Yunus BOYBEY 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Arkadaşlar aracima michelin lastik alacağım fakat üretim yeri konusunda kafam karışıyor michelin avrupada Fransa başta olmak üzere Almanya, İspanya ve italya da üretim yapıyor. Bazi yorumlarda ne kadar doğru bilmiyorum ama ispanyol uretimlilerinin balon yaptığı en kalitelisinin fransa ve Almanya üretimi olduğu yazıyor . Bu ne kadar doğrudur bugün N11 den sipariş verecektim satıcıya üretim yerini sordum fransa üretimi kalmadı sadece italya üretimi var dedi kafam karıştı n11 de piyasaya göre baya uygundu 198TL, hepsiburda ve kliksa da da aynı fiyata onlara da üretim yeri bilgisi sordum daha dönüş yapmadilar. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Alman Candır. Diğerlerini Bilemem Öyle de bulunmuyor ki nette satilanlar italyan veya ispanyol üretimi genelde Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Orjinal Michelin Fransızdır diye biliyorum ve diğerlerinden kesinlikle farklıdır.. Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Ya hepsiburda.com gibi bir site üç gündür üretim yeri soruma hala cevap vermedi bugün iki defa aradım döneceğiz dediler hala arayan soran yok kliksa ya sordum 48 saat içinde dönüş yapılacak dendi beklemedeym Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Bridgestone'dan biliyorum. Made in germany olanların hamuru sert iken Türkiye üretimi olanlar pamuk gibi, daha güzeldi. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 (düzenlendi) Uluslararası çalışan firmalar verimliliği arttırmak için ebatların üretimini fabrikalarına dağıtırlar. Her ebat her fabrikada üretilmez. Üretim yerine göre kalitede değişmez. Bu tamamen psikolojktir. Çok uluslu firmaların hepsi aynı strateji ile çalışırlar.. Michelin genelde yanaktan balon yapan yumuşak bir lastiktir. Ben 3 takım Fransadaki fabrika üretiminden kullanmıştım üçüde balon yapınca bir dahada michelin almaya tövbe ettim. 21 Mayıs 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 O zaman cevap Fransa veya Almanya olarak gelmezse 3~5 fazla verip bayiden alacağız Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Michelin otoban lastiği, goodyear belediye çukuru olmayanşehir içi, şehir dışı lastiği, bridgestone ile arabanın düşmediği tüm belediye çukurlarından geçebilirsiniz Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Uluslararası çalışan firmalar verimliliği arttırmak için ebatların üretimini fabrikalarına dağıtırlar. Her ebat her fabrikada üretilmez. Üretim yerine göre kalitede değişmez. Bu tamamen psikolojktir. Çok uluslu firmaların hepsi aynı strateji ile çalışırlar.. Michelin genelde yanaktan balon yapan yumuşak bir lastiktir. Ben 3 takım Fransadaki fabrika üretiminden kullanmıştım üçüde balon yapınca bir dahada michelin almamaya tövbe ettim. sürüş stilinizde bir sıkıntı mı var acaba? son 4 aracımda (corsa 2010 model , astra j 2011 model, corsa 2004 model, focus 2011 model) toplamda son 4 sene 100.000 km yi aşkın bir durumda michelin kullandım.hemde istanbul'un farklı semtlerinde. balon görmedim ben. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 sürüş stilinizde bir sıkıntı mı var acaba? son 4 aracımda (corsa 2010 model , astra j 2011 model, corsa 2004 model, focus 2011 model) toplamda son 4 sene 100.000 km yi aşkın bir durumda michelin kullandım.hemde istanbul'un farklı semtlerinde. balon görmedim ben. Eğer her alanın yanağı balon yapsaydı firma şimdiye kadar batardı herhalde. Belkide dediğiniz gibi benim sürüş stilimdede sorun olabilir Ama diğer markalarda aynı bu stil ile balon yapan lastiğimde olmadı....Michelin kaliteli asfalt lastiğidir bu nedenle yumuşak ve konfor odaklıdır. Ben kullanmam ve soran olursada al demem... abi, "almaya tövbe etmiş" , "almamaya yemin etmiş" olmalısın. ^_^ Haklısın 1 Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Kesinlikle kalite farkı olacağını düşünmüyorum. Farklı ülkelerde üretilse bile sonuçta aynı standartta ve normlarda üretilmek zorunda. Bence sıkıntı yaşamazsınız... Sonuçta Alman üretimi aynı ebat lastiğin etiket değerleri ile (A,B,C,.....), İspanyol üretimi olanın değerleri aynıdır. Saygılar... Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Michelin otoban lastiği, goodyear belediye çukuru olmayanşehir içi, şehir dışı lastiği, bridgestone ile arabanın düşmediği tüm belediye çukurlarından geçebilirsin Yeni nesil Goodyearların yanakları belki Michelinden bile incedir. Geçen gün EG Performancelarla yüksek hızda çukura girdim, yüksek bir gürültü ile. Yorumların aksine balondan eser yoktu. Michelin ve Goodyear hakkında söylenenler biraz şehir efsanesi, biraz da şans gibi geliyor bana. Bu lastikler her çukurda balon yapsaydı, Türkiye şartlarında bu kadar tutulurmuydu sizce? Saygılar... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Kola nın farklı ülkelerde farklı tatlarda olduğunu duymuştum, bunun gibi olabilir belki. Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Uluslararası çalışan firmalar verimliliği arttırmak için ebatların üretimini fabrikalarına dağıtırlar. Her ebat her fabrikada üretilmez. Üretim yerine göre kalitede değişmez. Bu tamamen psikolojktir. Çok uluslu firmaların hepsi aynı strateji ile çalışırlar.. Michelin genelde yanaktan balon yapan yumuşak bir lastiktir. Ben 3 takım Fransadaki fabrika üretiminden kullanmıştım üçüde balon yapınca bir dahada michelin almaya tövbe ettim. Hocam arabamı satın aldığımda 29 bindeydi. Üzerindeki lastiklerde konuda bahsettiğim michelin primacy HP idi şu an lastikler 59 binde inanın girmedigim çukur kalmadı belki köy yollarına da gittim vs ama bir kez olsun balon yapmadı ilginç şans meselesi galiba birazda Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Bugün itibarıyle Made in Germany 1514 üretimi michelin primacy 3 aldım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 nerde üretilirse üretilsin, teslerde ki sonuçlara göre, ben almam Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 nerde üretilirse üretilsin, teslerde ki sonuçlara göre, ben almam Arkadaşlar continental CPC 5 tavsiye ettiler bi ara niyetlendim kurumsal bir yerde calisan arkadaşım araç lastik ihalesini continental e verdikleri yıl sürekli lastik yarilma sorunu ile karşılaştıkları için yeni ihaleyi continental e vermediklerini söyledi 30 bin km boyunca michelin kullandım hiç bir sıkıntısını görmedim gayet memnun olduğum için yine michlein aldım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 benim primacy 3 balón yapmadı ama acayip ses yapmaya başladı. sanırsın bilyalar dağılmış. hatalı depolama yapmış da olabilirim. jantsız yan sakladım. üst üste. Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Bugün itibarıyle Made in Germany 1514 üretimi michelin primacy 3 aldım Hayırlı olsun... Güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Bugün itibarıyle Made in Germany 1514 üretimi michelin primacy 3 aldım yakışır Yorum bağlantısı
Recommended Posts