Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 O dediğin balıkta olur.. Yada yumurtada. Açıklama yapmana gerek yoktu Ohh.. Çok şükür.. Yoğurda bak be Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Açıklama yapmana gerek yoktu ... Kendine engel olamıyorum. Otomatik yapıyor açıklamaları.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Kendine engel olamıyorum. Otomatik yapıyor açıklamaları.. Söyle o kendine,bir zahmet dursun Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Abi,ben onu etin taze olmasına bağladım.ama sizler daha iyi bilirsiniz tabii. devre sanki kıymalı yumurta yapacaklarmışta,yumurtayı kırmayı unutmuşlar gibi :D Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 devre sanki kıymalı yumurta yapacaklarmışta,yumurtayı kırmayı unutmuşlar gibi :D Ya ben esasında kıymalı Pizde istedim,bunu yollamış namıssız Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Ya ben esasında kıymalı Pizde istedim,bunu yollamış namıssız pizde ne yav,hiç duymadım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 pizde ne yav,hiç duymadım Kartal - Pendik arası çok meşhur diyorlar,Yenibosnada bu işi yapan yokmuş bunu anladım. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 pizde ne yav,hiç duymadım Sadece bizleri değil, yazdıklarını da unutuyorsun abi yavaştan sanırım.. Neredesin sen bakim? İyisin inşallah? Sağlık sıhhat yerindedir inşallah? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Sadece bizleri değil, yazdıklarını da unutuyorsun abi yavaştan sanırım.. Neredesin sen bakim? İyisin inşallah? Sağlık sıhhat yerindedir inşallah? E normal Et diye bezelye yediriyorlar sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Sadece bizleri değil, yazdıklarını da unutuyorsun abi yavaştan sanırım.. Neredesin sen bakim? İyisin inşallah? Sağlık sıhhat yerindedir inşallah? sağol kerem şükür iyiyim Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Bugünler benden pas. Yediklerimin fotosunu çekmeyi unutuyorum. Ama cuma günü 40 kg et Görüntüsü var haberiniz olaa. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Ögrencilik hayatimiz yine kaldığı yerden devam ediyo bizim icin su güzelim konuya hic giresim gelmiyooo Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Ögrencilik hayatimiz yine kaldığı yerden devam ediyo bizim icin su güzelim konuya hic giresim gelmiyooo [emoji22][emoji22][emoji22]en ucuz öğrenci yemeği tavuk ciğerdir [emoji3] kg mı 4.5 tl civarı satılır alacan tavada cosur cosur pişircen ben bol isot ve biber koyarım yanına afiyetle yerim Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 en ucuz öğrenci yemeği tavuk ciğerdir [emoji3] kg mı 4.5 tl civarı satılır alacan tavada cosur cosur pişircen ben bol isot ve biber koyarım yanına afiyetle yerim Tavuk yemekten ginaa geldi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Tavuk yemekten ginaa geldi beyaz etten sogudum artik valla seviyorsan tavuk ciğeri dene derim tadı nede olsa bir tavuk eti ile emsal değil:) alternatif olarak hindi eti olabilir çoğu mekan hindi kuşbaşını kuzu kuşbaşı diye geçirir kuyruk yağıyla pişirince tadı ve görünümü anlaşılmaz hale gelebiliyor:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Yalnız yağlar lavaşa nasıl damlamış,şimdi farkettim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Yalnız yağlar lavaşa nasıl damlamış,şimdi farkettim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Öncesi yok Hadi canım Öncesi bildiğimiz şeyler evet Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Öncesi yok Şişler dikkatimi çekti...öncelikle bu kadar şiş olduğuna göre olsa olsa CİĞER olur diye düşünüyorum . Ama şişlerin ucu tornavida gibi onu anlayamadım (gerçeği olmayınca neler düşünüyoruz) Yorum bağlantısı
Recommended Posts