Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Ben bir bardak kapatayım o zaman. Abi sen şu yöntemi bir yazarmısın ya? Merak ediyorum sana zahmet olmazsa Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Abi sen şu yöntemi bir yazarmısın ya? Merak ediyorum sana zahmet olmazsa Çok gülme bak. Şurada yazmıştı http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257841-telefonumu-kaybettim/page-2#entry2358828 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Şunu bi gonullu bardağa yada şişeye falan hapsedip denize atsın kotu yapmasın daha Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Ben saçlarım için deneyeceğim,bardak değil sürahi kapatayım.. Dökülen saçlarımı istiyorum geri.. 4 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Ben saçlarım için deneyeceğim,bardak değil sürahi kapatayım.. Dökülen saçlarımı istiyorum geri.. O konuda işe yaramaz bence Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Ben saçlarım için deneyeceğim,bardak değil sürahi kapatayım.. Dökülen saçlarımı istiyorum geri.. İşe yarıyor olsa Korhan abinin profil fotoğrafı böyle olmazdı heralde abi Hem taktik dökülen değil kaybolan için çalışıyor Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Ben saçlarım için deneyeceğim,bardak değil sürahi kapatayım.. Dökülen saçlarımı istiyorum geri.. Kaybolan yıllar? Damacana çevirsek? Hatta üstüne de ağırlık falan koysak? Olma mı? 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Kaybolan yıllar? Damacana çevirsek? Hatta üstüne de ağırlık falan koysak? Olma mı? Olmaz Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Baklava da kayboldu abi Lafını bile etmeye lüzum yok abi sen istemişsen olay bitmiştir. Horrt konuyu canlandırayım. Bilalcim 3 gece Ankaradayım, müsaitsen şu telefonun bulunuşunu kutlayalım biryerlerde sohbet muhabbet eşliğinde. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Horrt konuyu canlandırayım. Bilalcim 3 gece Ankaradayım, müsaitsen şu telefonun bulunuşunu kutlayalım biryerlerde sohbet muhabbet eşliğinde. Abi yalniz bende ipodumu bu yontemle buldum. Bilal abinin haberi var Ilginc ama er gec ortaya cikiyor Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Abi yalniz bende ipodumu bu yontemle buldum. Bilal abinin haberi var Ilginc ama er gec ortaya cikiyor O zaman yarın yada ertesi akşam baklavayı birlikte ısmarlarsınız. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Abi yalniz bende ipodumu bu yontemle buldum. Bilal abinin haberi var Ilginc ama er gec ortaya cikiyor Neyse sen öğrencisin, sen mezun ol, işini eline al senin baklavayı öyle yeriz. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Neyse sen öğrencisin, sen mezun ol, işini eline al senin baklavayı öyle yeriz. Hahahah yok abi ya ipodun yaninda lafi mi olur tabi ki ismarlarim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Benim cüzdan kayıp ya la, ülen şeytan [emoji16] Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Benim cüzdan kayıp ya la, ülen şeytan [emoji16] Bardağı kapat bi yere.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Bardağı kapat bi yere.. Buldum abi [emoji16][emoji106] Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 2gündür kayıp 1300 tl mi arıyorum . Bu akşamda normal yollardan evi arabayı aricam bulamazsam sizin taktiği deneyeceğim . Hadi bakalım. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 2gündür kayıp 1300 tl mi arıyorum . Bu akşamda normal yollardan evi arabayı aricam bulamazsam sizin taktiği deneyeceğim . Hadi bakalım. Kesinlikle deneyin. İşe yarıyor. Umarım tez zamanda bulursunuz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Konuyu hortlayiyorum. Selamlar korhan abi. Evde bir miktar para kayboldu evde ama bulamiyoruz. Bi bardagi kapadim dedigini tekrrarliyorum bakalim sonucu yazarim )) 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Konuyu hortlayiyorum. Selamlar korhan abi. Evde bir miktar para kayboldu evde ama bulamiyoruz. Bi bardagi kapadim dedigini tekrrarliyorum bakalim sonucu yazarim )) Bakalım Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Eylül 2015 Paylaş 8 Eylül 2015 Ben hala saçlarımı arıyorum,çıkmadı ortaya yahu 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Eylül 2015 Paylaş 8 Eylül 2015 Ben hala saçlarımı arıyorum,çıkmadı ortaya yahu Saç çıkmaz. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 23 Ekim 2025 Paylaş 23 Ekim 2025 10 sene sonra konuyu tekrar hortlatayım. Bu akşam üstü Aydın'da çok şiddetli bir yağış gerçekleşti. Yollar dereye döndü. Sular yükseldi falan derken kullandığım servis aracının ön plakası düşmüş. Güzergahta aradık ama bulamadık. Eve gelince ilk iş bardağı kapattım, bakalım yine işe yarayacak mı? Bardak neden kapatılır diyenler ve konuyu bilmeyenlerin ilk yorumdan itibaren okumasını tavsiye ediyorum. Okurken çok güleceksiniz. 2 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts