Guest Mert Boran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 2gündür kayıp 1300 tl mi arıyorum . Bu akşamda normal yollardan evi arabayı aricam bulamazsam sizin taktiği deneyeceğim . Hadi bakalım. Kesinlikle deneyin. İşe yarıyor. Umarım tez zamanda bulursunuz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Konuyu hortlayiyorum. Selamlar korhan abi. Evde bir miktar para kayboldu evde ama bulamiyoruz. Bi bardagi kapadim dedigini tekrrarliyorum bakalim sonucu yazarim )) 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Konuyu hortlayiyorum. Selamlar korhan abi. Evde bir miktar para kayboldu evde ama bulamiyoruz. Bi bardagi kapadim dedigini tekrrarliyorum bakalim sonucu yazarim )) Bakalım Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Eylül 2015 Paylaş 8 Eylül 2015 Ben hala saçlarımı arıyorum,çıkmadı ortaya yahu 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Eylül 2015 Paylaş 8 Eylül 2015 Ben hala saçlarımı arıyorum,çıkmadı ortaya yahu Saç çıkmaz. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 10 sene sonra konuyu tekrar hortlatayım. Bu akşam üstü Aydın'da çok şiddetli bir yağış gerçekleşti. Yollar dereye döndü. Sular yükseldi falan derken kullandığım servis aracının ön plakası düşmüş. Güzergahta aradık ama bulamadık. Eve gelince ilk iş bardağı kapattım, bakalım yine işe yarayacak mı? Bardak neden kapatılır diyenler ve konuyu bilmeyenlerin ilk yorumdan itibaren okumasını tavsiye ediyorum. Okurken çok güleceksiniz. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce telefonu kendi bırakmıştı ama plakayı da sel aldı, sonucu merakla bekliyoruz, canon foto makinesi kayıp bende de denesem mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Korhan Şenörer yazdı: 10 sene sonra konuyu tekrar hortlatayım. Bu akşam üstü Aydın'da çok şiddetli bir yağış gerçekleşti. Yollar dereye döndü. Sular yükseldi falan derken kullandığım servis aracının ön plakası düşmüş. Güzergahta aradık ama bulamadık. Eve gelince ilk iş bardağı kapattım, bakalım yine işe yarayacak mı? Bardak neden kapatılır diyenler ve konuyu bilmeyenlerin ilk yorumdan itibaren okumasını tavsiye ediyorum. Okurken çok güleceksiniz. O şartlarda kaybolan plakayı bardak bulamaz Korhan Yorum bağlantısı
Recommended Posts