Çağlar Bayur 26 Ekim Paylaş 26 Ekim beklenen patlıcan geldi bizim canon yogh lakin teselli ikramiyesi olarak unuttuğum bir dokunmatik ekranlı laptop vardı onu buldum 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 10:01 Paylaş Cuma 10:01 güncelleme: aranan makine bulundu. lakin benim sony im varmış canon değilmiş. yün yumaklarının altında kalmış, bardak konusunda sıkıntı çıktı: bu bardağın burada ne işi var diye zılgıt yedik, kapanan bardağı güzelce diğer bulaşıklar ile makineye dizip yıkadım, bulaşık deterjanımı ben seçerima ama kimse karışamaz. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 13:47 Paylaş Cuma 13:47 Benim kumanda da bulunmış.. Bardak işe yarıyor, kesin bilgi. 3 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: güncelleme: aranan makine bulundu. lakin benim sony im varmış canon değilmiş. yün yumaklarının altında kalmış, bardak konusunda sıkıntı çıktı: bu bardağın burada ne işi var diye zılgıt yedik, kapanan bardağı güzelce diğer bulaşıklar ile makineye dizip yıkadım, bulaşık deterjanımı ben seçerima ama kimse karışamaz. Mehmet Ozyurek yazdı: Benim kumanda da bulunmış.. Bardak işe yarıyor, kesin bilgi. Ben demiştim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Korhan Şenörer yazdı: Ben demiştim. Çağlarda idi benim kumanda. Bir yılı aşkın süredir bulamıyordu. Kapa dedim şu bardağı. Başka çare kalmadı. 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Korhan Şenörer yazdı: Ben demiştim. sırada 4x800watt anfi var 6.5 kg civarı onu arıyoruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sırada 4x800watt anfi var 6.5 kg civarı onu arıyoruz Alakası yok! DepoMda değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts