Uğur Çınar 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 (düzenlendi) pek fazla foto çekemedim ama anlatabildiğim kadarıyla kısaca sistem şöyle 2 takim 16 cm mid takımı 1 takım 20 cm coaxiel kolon 1 takım tss 20 2 mid anfisi 1 bas anfisi 1 kapasitör araç ta yaşadığım sıkıntılardan dolayı aracın içini komple dışarı aldım araçta üç anfi olacağımdan kendime has bi sistem düşündüm bakırdan üç anfiye dağılım ypacak şekilde blok yaptım araç içinde kimseye elektrik çarpmaması içi komple elektrik bandıyla kapladım ön kapılarda önceden yapılan işçilik sıfırdı bütün kabloları söküp attim her kabloya başlık bağladım zamanla kırılma olmaması için rca ları ayrı ayrı çekecektim düzgün olmadığından tek taraftan çekmek zorunda kaldım anfi ler çok olduğunda koltuk arkasında güzel olmuyacaktı ufaktan kasa yaptırdım ama 3 amfi olduğunda sığmadı ileride daha güzel çözüm bulacağım arka pandizot da böyle olacak nasipse araş dağınıkken bi kaç foto araç şu an %70 civarında bitti tüm günümü yedi ama bitmedi tamamen bittimmi bi kaç foto daha gelecek kaldığımız yerden devam :D pandizot toplamaya başladım arada araç üzerinde denemelerle devam pandizotun oraya bi iki sünger koydum tırıltı olmaması için son denemeler mutlu son sonra kabloları biraz toparladım mutlu son ön kapıdaki kolonlar tam oturmuyodu ona özel mdf den yeniden yapıldı 24 Mayıs 2014 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Sen neler yapmışsın abi öyle ya hangi sıkıntıdan dolayı aracın her yerini söktün ? Büyük bir sıkıntı olsa gerek. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 Sen neler yapmışsın abi öyle ya hangi sıkıntıdan dolayı aracın her yerini söktün ? Büyük bir sıkıntı olsa gerek. parazit probleminden dolayı bi türlü çözemedim yapmışken tam yapatyim dedim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Abi cok canavar birsey olacak belli dün benimkini bile sokunce çok fazla sökülmüş gibi gelmişti ama sen komple arabayi soymussun elinden bu işler çok iyi geliyor maşallah Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 Abi cok canavar birsey olacak belli dün benimkini bile sokunce çok fazla sökülmüş gibi gelmişti ama sen komple arabayi soymussun elinden bu işler çok iyi geliyor maşallah biraz ağır kaliyorum titizliktenmi bilemiyorum saat 11:30 da başladım 9:30 oldu %70 civari ni bitirdim veya fazla hamlamişta olabilirim seninkini az bile söktüm Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Amplifikatörleri ahşap kasa içinde nasıl soğuk tutacaksın ? Fan deme yetmez. 3 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Ellerine sağlık :bravo:Sub nerde ? Yaz sıcağında yüklenmelerde bir süre sonra kesmeler yaşayabilirsin abi standart alternatör ve akü ile Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2014 Amplifikatörleri ahşap kasa içinde nasıl soğuk tutacaksın ? Fan deme yetmez. abi geçenki aracımda da yapmıştım o komple kapalıydı sıkıntı yarattmadı zaten yarısında coğu açık kalacak Ellerine sağlık :bravo:Sub nerde ? Yaz sıcağında yüklenmelerde bir süre sonra kesmeler yaşayabilirsin abi standart alternatör ve akü ile alper bi kaç elektrik ci ve tesisatcıya sordum sıkıntı yaratmaz dediler ama arada kapasitör olacak şu anlık akü düşünmüyorum ama ilerde bi tane akü koyacağım bas var tam bitiremedim aracı bittikce ekliyeceğim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 soymuşken izolasyon yapın tabana,,, Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2014 soymuşken izolasyon yapın tabana,,, Ellerinize sağlık. bütçe sıfıra indiğinden yapamıyorum ilerki zaman larda inşallah Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2014 Uğur kardeşim kapılara ve bagaja mutlaka ses izolasyonu yaptır. Kapılara kadar bütçem yetmez diyorsan 3 e 5 e bakma bagaja mutlaka yaptır. Sedan araba çünkü. Bagaja bass koyduğunda arkadan cızırtılar insanın moralini çok bozuyor. abi ilk planımda akü var sesi bi duyayım duruma göre karar vereceğim Yorum bağlantısı
Ali Eren 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Ellerine, emeklerine sağlık Uğur. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 motora gerek kalmadan gider bu araba 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Ugur naptin boyle Singir singir gezeceksin artik. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 motora gerek kalmadan gider bu araba nasil abi anlamadim ama arabanın arkası 2cm kalktı boşaltınca içini Ugur naptin boyle Singir singir gezeceksin artik. parazit problemi vardı sami cile den çıkardı beni önceden nasil işlem yapıldığını bilmediğim için komple söküp bütün kabloları yenisi ile değiştirdim bakalım problem olacak mi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Canavar olacak bu Uğur, emeğine sağlık bundan sonra dumtıs dumtıs diyorsun yani 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Uğur ellerine sağlık, bayağı uğraşmışsın. Herkes tavsiyelerde bulunmuş, katılmamak elde değil. Sökülmüşken izolasyon çok iyi olurdu. Tüm bu "donanım"lar ne kadar mal oldu? El işçiliğinin bedeli ödenmez de Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ben tek amfi taksam mı diye düşünüp durayım Uğur 3 tane taksın normal de iki anfide iş görür ama sağlam bir tane almam lazımdı kısıtlı bütçe yüzünden 3 e çıktık mert Uğur ellerine sağlık, bayağı uğraşmışsın. Herkes tavsiyelerde bulunmuş, katılmamak elde değil. Sökülmüşken izolasyon çok iyi olurdu. Tüm bu "donanım"lar ne kadar mal oldu? El işçiliğinin bedeli ödenmez de sıfır fiyatlarını bilemiyorum ama kablolar bütün ıvırızıvırlar kolonlar amfiler teyp ti filan 3 000 bulur herhalde bilemiyorum çoğunu zaten eski paliodan kalma şu an eski sisteme ek bi takim tss20 bi anfi aldım o kadar gerisi hep paliodan kalma izolasyon aslında basit işlem sani bakalım ilk önce sesi bi duyalım gerisine karar verecem ama izolasyondan önce sağlam çalması için kesintisiz elektrik sistemini çözeceğim aküydü alternatördü gibi 20 Mayıs 2014 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Uğur eline sağlık kardeş. Çok uğraştın. Güle güle kullan. İnşallah tam istediğin gibi olmuştur. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 Uğur eline sağlık kardeş. Çok uğraştın. Güle güle kullan. İnşallah tam istediğin gibi olmuştur. inşallah abi daha duyamadım sesini yavaş yavaş düzgün olsun diye hala uğraşıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 inşallah abi daha duyamadım sesini yavaş yavaş düzgün olsun diye hala uğraşıyorum Yavaş yavaş uğraştığın çok özendiğin belli. Hayırlısı bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Motora bile tesisat çekmişsin Uğur. Helal olsun Ellerine sağlık. Birde toplayınca foto alalım, hatta sesli bi video da dadından yinmez Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 şu an ses aldım bi iki sıkıntı dışında bütün kolonlardan sesi aldım tamamen düzelttikten sonra yorum yapacağım akşama bi iki foto atarım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 son resimler de ilk mesaja eklendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Abi maşallah canavar oldu. Anfi işi çözüldü mü bi de güzel ana ünite canavar olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts