İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Üzerinde Ki Teyp Kumandası Düğmeleri Bazen Çalışmıyor

Bayram Duysak

Recommended Posts

Bayram Duysak

Sayın Ford Club üyeleri, 2012 fiestamda direksiyon üzerindeki düğmeler bazen çalışmıyor bazende ses açma yerine bastığımda müziği değiştiriyor, bu konuda önerdiğiniz bişey var mı yoksa bu sorunla yaşamayı mı öğreneyim :)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Teyp orjinal ise evet servis, teyp orjinal değil de arada kumanda aparatı bağlıysa o aparatların devrelerinde ufak switchler var ordan size uygun olan ayarı yapmanız gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Anıl Kuşaksız

Aynı sorun nedeniyle direksiyon switch'i garanti kapsamında değişmişti ve düzelmişti.

Yorum bağlantısı
Tansu Arkın

bende bişey sorucam. ses kumandasının tam ortasında bulunan üzerinde M harfi bulunan tuş ne işe yarar?

Yorum bağlantısı
Anıl Kuşaksız

bende bişey sorucam. ses kumandasının tam ortasında bulunan üzerinde M harfi bulunan tuş ne işe yarar?

Radyo açıkken basıldığında favori istasyonlar arasında geçiş yapar

AUX açıkken basılı tutunca AUX-FM-AM gibi modlar arasında geçiş yapar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrecan Koç

aynı sorun bende cruise control'da var . cruise açıp kapayınca bir süre tekrar kullanamıyorum .

Yorum bağlantısı
Uğur Bingol

Aynı sorun bendede mevcut en kısa zamanda servise gitmek lazım. Garantiden değiştiğini duymak beni mutlu etti.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Engin Kırtay

2012 Fiesta için, direksiyon aşınması nedeniyle servise başvurun. Zaten airbag hariç komple değiştiriyorlar. Ben tuşları da  bu şekilde halletmiştim.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Osman Nuri Köknar

Son bir haftadır direksiyon düğmelerine bir haller olmaya başladı. Ses açıyorum kanal değişiyor veya bazen hiç tepki vermiyor. Arabayı sadece hafta sonları kullanıyorum öyle çok haşır neşir de değilim düğmelere ama durduk yere niye böyle oldu anlamadım. Bu arızayı yetkili serviste gidermeye kalkışsam ne kadara mal olur bilgisi olan var mı? Çopk tuzlu olursa başka nasıl halledebilirim.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Garanti varsa servis yoksa tuş için yardımcı olurum.Garanti dışı serviste uçuk fiyat cikar

Garantisi yok malesef abi :)

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar
(düzenlendi)

İl olarak neredesiniz.telefondan girdiğim için göremiyorum

Ev olarak İstanbul - Tuzla, iş yeri olarak da Anadolu Adliyesi'ndeyim Kartal'da yani

tarihinde Osman Nuri Köknar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
yaşar KURT

2012 fiesta aracımın direksiyon üzerindeki düğmeler ara sıra çalışmıyor bazende ses açma yerine bastığımda müziği değiştiriyor, garantim bitti. Banada yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek.

Teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
yaşar KURT

yapmayın hocam. kulağa çok büyük ve masraflı bir şey gibi geliyor.

Çok maaliyetlimidir? 

Yorum bağlantısı
Ali Savaş Erol

Aynı sorun bende de vardı, ses açmaya bir defa dokununca sesi sonuna kadar açıyor yada kapıyordu.Bir süre kullandıktan sonra kendi kendine düzeldi.

Yorum bağlantısı
serdar günaydın

benimde ses tuşarı çalışmıyor. acaba tulardan mı yoksa başka yerden mi? nerede halledebilirim garanti yok

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Numan Şirinyurt

Aynı sıkıntı benim araçta da var. ses açma tuşalrı bi gidip bi geliyor. yardımcı olacabilecek birisi varsa sevinirim. Elektronik garantisi bitik. 

İstanbuldaysaniz gelin ben hallederim...

hallederim derken ? fiyat nedir. değişmesi gereken birşey varmı acaba.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İstanbuldaysaniz gelin ben hallederim...

Galip bey,

Ne yapılabildiğini yazarsanız herkes faydalanabilir, forum amacına ulaşır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...