İçeriğe Yönlendir

Ford C Max Tit X Paketlerde Camlar Renkli Midir?

Aytaç KELEŞ

Recommended Posts

Aytaç KELEŞ

Merhaba

Benım aracın arka camları koyu siyah on cam ve ön yan camları daha az koyu renkte ben aracımı ıkıncı el 5000 km de aldım orjınalı mı böyle aldığım kişi mi yaptırmış bunu.

Bilgisi olan var mıdır?

Yorum bağlantısı
Aytaç KELEŞ

Merhaba

Benım aracın arka camları koyu siyah on cam ve ön yan camları daha az koyu renkte ben aracımı ıkıncı el 5000 km de aldım orjınalı mı böyle aldığım kişi mi yaptırmış bunu.

Bilgisi olan var mıdır?

Benim aracım 2012 1.6 tdci TİTX

Aslına bakarsanız benim bir iki olay geldi.

Birgün yolda giderken polis çevirdi senin ön camdan içerisi görünmüyor ön camda film mi var dedi bende orjinali böyle dedim oyle bılıyordum.oda bana hadi yan camları yapıyorlar bu ön camı neden bu şekilde yapıp deyıp ruhsata baktı ve sonra bana verdi.ceza yemeden ayrıldım.bugunde aracımı hatalı parktan  dolayı  otoparka çekmişler.

otoparkcı ılk once racı burdan nasıl çıkaracaksın falan dedı bende neden dedım oda aracında film var dedi bende o orjınal dedım sonra ruhsat falan ıstedı ruhsatı verdım ama ruhsatta oyle bırsey yazmıyor.bende şaşırdım.sahıbındede nerdeyse tum tit x ler benım arac gıbı 

Yorum bağlantısı

Merhaba

Bilgisi olan var mıdır?

Benim aracım 2012 1.6 tdci TİTX

Aslına bakarsanız benim bir iki olay geldi.

Birgün yolda giderken polis çevirdi senin ön camdan içerisi görünmüyor ön camda film mi var dedi bende orjinali böyle dedim oyle bılıyordum.oda bana hadi yan camları yapıyorlar bu ön camı neden bu şekilde yapıp deyıp ruhsata baktı ve sonra bana verdi.ceza yemeden ayrıldım.bugunde aracımı hatalı parktan dolayı otoparka çekmişler.

otoparkcı ılk once racı burdan nasıl çıkaracaksın falan dedı bende neden dedım oda aracında film var dedi bende o orjınal dedım sonra ruhsat falan ıstedı ruhsatı verdım ama ruhsatta oyle bırsey yazmıyor.bende şaşırdım.sahıbındede nerdeyse tum tit x ler benım arac gıbı

tu7ygyty.jpg

olması gereken budur. eğer ön camlar bundan da koyu ise belki 1 numara film yaptırmıştır eski sahibi. Film olup olmadığını anlayabilirsiniz ön yan camlarda.

7yneve4y.jpg

Yorum bağlantısı
Aytaç KELEŞ

Ön cam da film var benim o zaman

arka camların orjinal   renklı oldugunu düşünürsek  ruhsatta yazması gerekıyor mu 

Yorum bağlantısı

Ön cam da film var benim o zaman

arka camların orjinal   renklı oldugunu düşünürsek  ruhsatta yazması gerekıyor mu 

Sıfır alırken ilk sahibine bir kağıt veriyorlar. arka camların renkli olduğunu ispatlar nitelikte. arkadaşım sıfır fiesta alırken vermişlerdi orda gördüm 2012 de.Sizde de olması lazım öyle bişey.

Yorum bağlantısı
Aytaç KELEŞ

Ben aracımı ikinci el aldığım için o şekilde bir kağıt almadım .neyse bundan sonrra daha dikkatlı olmak lazım

Bilgileriniz için teşekkürler

Yorum bağlantısı

Ben aracımı ikinci el aldığım için o şekilde bir kağıt almadım .neyse bundan sonrra daha dikkatlı olmak lazım

Aracın evraklarını kullanma kılavuzunu falan kurcaladınız mı? belki kullanma kılavuzunda da yazıyor olabilir.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Polise bunlar filmse çiz o zaman belli olur  de, arkasından da şunu ekle ; eğer film çıkmazsa ve aracın camında çizik izi kalırsa ben de seni çizerim de.... Neden itibar etmiyorlar anlamıyorum?Yanımızda ford mühendisi mi taşıyacağız " evet fabrikada boyle yaptık " demesi için?

Bunun yasak tarafı nerde anlamıyorum. Yazın arka camlara perde gibi bez yada battaniye falan sıkıştırıyorlar güneş girmesin diye.o  da yasaklansın o zaman. Neymiş içeri gözükecekmiş teror saldırısı falan yapılabilirmiş. Yahu bunu yapacak adam panelvan kullanır o vakit. ona ne diyecekler? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cansun Gündoğdu

Arka camları film

Aracı satın alırken herhangi bir kağıt vermiyorlar. En azından ben almadım. Diğer bir konuda kanunen ön camlar hariç film yaptırmak serbesttir merak etmeyin.

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Tüm cmaxlarda arka camlar koyu renkli. Film değil bunlar. Bununla ilgili yazı vermiyorlar, ama polisler de öğrendi artık.

Arka camları film

Aracı satın alırken herhangi bir kağıt vermiyorlar. En azından ben almadım. Diğer bir konuda kanunen ön camlar hariç film yaptırmak serbesttir merak etmeyin.

Film yasak, camın kırılmasını önlediği için güvenlik zaafiyeti yaratıyormuş.
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ahmetcan Yiğit

www.etis.ford.com 'a girip araç kısmına VIN numarasını girin, aracınızın tüm özelliklerini döksün. Arkaların orjinal karartma cam olup olmadığı orada yazar.

Artik bütün modellerde mevcut koyu cam (Trend-Titanium-TitaniumX)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlhan Gülcan

www.etis.ford.com 'a girip araç kısmına VIN numarasını girin, aracınızın tüm özelliklerini döksün. Arkaların orjinal karartma cam olup olmadığı orada yazar. 

aracı 2013 diye aldık ama, VIN girince 2010 çıktı. :)

qFHY1zQ.png

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

aracı 2013 diye aldık ama, VIN girince 2010 çıktı. :)

qFHY1zQ.png

İmal Tarihi : 04.09.2013 sizin aracın, yukarıdaki 2010 o model aracın ( mevcut tasarımın ) piyasaya çıkış tarihidir :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

İmal Tarihi : 04.09.2013 sizin aracın, yukarıdaki 2010 o model aracın ( mevcut tasarımın ) piyasaya çıkış tarihidir :)

Rıfat bey benimkisi biraz şaka. 2011 ve sonrası cmaxlere cmaxII deniyordu meğer 2010 sonrasıymış. o garibime gitti. hani eskiden 2011 modelin 2010 son çeyreğinde trafikte olması gibi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...