İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Yemek kültürünüz şişte GÖRDÜğünüz her kıymayı Adana olarak bilenlersinizz [emoji106][emoji106]

Izgara etten bahsediyorum [emoji106]

İstanbul değil merak etme [emoji106][emoji106]

İstanbulda öyle bir tabak gelsin önüme,onun adamın kafasına çalarım  :bambam3:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İstanbulda öyle bir tabak gelsin önüme,onun adamın kafasına çalarım :bambam3:

Doğru Çalıyorsun Adana üzeri yeşil taze soğanlı tabağı gördük [emoji106][emoji106]
Yorum bağlantısı
Misafir

Doğru Çalıyorsun Adana üzeri yeşil taze soğanlı tabağı gördük [emoji106][emoji106]

O fast-food tarzı bir yer,kaç kere daha yazacağım  :biggrin: Senin için akşama Adana yerim belki  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O fast-food tarzı bir yer,kaç kere daha yazacağım :biggrin: Senin için akşama Adana yerim belki :biggrin:

Ben size elli sefer yazdım onun Adana olmadığını. Maraş kebap olduğunu. Hatta domates köfte domates köfte şeklindeki Şişe Adana yapıştırmasını yapan sizdiniz [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben size elli sefer yazdım onun Adana olmadığını. Maraş kebap olduğunu. Hatta domates köfte domates köfte şeklindeki Şişe Adana yapıştırmasını yapan sizdiniz [emoji23][emoji23]

Pirinç pilavlı olan değil mi  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Pirinç pilavlı olan değil mi :biggrin:

Yanında da pilav vardı

GIJtq67.jpg

Bak bunun yanında da var [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu ayrı,o ayrı...Kültürümüzü ayaklar altına sermelerine izin verme,çal o pilavı kafalarına  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu ayrı,o ayrı...Kültürümüzü ayaklar altına sermelerine izin verme,çal o pilavı kafalarına :D

Sen Adana'yı rezil ettirme [emoji23][emoji23]

Benim yediğim Adana değildi. Sen üzülme ben rezil ettirmiyorum [emoji23][emoji23]

Yani ben Adana'nın yanına yeşil taze SOĞAN ve pilav koydurmadım [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Sen Adana'yı rezil ettirme [emoji23][emoji23]

Benim yediğim Adana değildi. Sen üzülme ben rezil ettirmiyorum [emoji23][emoji23]

Yani ben Adana'nın yanına yeşil taze SOĞAN ve pilav koydurmadım [emoji23][emoji23]

Acılı ekmekle gel bana,boşuna uğraşıyorsun..Ağzınla kuş tuttsanda nafile  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Acılı ekmekle gel bana,boşuna uğraşıyorsun..Ağzınla kuş tuttsanda nafile :D

iyi ki hemşerilerim varda düzgün birşey yiyebiliyorsun [emoji23] benim mantı misali [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

iyi ki hemşerilerim varda düzgün birşey yiyebiliyorsun [emoji23] benim mantı misali [emoji23][emoji23]

Sen mantıyı nereden buldun ?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sen mantıyı nereden buldun ? :biggrin:

Senden iyi Olmasın Benim istanbulda gardaştan öte dostum var. Sen pek tanıman. O gönderdi Sağolsun. Mantı sevdik sayesinde. Gerçi onun öğreneceği çok şey var. Zamanla onada öğreteceğim [emoji106][emoji106]
Yorum bağlantısı
Misafir

Senden iyi Olmasın Benim istanbulda gardaştan öte dostum var. Sen pek tanıman. O gönderdi Sağolsun. Mantı sevdik sayesinde. Gerçi onun öğreneceği çok şey var. Zamanla onada öğreteceğim [emoji106][emoji106]

Bilseydi böyle kültür mahvettiğini,sana hayatta mantı göndermezdi o gayserili  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bilseydi böyle kültür mahvettiğini,sana hayatta mantı göndermezdi o gayserili :D

Doğru doğru [emoji106]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Afiyet olsun..  :dribble: 

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun Hakan Bey..  :p

Saol canım.

[emoji239][emoji239]

Devrem afiyet olsun.Pilav yokmu yanında  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

O istanbulda olmaz,başka yerle karıştırdın sen  :D

Neyse onu da maraşta yeriz devrem artık :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...