İçeriğe Yönlendir

Ford'u Focus'lamak Bu Olsa Gerek..

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Erkan Gültekin1

Aranıza yeni katıldım haliyle ve ilk ford aracım. Daha önce Nissan Almera'ya biniyordum sırf otomatik bir araca geçmek için mecburiyetten bir otomatike geçiş oldu ama tam oldu.

Aracım özelliklerine gelince standart 2004 1,6 HB Otomatik Ghia modeli üstünde BRC marka sıralı LPG mevcut daha ilk depomuzu geçtiğimiz Cuma full'ledik.

Beğenilerinize sunarım  :yes:

İlk hevesle çektiğim 1 haftalık aracımın yoruma açık fotoğraflarımızı ekliyorum.

kr7OXA.jpg

7mW6yW.jpg

oQqO6m.jpg

Vp8r3n.jpg

7mW6y5.jpg

9XWmDk.jpg

QX8Vpk.jpg

59EDDR.jpg

A28110.jpg

O28ooZ.jpg

kr7OOW.jpg

NV8ZZO.jpgYP8gg6.jpg

mlg22R.jpg

LP8bbj.jpg

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Maşallah,kazasız belasız güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

maşallah aracınız ilk günkü gibi duruyor.resimlerde katalog gibi olmuş ;) güle güle kullanın  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Hepinize teşekkürler. Ben bu arabada yaşadığım duyguyu Nissan'da yaşamadım diyebilirim. Hergün farklı alışveriş sitelerine girip ufak tefek neler alabilirim diye uğraşıyorum. 

Aracı ilk olarak aldığımızda 16 plakalıydı memleket Bursa olmasına rağmen istanbul trafiğinde yabancı plaka kullanmaktan yana olmadığımdan birkaç günde plakamızı değiştirdik. O sırada da arabamız plakasız yatarkenı Williams Markası ile güzel bir kuaförden geçtik.

- Araçta ilk olarak silecekleri muz tipi silecek ile değiştirdim,

- Sonra orta aydınlatma, tepe aydınlatma ve ayak aydınlatmalarını beyaz ledler ile değiştirdim. 

Gerçektende uğraşası geliyor insanın bu araba ile bilmem sizlerdede öylemi.

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim..

Aracınızı çok sevdiğiniz belli ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Alışmaya çalışıyoruz bakalım :) Tek eksiğimiz şimdilik park sensörüydü oda alındı yakında takılacak.

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Maşşallah :nazar:  Olsa da binsek :D

Teşekkürler darısı başınıza. Ama şu bir gerçek ben aracı ararken sahibinden'de deli gibi arandım durdum ve fiyatlar sizinde konunuzda bahsettiğiniz gibi 24.750 diyen 24'ün altına düşmeyen ilanlardı. Ama bir hafta sonu araba pazarına bir çıktım şaşırdım :) 21-22-23lerdeydi arabanın fiyatları bende o hafta sonu bu aracı kapadım aldım :) Pazarlara gitmenizi tavsiye ederim HALK pazarlarına ;) 

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

vallahi erkan kardeşim istanbul oto pazarını bilmem ama ankara oto pazarı full galerici ha galeriye gidip araç almışsın ha pazara gidip almışsın, diyeceksin hiç mi yok mu sahibinden diye, var ama tek tük kişiler, onlarda burnundan kıl aldırmıyor geçen hafta sonu akrabam gitti akşamına karakoldan aldık elemanı :D o denli yani 

Kısaca anlatayım elbette istanbulda da araba almak zor gerçekten ama şu var istanbulu bilen bilir Altunizade (papyon) oto pazarı bahsettiğiniz zihniyette galerici ve o tarz arabalar. Ama ordan çıkıp yine bilenler bilir ümraniye oto pazarına bir gittik ki sorma tam benim pazar şahinden doğana torostan broadway'e her tür araç var bunuda aynı şekilde al sat yapan ama bazı galericilerin yaptığı gibi bu araçtan 3 Lira / 4 lira kaldırmam gerek mantığını taşımayan bir vatandaştan aldık.  Ama dediğinize inanırım çoğu pazar muhabbeti karakola doğru uzar.  :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu

Teşekkürler darısı başınıza. Ama şu bir gerçek ben aracı ararken sahibinden'de deli gibi arandım durdum ve fiyatlar sizinde konunuzda bahsettiğiniz gibi 24.750 diyen 24'ün altına düşmeyen ilanlardı. Ama bir hafta sonu araba pazarına bir çıktım şaşırdım :) 21-22-23lerdeydi arabanın fiyatları bende o hafta sonu bu aracı kapadım aldım :) Pazarlara gitmenizi tavsiye ederim HALK pazarlarına ;)

İyi denk gelmiş gerçekten :) Yani Mustafa Kandemir bey in de bahsettiği gibi Ankaradan araba almak sabır isteyen bir şey gerçekten.Bir de Oto pazarımız yarıya indi malum.Alan olarak Türkiyenin en büyük pazarıydı ve biniciler de yoğun gelirdi satmak için.Ama şimdi gittiğim zaman esnaflar parsellemiş ve temiz araç bulunmuyor pek esnafta.Binici olan kişilerde tek tük ve Mustafa beyin dediği gibi kıl aldırmıyorlar :) Neyse boşverin sizin artık kafanız rahat düşünmeyin böyle şeyleri :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

İyi denk gelmiş gerçekten :) Yani Mustafa Kandemir bey in de bahsettiği gibi Ankaradan araba almak sabır isteyen bir şey gerçekten.Bir de Oto pazarımız yarıya indi malum.Alan olarak Türkiyenin en büyük pazarıydı ve biniciler de yoğun gelirdi satmak için.Ama şimdi gittiğim zaman esnaflar parsellemiş ve temiz araç bulunmuyor pek esnafta.Binici olan kişilerde tek tük ve Mustafa beyin dediği gibi kıl aldırmıyorlar :) Neyse boşverin sizin artık kafanız rahat düşünmeyin böyle şeyleri :D

Sizin haberlerde tez zamanda gelir inşallah ne diyelim :)
Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu

Sizin haberlerde tez zamanda gelir inşallah ne diyelim :)

Aslında o Edirne de ki aracı düşünüyorumda gösterecek biri olsa gidecem gerçekten.Seversem 2-3 ay değil 1-2 sene bile binerim.Ki binmediği bir araçta değil aslında.Biri beni dürtsün :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...