İçeriğe Yönlendir

Telefonumu Kaybettim

Misafir

Recommended Posts

Guest Mert Boran

2gündür kayıp 1300 tl mi arıyorum . Bu akşamda normal yollardan evi arabayı aricam bulamazsam sizin taktiği deneyeceğim . Hadi bakalım.

Kesinlikle deneyin. İşe yarıyor. :)

Umarım tez zamanda bulursunuz.

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Hüseyin Kuvvet

Konuyu hortlayiyorum.

Selamlar korhan abi.

Evde bir miktar para kayboldu evde ama bulamiyoruz.

Bi bardagi kapadim dedigini tekrrarliyorum bakalim sonucu yazarim :)))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Konuyu hortlayiyorum.

Selamlar korhan abi.

Evde bir miktar para kayboldu evde ama bulamiyoruz.

Bi bardagi kapadim dedigini tekrrarliyorum bakalim sonucu yazarim :)))

Bakalım  :unsure2:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ben hala saçlarımı arıyorum,çıkmadı ortaya yahu :p

Saç çıkmaz. :)

Yorum bağlantısı
  • 10 yıl sonra...
Korhan Şenörer

10 sene sonra konuyu tekrar hortlatayım. :) Bu akşam üstü Aydın'da çok şiddetli bir yağış gerçekleşti. Yollar dereye döndü. Sular yükseldi falan derken kullandığım servis aracının ön plakası düşmüş. Güzergahta aradık ama bulamadık. Eve gelince ilk iş bardağı kapattım, bakalım yine işe yarayacak mı? Bardak neden kapatılır diyenler ve konuyu bilmeyenlerin ilk yorumdan itibaren okumasını tavsiye ediyorum. Okurken çok güleceksiniz. :biggrin: 

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

telefonu kendi bırakmıştı ama plakayı da sel aldı, sonucu merakla bekliyoruz, canon foto makinesi kayıp bende de  denesem mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Korhan Şenörer yazdı:

10 sene sonra konuyu tekrar hortlatayım. :) Bu akşam üstü Aydın'da çok şiddetli bir yağış gerçekleşti. Yollar dereye döndü. Sular yükseldi falan derken kullandığım servis aracının ön plakası düşmüş. Güzergahta aradık ama bulamadık. Eve gelince ilk iş bardağı kapattım, bakalım yine işe yarayacak mı? Bardak neden kapatılır diyenler ve konuyu bilmeyenlerin ilk yorumdan itibaren okumasını tavsiye ediyorum. Okurken çok güleceksiniz. :biggrin: 

:melek:

O şartlarda kaybolan plakayı bardak bulamaz Korhan :tongue:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
Çağlar Bayur yazdı:

telefonu kendi bırakmıştı ama plakayı da sel aldı, sonucu merakla bekliyoruz, canon foto makinesi kayıp bende de  denesem mi?

Tabiki 😊 👍

Çağlar Bayur yazdı:

Şimdi plaka başkası adına kayıtlı ama ben aracı kullanırken kayboldu. Bakalım bizim yöntem işe yarayacak mı? 😊

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bana da öyle geliyor abi. 😄 Kimbilir hangi mazgalın yada kanalın içine gitti. Ege denizine ulaşmış olabilir. 👍

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Korhan Şenörer yazdı:

Dün dolu da yağmış sanırım, ben denk gelmedim. Akşam trafik baya karışıktı, plaka da yolu karıştırmış olabilir. 

Bardak bulur mu bilemem ama hızlı davransa iyi olur, cezası üzebilir yoksa 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
Ü.Emre Kartal yazdı:

Dün dolu da yağmış sanırım, ben denk gelmedim. Akşam trafik baya karışıktı, plaka da yolu karıştırmış olabilir. 

Bardak bulur mu bilemem ama hızlı davransa iyi olur, cezası üzebilir yoksa 

Dün herkes yolu karıştırdı. Tarihi bir trafik vardı Aydın için. Bugün de haber bekleyeceğiz belki bulan olur diye. Haftasonu araç çalışmıyor. Pazartesi önce trafik tescile sonra notere sonra da şoförler odasına…

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

sürahi?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...