Kadir Kasap 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Arkadaşlar, Geçenlerde arabayı rotbalans ayarına götürdüm ve usta sağ ön amartisörü değiştirmem gerektiğini söyledi ayrıca alt tablaların da aciliyetinin olmadığını ancak ileriye dönük değiştirmem gerektiğini söyledi. Amotisörler genelde sachs marka olarak sitelerde var alt tablalar ise ithali ortalama 50 tl orjinal ise 224 tl gibi bir fiyat gördüm bilindik bir sitede. Parça seçimi konusunda yardımcı olabilir misiniz? Ustaya işçilik olarak 100 TL vereceğim parçaları ise kendim alacağım. Gerekli parçalar; ön sağ-sol amortisöt sağ sol alt tablalar. bu arada aracında resmini ekliyeyim 98 ghia Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 (düzenlendi) kadir bey bende bir hafta önce ön sag sol amortisörlerimi sachs marka ile degiştirdim salıncaklarda degişti gayet memnunum ben bir de yag bakımı yaptırdım işçilik 80 tl ödedim toplamda....(hacıoglu özel ford servisinde-denizli) 25 Mayıs 2014 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 kadir bey bende bir hafta önce ön sag sol amortisörlerimi sachs marka ile degiştirdim salıncaklarda degişti gayet memnunum ben bir de yag bakımı yaptırdım işçilik 80 tl ödedim toplamda....(hacıoglu özel ford servisinde-denizli) Buhari Bey, Parçalar ne kadar tuttu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 İmkanınız var ise 4 amortisörü de değiştirmenizi öneririm. Yol tutuş hissedilir derecede artacak. Sachs amortisörde iyidir bence de. Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 İmkanınız var ise 4 amortisörü de değiştirmenizi öneririm. Yol tutuş hissedilir derecede artacak. Sachs amortisörde iyidir bence de. Sani Bey, mümkün olabilir tabi parçaları biraz hesaplı bulabilirsek Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Sani Bey, mümkün olabilir tabi parçaları biraz hesaplı bulabilirsek Merkez oto'ya bakın derim. Mert Gülkokan oradan aldı parçalarını, memnun kaldı. Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 kadir bey bende bir hafta önce ön sag sol amortisörlerimi sachs marka ile degiştirdim salıncaklarda degişti gayet memnunum ben bir de yag bakımı yaptırdım işçilik 80 tl ödedim toplamda....(hacıoglu özel ford servisinde-denizli) hacıoglu özel ford da balata degiştirmiştim adamlar frene hava basan bir hortumu takmamış balatalar yeni frenler az tutar birkaç gün dediler bir hafta o şekılde gezdım sonunda ilçedeki traktör tamircisi çaktı durumu allah razı olsun Buhari Bey, bu arada forumda gezerken denk geldi pek memnun değilsiniz galiba hacıoğlundan Ben genelde Pamukkale Ford servisine gidiyorum Denizlide ama şuanda Uşakta görev yapıyorum Merkez oto'ya bakın derim. Mert Gülkokan oradan aldı parçalarını, memnun kaldı. Bende genelde oradan bakıyorum parçalara, ama kafamı karıştıran alt tabla ithal fiyat 50TL orjinal 250 TL acaba yanlış mı yazdılar? Geçenlerde oradan iki adet dış sıyırıcı fitil almıştım, fitil için baya para bayıldım ama müthiş oldu 5 TL yede montajını yaptırdım on numara oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Bende genelde oradan bakıyorum parçalara, ama kafamı karıştıran alt tabla ithal fiyat 50TL orjinal 250 TL acaba yanlış mı yazdılar? Geçenlerde oradan iki adet dış sıyırıcı fitil almıştım, fitil için baya para bayıldım ama müthiş oldu 5 TL yede montajını yaptırdım on numara oldu Telefonla sormanızı öneririm. Yürüyen tabla hayati parça diyebilirim. Sonuçta tüm hareketli mekanik neredeyse ona bağlı. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 hacıoglundan bir yıl öncekı bakımda hata yapmışlardı bu sene ızınde gıttıgımde kendılerını affettırmeyı becerdıler 80tl işçilik içinde dedıgım bakımın içinde ekstralar vardı onları yazmadım.amortisörler merkez oto ile aynı fıyattı almadan istanbulu arayıp sordum. Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 işçilik fazla değilmi Tufan Bey, genelde 80-100 arası istiyorlar zannımca araştırıyorum daha uygunu var mıdır. Ancak işçilik iyi olursa 10-20 aramamak lazım Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 (düzenlendi) belki sizin orada işçilik fazladır amartisör sökülünce tablayı sökmek için 3 vida var bulunduğum yerde max 20 tl ye hallederler sağolsun burdaki ustam benden boyle kucuk şeylere para almıyor zorla veriyorum 25 Mayıs 2014 tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 ithal denilen salıncağın çoğu ne hikmetse bsg marka çıkıyor, Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 ithal denilen salıncağın çoğu ne hikmetse bsg marka çıkıyor, çin den ithaldir Peki ne yapacağız abilerim orijinale girdiğimiz zaman maliyet yükseliyor hemde çok. ithalde bir sıkıntı yaşar mıyım? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Peki ne yapacağız abilerim orijinale girdiğimiz zaman maliyet yükseliyor hemde çok. ithalde bir sıkıntı yaşar mıyım? KAlitesi düşükse yamulabiliyorlar. Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 KAlitesi düşükse yamulabiliyorlar. Ozan Bey bsg marka demişti bu nasıldır ki kalite olarak Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Ozan Bey bsg marka demişti bu nasıldır ki kalite olarak Bilgim yok maalesef Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 ithal denilen salıncağın çoğu ne hikmetse bsg marka çıkıyor, bsg beş para etmez varsa delphi marka kesinlikle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 Delphi buldum 80 TL ye ama site bilmediğim bir site burayı bilen var mı? http://www.parcayedek.com/ford-yedek-parca-mondeo-mekanik/23988-ford-mondeo-salincak-sol-0992-1100-delphi-delm240223.html Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Son durum nedir Kadir bey? Ben de aynı parçaları almak üzereyim. Tablaların orjinali tuzlu. İthal olanlar çok mu kötüdür acaba ? Eski konulardan birinde Mehmet Özyürek abi yan sanayi taktığını ve herhangi bir sorun olmadığını yazmış acaba ne marka takmıştır ? Yorum bağlantısı
İlhan Kol 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 ben de yan sanayi taktırdım hiç bir sorun yok. oda demir oda demir ne gerek var servet ödemeye.. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 ben de yan sanayi taktırdım Hangi marka abi ? Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 Son durum nedir Kadir bey? Ben de aynı parçaları almak üzereyim. Tablaların orjinali tuzlu. İthal olanlar çok mu kötüdür acaba ? Eski konulardan birinde Mehmet Özyürek abi yan sanayi taktığını ve herhangi bir sorun olmadığını yazmış acaba ne marka takmıştır ? Mehmet Bey, Araştırma içerisindeyim Haziran Ayı başında yaptıracağım ama delphi mi yoksa ithal mi karar veremedim. Sachs marka amötisorler fiyat olarak aynı ama alt tablaları halen araştırıyorum. ben de yan sanayi taktırdım hiç bir sorun yok. oda demir oda demir ne gerek var servet ödemeye.. İlhan Bey, Demirde kalite çok önemli diye düşünüyorum. Biraz araştırdım demiri dönüşümlü malzemeden oluşturuyorlar. En önemli özelliği ise soğutma esnasında yaşanıyormuş. Hatta bir belgeselde izlemiştim. Uçağın kanat kısmında yer alan 4 metrelik bir demirin bir ucu diğer ucundan daha önce soğutulduğu için parçalanmış. Bu demirlerde de böyle olabilir. Delphi ile arasında tane başı 25 TL oynuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Ben salıncağı ithal ürün almaya karar verdim. Orjinal fiyatı yüksek, yan sanayiler de ya ithal alıncak ya yerli. Delphi ilanında menşei U.S.A yazıyor ama iletişime geçtim stoklarında kalmadığını söyledi ve de parçalar arasında aman aman bir kalite farkının olmadığını söyledi. İthal olanlarda her halde yağ tenekesine şekil verip satmıyorlardır Sert bir darbe almadan deforme olmaz herhalde deyip karar kıldım. (Parçayı yarın takılırken incelerim yorum yazarım. ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts