Sinan Özvarlık 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Arda Bülent Güzel yazdı: sinan valla bilmirem. Tahminim kuyruk Yağı Açlıktan resmi senin paylaştığını zannettim Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Sinan Özvarlık yazdı: Çok yakın çekim olmuş,sanki elimi uzatsam yiyecem arda abi o beyaz olanlar nedir acaba ? Arda Bülent Güzel yazdı: sinan valla bilmirem. Tahminim kuyruk Yağı Uykuluk.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Kerem Minaz yazdı: Uykuluk.. Bir kere yedim,daha da yemem Sinan Özvarlık yazdı: Açlıktan resmi senin paylaştığını zannettim Yazık sana Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hakan Erken yazdı: Bir kere yedim,daha da yemem Yazık sana Hayret bişi.. Damak tadı gerçi ama sen sevmen lazımdı. Demek iyi yapanına denk gelmemişsin abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Kerem Minaz yazdı: Hayret bişi.. Damak tadı gerçi ama sen sevmen lazımdı. Demek iyi yapanına denk gelmemişsin abi.. Bu doğru olabilir bak. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hakan Erken yazdı: Bu doğru olabilir bak. Sütlüce de bi dene istersen. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Kerem Minaz yazdı: Sütlüce de bi dene istersen. google amca da araştırdım hemen sütlüce çıktı görünüşü beni yeme diyor Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Kerem Minaz yazdı: Sütlüce de bi dene istersen. Orada yesem yesem köfte ekmek yerim,oda aç kalmamak için Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Sinan Özvarlık yazdı: google amca da araştırdım hemen sütlüce çıktı görünüşü beni yeme diyor Önyargılıyız maalesef. Bende lumbar mı, mumbar mı ne, işte onun için öyle diyorum.. Görünüşe aldanma. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hakan Erken yazdı: Önce göz,sonra mide doyar bizde. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 (düzenlendi) Kerem abi(arda abi diyecektim şarteller yandı gene ) nedir bu pasta gibi olmuş sanat da son nokta 2 Eylül 2015 tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Hakan Erken yazdı: Offf offf.gelin Mersin'e Sinan Özvarlık yazdı: Kerem abi(arda abi diyecektim şarteller yandı gene ) nedir bu pasta gibi olmuş sanat da son nokta beklerim Mersin'e. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Arda Bülent Güzel yazdı: gelin Mersin'e Oraya gelirsem zaten İstanbulda 10 gün öncesinden aç kalmaya başlıyacağım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Arda Bülent Güzel yazdı: gelin Mersin'e beklerim Mersin'e. Abi Servet yatıyor orada 1 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) Arda Bülent Güzel yazdı: beklerim Mersin'e. İnşallah Hakan Erken yazdı: Oraya gelirsem zaten İstanbulda 10 gün öncesinden aç kalmaya başlıyacağım Ben senden daha önce orda olurum hakan abi. sen gelene kadarda neler olur neler 3 Eylül 2015 tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Okan Tansel yazdı: Okkaaannnnnn iyimisin, kendindesin değil mi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Sinan Özvarlık yazdı: Ben senden daha önce orda olurum hakan abi. sen gelene kadarda neler olur neler Havalimanında özel jetimiz var Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Serhan Gürbüzol yazdı: Okkaaannnnnn iyimisin, kendindesin değil mi Abi sorma yeni kendime geliyorum 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Arda Bülent Güzel yazdı: gelin Mersin'e beklerim Mersin'e. Abi ben yakinim Adanadan gelebiliyoz mu 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Cengiz Koşak yazdı: Abi ben yakinim Adanadan gelebiliyoz mu [emoji23]ne demek beklerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts