İçeriğe Yönlendir

Audi A4 1.6 2002 2004 Model Hakkında Bilgi

kadir dedecan

Recommended Posts

kadir dedecan

selam arkadaşlar 2004 model 1.4 tdci comfort fiestamı sattım. onun yerine araç bakarken birisinin tavsiyesi üzerine audi a4 lere baktım. araç hoşuma gitti. aracın durumuna göre fiyatıda fazla gelmedi bana. Bu araçhakkında bilgileri olanlar yakıtı hakında parçaları satış durumu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.  aşagıdaki linkte paylaştım. bu paraya buna benzer başka tavsiye edebilecginiz araçlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sifir-gibi-tertemiz-a4-full-161604104/detay

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Alınabilecek en güzel araç birde bunların 1.8 turbo otomatiğini alırsanız tadından yenmez. 1.6 dizelden sonra size tad vermiyebilir.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

1.6 lar Hitler motoruda denilen 8 valf 102 ps motoru kullanir. Hantaldir ve yakar. Bunun yaninda lpg ye de uyumludur. Bu kasada en çok tutulan motor 1.8T dir. Turbo 150 ps lik motor lpg ye uyumlu az yakar çok kaçar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

1.6 lar Hitler motoruda denilen 8 valf 102 ps motoru kullanir. Hantaldir ve yakar. Bunun yaninda lpg ye de uyumludur. Bu kasada en çok tutulan motor 1.8T dir. Turbo 150 ps lik motor lpg ye uyumlu az yakar çok kaçar. 

1.6 Passatlarda da aynı motor var, geçen gün 1.6 passat alıyordum son anda vazgeçtim 

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu araçlar çok güzel her zaman allınabilir. Fakat Bitlis'de bir sorun olduğunda nasıl yaptıracaksınız. Bence en çok bunun hesabını yapın. 10 yaşında araç ne kadar temiz olursa olsun iş çıkarabilir...

Forumdaki bir çok arkadaşımız doğuda hizmet yapıyor. Ben olsam servisi en rahat alabileceğim araçlara bakarım...

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

arkadaşların dediği gibi 96-97 model golf 4 ile aynı motor. uzun yolsa 100-110 gidince 8 litre lpg yakmıştı bir üst kasası. hafif eğimde 4e düşmeniz gerekiyor 3-4 kişi varsanız arabada.

Yorum bağlantısı
kadir dedecan

m.fatif bey dediğinize katılıyorum ama dogu bölgesinde büyük şehirler hariç araç servislerinin hiçbiri yok zaten. biraz rahat konforlu bi araca binmek istiyorum. dogunun kahrını çekiyorsak birzda sefasını sürmek isterim. ama yinede forumdaki diger arkadaşlardan teçrübelerinden faydalanmak isterim. forumdaki arkadaşların yorumları ile başka araçlarada bakabilirim. saygılar.

mustafa bey sizin önerdiğiniz araç nerden baksan aynı a4 kasası. içi filan aynı hiçbir farkı yok. bu araç hakkında bilginiz varmı. varsa teçrübelerinizi aktarılsanız sevinirim. saygılar

Yorum bağlantısı
Ahmet Mendi

Quattrolar haric otomatik vitesleri Multitronic Cvt sanziman dikkat etmek lazim. 1.6da problem yok. 1.8t 190 beygirlik sline manuel vites versiyonlari harika :)

Yorum bağlantısı
Kenan Kalayci

Aynı arac kaynimda var 2002 1.6 190.000 km de sehir ici cok rahat trafikte 10 litre benzin yakiyo( arac benzin).. Performansı düşük bi arac ama bindiğinde hic bi ses falan yok sagından solundan gelen..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...