İçeriğe Yönlendir

Yeni Koltuk Kılıflarım (Döşemecioğlu)

Murat Doğan

Recommended Posts

Murat Doğan

Geçen hafta sonu Ankara'ya gitmişken,forumda herkesin tavsiye ettiği Focus oto koltuk kılıfları için Döşemecioğlu'na uğradım.Sağolsun İlker bey çok ilgilendi.İşçilik ve kullanılan malzeme çok iyi.Kılıftan çok orjinal bir görüntüye sahip.Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.

20140512_091815_zps99e4120c.jpg

20140512_091752_zpsca3aac0f.jpg

20140512_091736_zpsb7262106.jpg

Bu arada bu fotoyu araya sıkıştırayım.Bu da o uzun anteni kısalttıktan sonraki hali.

20140519_200244_zpse8f82ab0.jpg 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Coşkun Yılmaz

Çok güzel sade abartılı değil abi, kolçağa da bi parça pez attırsaydın terlediğinde yapışmazdı  :bravo:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

İlker Ustamın hünerli ellerinden gene çok iyi iş çıkmış, Maşallah, güle güle kullanın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Her ne kadar koltuk kılıfı sevmesemde, ilker usta bu konuda çok iyi ellerine sağlık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

hayırlı olsun. eline sağlık ilker bey'in, bayağı güzel görünüyor gerçekten. keşke kolçağın üst kısmını da kaplatsaymışsınız hazır gitmişken. 

Yorum bağlantısı
Murat Doğan

Öncelikle herkese teşekkürler arkadaşlar.

Araca çok yakışmış, kaça maloldu acaba ?

güzel olmuş !! fiyat nedir acaba ?

fordclub fiyatı 180 tl

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş. ilker ustamızın ellerine kollarına sağlık... anteni nerden buldunuz ve aldınız maliyeti ? :)

Anten orjinal anten :) kısaltma işlemi yaptım.Yani kestim.Eskisinden daha iyi çekmeye başladı :)

hayırlı olsun. eline sağlık ilker bey'in, bayağı güzel görünüyor gerçekten. keşke kolçağın üst kısmını da kaplatsaymışsınız hazır gitmişken. 

kolçak aklıma gelmedi.Onu da bir daha gittiğimde artık :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ankaraya yolumuz düşsede bizde kılıflatsak koltukları  :biggrin:  çok güzel olmuş güle güle kullanın.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Doğan

Ankaraya yolumuz düşsede bizde kılıflatsak koltukları  :biggrin:  çok güzel olmuş güle güle kullanın.. 

Teşekkürler.Mutlaka tavsiye ederim.Kahve içmeyi unutmayın :)

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz
(düzenlendi)

Geçen hafta sonu Ankara'ya gitmişken,forumda herkesin tavsiye ettiği Focus oto koltuk kılıfları için Döşemecioğlu'na uğradım.Sağolsun İlker bey çok ilgilendi.İşçilik ve kullanılan malzeme çok iyi.Kılıftan çok orjinal bir görüntüye sahip.Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.

20140512_091815_zps99e4120c.jpg

20140512_091752_zpsca3aac0f.jpg

20140512_091736_zpsb7262106.jpg

Bu arada bu fotoyu araya sıkıştırayım.Bu da o uzun anteni kısalttıktan sonraki hali.

20140519_200244_zpse8f82ab0.jpg

Merhabalar.Rica etsem fotoğrafları tekrar yükleyebilir misiniz ?silinmiş veya benim pc demi sorun var.Görünmüyor çünkü.

tarihinde Serdar Erkiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş arabam olsaydı sırf Ankara ya gitmemin kılıf olurdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz
(düzenlendi)

Olabilir;çünkü işyerimde göstermiyor olabilir. Cepten veya kişisel pc den bakayım sonra :) merak ettim :)

tarihinde Serdar Erkiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hayırlı olsun. Ben de İlker ustaya yaptırmıştım kılıfları. Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...