Aytaç KELEŞ 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Merhaba Benım aracın arka camları koyu siyah on cam ve ön yan camları daha az koyu renkte ben aracımı ıkıncı el 5000 km de aldım orjınalı mı böyle aldığım kişi mi yaptırmış bunu. Bilgisi olan var mıdır? Yorum bağlantısı
Aytaç KELEŞ 27 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2014 Merhaba Benım aracın arka camları koyu siyah on cam ve ön yan camları daha az koyu renkte ben aracımı ıkıncı el 5000 km de aldım orjınalı mı böyle aldığım kişi mi yaptırmış bunu. Bilgisi olan var mıdır? Benim aracım 2012 1.6 tdci TİTX Aslına bakarsanız benim bir iki olay geldi. Birgün yolda giderken polis çevirdi senin ön camdan içerisi görünmüyor ön camda film mi var dedi bende orjinali böyle dedim oyle bılıyordum.oda bana hadi yan camları yapıyorlar bu ön camı neden bu şekilde yapıp deyıp ruhsata baktı ve sonra bana verdi.ceza yemeden ayrıldım.bugunde aracımı hatalı parktan dolayı otoparka çekmişler. otoparkcı ılk once racı burdan nasıl çıkaracaksın falan dedı bende neden dedım oda aracında film var dedi bende o orjınal dedım sonra ruhsat falan ıstedı ruhsatı verdım ama ruhsatta oyle bırsey yazmıyor.bende şaşırdım.sahıbındede nerdeyse tum tit x ler benım arac gıbı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Merhaba Benım aracın arka camları koyu siyah on cam ve ön yan camları daha az koyu renkte ben aracımı ıkıncı el 5000 km de aldım orjınalı mı böyle aldığım kişi mi yaptırmış bunu. Bilgisi olan var mıdır? Benim aracım 2012 1.6 tdci TİTX Aslına bakarsanız benim bir iki olay geldi. Birgün yolda giderken polis çevirdi senin ön camdan içerisi görünmüyor ön camda film mi var dedi bende orjinali böyle dedim oyle bılıyordum.oda bana hadi yan camları yapıyorlar bu ön camı neden bu şekilde yapıp deyıp ruhsata baktı ve sonra bana verdi.ceza yemeden ayrıldım.bugunde aracımı hatalı parktan dolayı otoparka çekmişler. otoparkcı ılk once racı burdan nasıl çıkaracaksın falan dedı bende neden dedım oda aracında film var dedi bende o orjınal dedım sonra ruhsat falan ıstedı ruhsatı verdım ama ruhsatta oyle bırsey yazmıyor.bende şaşırdım.sahıbındede nerdeyse tum tit x ler benım arac gıbı olması gereken budur. eğer ön camlar bundan da koyu ise belki 1 numara film yaptırmıştır eski sahibi. Film olup olmadığını anlayabilirsiniz ön yan camlarda. Yorum bağlantısı
Aytaç KELEŞ 27 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2014 Ön cam da film var benim o zaman arka camların orjinal renklı oldugunu düşünürsek ruhsatta yazması gerekıyor mu Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Ön cam da film var benim o zaman arka camların orjinal renklı oldugunu düşünürsek ruhsatta yazması gerekıyor mu Sıfır alırken ilk sahibine bir kağıt veriyorlar. arka camların renkli olduğunu ispatlar nitelikte. arkadaşım sıfır fiesta alırken vermişlerdi orda gördüm 2012 de.Sizde de olması lazım öyle bişey. Yorum bağlantısı
Aytaç KELEŞ 27 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2014 Ben aracımı ikinci el aldığım için o şekilde bir kağıt almadım .neyse bundan sonrra daha dikkatlı olmak lazım Bilgileriniz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Ben aracımı ikinci el aldığım için o şekilde bir kağıt almadım .neyse bundan sonrra daha dikkatlı olmak lazım Bilgileriniz için teşekkürler Aracın evraklarını kullanma kılavuzunu falan kurcaladınız mı? belki kullanma kılavuzunda da yazıyor olabilir. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Polise bunlar filmse çiz o zaman belli olur de, arkasından da şunu ekle ; eğer film çıkmazsa ve aracın camında çizik izi kalırsa ben de seni çizerim de.... Neden itibar etmiyorlar anlamıyorum?Yanımızda ford mühendisi mi taşıyacağız " evet fabrikada boyle yaptık " demesi için? Bunun yasak tarafı nerde anlamıyorum. Yazın arka camlara perde gibi bez yada battaniye falan sıkıştırıyorlar güneş girmesin diye.o da yasaklansın o zaman. Neymiş içeri gözükecekmiş teror saldırısı falan yapılabilirmiş. Yahu bunu yapacak adam panelvan kullanır o vakit. ona ne diyecekler? 1 Yorum bağlantısı
Cansun Gündoğdu 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Arka camları film Ben aracımı ikinci el aldığım için o şekilde bir kağıt almadım .neyse bundan sonrra daha dikkatlı olmak lazım Bilgileriniz için teşekkürler Aracı satın alırken herhangi bir kağıt vermiyorlar. En azından ben almadım. Diğer bir konuda kanunen ön camlar hariç film yaptırmak serbesttir merak etmeyin. Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Tüm cmaxlarda arka camlar koyu renkli. Film değil bunlar. Bununla ilgili yazı vermiyorlar, ama polisler de öğrendi artık. Arka camları film Aracı satın alırken herhangi bir kağıt vermiyorlar. En azından ben almadım. Diğer bir konuda kanunen ön camlar hariç film yaptırmak serbesttir merak etmeyin. Film yasak, camın kırılmasını önlediği için güvenlik zaafiyeti yaratıyormuş. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Bizimde önler 2 numara artık cam filmi yasak değilmiş.. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 www.etis.ford.com 'a girip araç kısmına VIN numarasını girin, aracınızın tüm özelliklerini döksün. Arkaların orjinal karartma cam olup olmadığı orada yazar. Artik bütün modellerde mevcut koyu cam (Trend-Titanium-TitaniumX) Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 www.etis.ford.com 'a girip araç kısmına VIN numarasını girin, aracınızın tüm özelliklerini döksün. Arkaların orjinal karartma cam olup olmadığı orada yazar. aracı 2013 diye aldık ama, VIN girince 2010 çıktı. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 aracı 2013 diye aldık ama, VIN girince 2010 çıktı. İmal Tarihi : 04.09.2013 sizin aracın, yukarıdaki 2010 o model aracın ( mevcut tasarımın ) piyasaya çıkış tarihidir 2 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 İmal Tarihi : 04.09.2013 sizin aracın, yukarıdaki 2010 o model aracın ( mevcut tasarımın ) piyasaya çıkış tarihidir Rıfat bey benimkisi biraz şaka. 2011 ve sonrası cmaxlere cmaxII deniyordu meğer 2010 sonrasıymış. o garibime gitti. hani eskiden 2011 modelin 2010 son çeyreğinde trafikte olması gibi. Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Yanlış hatırlamıyorsam, Avrupada ilk satış Ekim 2010'da başladı.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts