problemi, Telefonda Beşiktaş, Galatasaray muhabbeti yaparken bulmuştu 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 Sadece İzmir'in değil Türkiye'nin bence.. Benim Volant Problemimi, burada benim diyen ustalar, yetkili servis dahil tecrübe ederek bulamadıkları problemi, Telefonda Beşiktaş, Galatasaray muhabbeti yaparken bulmuştu o zaman bende bi arayayım da Trabzonspor-Galatasaray muhabeti edelim Ustaellere gelince güzel iş çıkarıyorlar bu yüzdende herkesin taktirini alıyorlar abi.rabbim işlerini daim etsin ve doğru yoldan ayırmasın. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 kelebek temizlıği gerekiyor. aynısı benım de basıma geldi Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 kelebek temizlıği gerekiyor. aynısı benım de basıma geldi peki düşük devirlerle cansızlık gibi bir durum varmıydı ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 focuslarda modeline göre değişir bu uyarı, hızlanma durduruldu veya azaltıldı olarak yansır göstergede. Dizelde basınç hatası ama benzinde nedir bilemiyorum aynı mantıkta olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 peki düşük devirlerle cansızlık gibi bir durum varmıydı ? hız sınırlama yapıyor arac, hızlanmıyor, devirle bir alakası yoktu bende, yada dıkkat etmedım, 30 tl ye sokup temızliyorlar, kısa sure sonra tekrar aynı hatayı verecektır, bır kac defa bu hatayı verdıkten sonra arıza ısıgı kalıcı olarak yanacaktır, bende aynı boyle oldu, umarım aynısıdır sızıkı de, benımkısı 1yıldır bırdaha yapmadı, Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 hız sınırlama yapıyor arac, hızlanmıyor, devirle bir alakası yoktu bende, yada dıkkat etmedım, 30 tl ye sokup temızliyorlar, kısa sure sonra tekrar aynı hatayı verecektır, bır kac defa bu hatayı verdıkten sonra arıza ısıgı kalıcı olarak yanacaktır, bende aynı boyle oldu, umarım aynısıdır sızıkı de, benımkısı 1yıldır bırdaha yapmadı, umarım hocam. Şuanlık bir daha hata vermedi bakalım ne olucak. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Vakit bulduğunuzda bence gösterin. Bir derdi var ki arıza lambasını yakmış. Başka bir gün yine tekrarlayabilir. Bu kez belki de stop edip çalıştırınca düzelmeyedebilir.. Arızalarda yol yakınken gidip göstermek en doğrusudur. Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Araç cihaza bağlanıp kodlar okutulur,birçok kod alınmış ve aynı noktayı göstermiyorsa; okunan kodlar not edilir ve silinir sonra biraz gezilip tekrar okutulur yada bu ikaz sonucu yine okuma yapılır..Ayrıca sürücüye direkt bildirim yapıldığına göre, bu uyarının açıklaması kullanım kılavuzunda vardır büyük ihtimalle.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 Araç cihaza bağlanıp kodlar okutulur,birçok kod alınmış ve aynı noktayı göstermiyorsa; okunan kodlar not edilir ve silinir sonra biraz gezilip tekrar okutulur yada bu ikaz sonucu yine okuma yapılır..Ayrıca sürücüye direkt bildirim yapıldığına göre, bu uyarının açıklaması kullanım kılavuzunda vardır büyük ihtimalle..anladım hocam.bilgiler için teşekkür ederim.iş yoğunluğundan sebep servise götüremedim.araba garajda duruyor.haftaya servise gidicem inş. O zaman sorun nerde olduğu anlaşılıcak. Vakit bulduğunuzda bence gösterin. Bir derdi var ki arıza lambasını yakmış. Başka bir gün yine tekrarlayabilir. Bu kez belki de stop edip çalıştırınca düzelmeyedebilir.. Arızalarda yol yakınken gidip göstermek en doğrusudur. Geçmiş olsun.. teşekkür ederim iş yoğunluğundan sebep gidip gösteremedim servise garajda duruyor araba haftaya götürücem inş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts