İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Meşhur, italyan mutfağından spagetti yatağında,tereyağlı,kırmızı soğanla karamelize edilmiş,gurmetto mantarino :)

fbbe888e1cba70e2352e00b43503afd9.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyorum. yazık bana

9f86904c69cc4b611db2c6d44160c4d7.jpg

0c3d71c3501ce482f167341bacd5d7b1.jpg

7fea5143fd19c588143d205b55d57591.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Servet abi [emoji40][emoji40]

Afiyet olsun diyelim [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı

Bu haftasonu çok verimli geçti.. Malum diyyette olduğumdan mütevellit :fiuw: sırf ızgara yedim.. Komple ızgara yedim.. :biggrin:

Annemin özel karışımı köfteler. içinde domates, biber, maydanoz var. Çok lezzetli gerçektende.. ;):good1:

bqB0g1j.jpg?1

VPPjiTA.jpg?1

h8xWXmM.jpg?1

Domates hariç tüm malzeler bahçeden, dalından, taze taze.. :)

ze0EkjX.jpg?1

mW1tkyx.jpg?1

i66T4nq.jpg?1

Yorum bağlantısı

Bunlarla diyet bozulmaz, :) afiyet olsun.

Sağol abim.. Kaç tabak yediğimi söylemedim ama.. ;) Gerçi ekmeksiz yedim.. :fiuw::D

Yorum bağlantısı

Fakir.. :p Bu zenginin diyeti.. ;):p:D

Tekirdağın kırsalında yaşıyor kalkmış hava atıyor  :D Taa oradan Güngören Bağdat Ocakbaşına gözün düşüyor dimi  :D

Sen bunları yerken,biz göbeğimizi kaşıyıp maden suyu içiyorduk tatlım  :D  :D

Yorum bağlantısı

Tekirdağın kırsalında yaşıyor kalkmış hava atıyor  :D Taa oradan Güngören Bağdat Ocakbaşına gözün düşüyor dimi  :D

Sen bunları yerken,biz göbeğimizi kaşıyıp maden suyu içiyorduk tatlım  : D

Ee.. 5 dekar göbek tabi.. Kaşı kaşı bitmez.. :D :D Maden suyu yetmez ama. Maden tankeri lazım. ;):D Kolay gelsin sana abim.. ;):D

Yorum bağlantısı

Ee.. 5 dekar göbek tabi.. Kaşı kaşı bitmez.. :D :D Maden suyu yetmez ama. Maden tankeri lazım. ;):D Kolay gelsin sana abim.. ;):D

Güzel kıvırıyorsun afferim  :D

Yorum bağlantısı

Aynen,ama dayanabilirse tabi  :D  :D

Ramazanda daha iyidir, nefsine biraz eziyet antrenman gibi olur. :good1: Üstelik insan açken daha yaratıcı olur. Bakalım ne orijinallikler göreceğiz. :biggrin:

Yorum bağlantısı

Sağol abim.. Kaç tabak yediğimi söylemedim ama.. ;) Gerçi ekmeksiz yedim.. :fiuw::D

Abi hiç et yediğinden bahsetmemişsin hep ızgara yedim tabak yedim diyettesin tamam da azıcık da et yeseydin ya  :bravo:  :fiuw:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...