Erkan Gültekin1 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Aslında o Edirne de ki aracı düşünüyorumda gösterecek biri olsa gidecem gerçekten.Seversem 2-3 ay değil 1-2 sene bile binerim.Ki binmediği bir araçta değil aslında.Biri beni dürtsün O araba diri duruyor ama km 200 lerde fordu benden daha iyi bilenler söyler zaten belkide 200bin sorun değildir ama satacağınız zaman bunu karşı tarafa ancak fiyat kırarak anlatabilirsiniz Yoksa maşallahı var temiz duruyor diye fiyatı o şekilde. Yoksa ben ist. pazarındaki manuel bir F1 ile kıyaslarsam 19 gibi bir fiyatı olması lazım Hem KM hemde Model Yılı önemli.. Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 O araba diri duruyor ama km 200 lerde fordu benden daha iyi bilenler söyler zaten belkide 200bin sorun değildir ama satacağınız zaman bunu karşı tarafa ancak fiyat kırarak anlatabilirsiniz Yoksa maşallahı var temiz duruyor diye fiyatı o şekilde. Yoksa ben ist. pazarındaki manuel bir F1 ile kıyaslarsam 19 gibi bir fiyatı olması lazım Hem KM hemde Model Yılı önemli.. Aslında haklısınız Erkan bey.Bu arada benim de hep bir otomatik korkum var.Gereksiz ön yargı var nedense bilmiyorum.Otomatik hiç bakmadım.Sıkıntı çıkartır gibi endişem var hep focuslarda.Çıkaranda görmedim ama ön yargı işte.Aslında otomatik te bakınıyım biraz Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Ben eşimi düşünerek otomatik düşündüm sonra aracı alıp 1 hafta kullanınca neden bugüne kadar almamışım diye hayıflandım Şehirde gerçektende nimet nimet. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Hem Focus hemde otomatik.....anlatılmaz sadece yaşanır..... 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 eğer şuanki fiestamı almasaydım arabanızın aynısından arıyordum hb ghia otomatik ama mutlaka gri veya beyaz olacak.. çok güzelmiş... sevdiklerinle güzel günlerde binmek nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 eğer şuanki fiestamı almasaydım arabanızın aynısından arıyordum hb ghia otomatik ama mutlaka gri veya beyaz olacak.. çok güzelmiş... sevdiklerinle güzel günlerde binmek nasip olsun. Teşekkürler daha iyisi sizin olsun. Nissan'dan indiğimde ilk aradığım diğer bir japon Honda'lardı sonra Ford'a göz kırptım ve şansa istanbulda otopazarında buldum bu temiz Ghia'yı.. Bakalım birkaç yılımız geçecek.. Teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Teşekkürler daha iyisi sizin olsun. Nissan'dan indiğimde ilk aradığım diğer bir japon Honda'lardı sonra Ford'a göz kırptım ve şansa istanbulda otopazarında buldum bu temiz Ghia'yı.. Bakalım birkaç yılımız geçecek.. Teşekkürler.. Kazasız sürüşler... 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 resimlere işyerimde arkadaşlarla bir daha baktık. gerçekten çok şanslısın.. daha iyisi bizim olmasın böyle bundan olsun yeter kanaatkar olmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 resimlere işyerimde arkadaşlarla bir daha baktık. gerçekten çok şanslısın.. daha iyisi bizim olmasın böyle bundan olsun yeter kanaatkar olmak lazım O halde şirketinizdede oylamaya katılan arkadaşlara teşekkürler. Aracım Bursa plakalıydı ama istanbul trafiğinde yabancı plaka öfkesini bildiğimden mecburen memleketimin plakasını değiştirdim Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Maşallah.. Teşekkürler daha iyisi sizdeymiş sizde güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Far ve Park sensörü eklentilerimizi memleketim Bursa / Kestel'de işinin ehli ellere bırakarak yaptık bizede bol bol fotoğraf çekmek kaldı Şimdilik park sensörünü paylaşıyorum.. - Ürün Türkçe sesli uyarısı olan bir cihaz dinlemesi keyifli isterseniz kapatabiliyorsunuz sadece gösterge kullanabiliyorsunuz.. Gittigidiyor'dan 45 TL gibi bir fiyata temin etmiştim. İşaretleme ve hesaplama zamanı.. En zor iş delme işlemi bitti gerisi teferruatmış.. Orj. olsa bu kadar dururdu Ve tampondaki işlemler tamamlandı.. Kısaca göstergeden gelen jak'ı en arkadaki sağ stop lambasına kadar çektik kabloları yeterli oluyor.. İlk baştaki verdiğim çizelgeye göre sensörleri kutuya bağlantı yapıp geri vites lambasının kablosuna bağlantı yaptılar. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Hoşgeldiniz keyifli forumlar. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 1 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2014 hayırlı olsun güle güle kullan kardeşimEyw sağolasın istanbulda en büyük eksiğim buydu Hoşgeldiniz keyifli forumlar.Teşekkürler sizlerede.. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 (düzenlendi) Erkan bey montaj icin ne kadar aldilar erikli tarafindayim bende park sensoru taktiricamda [emoji4] 1 Temmuz 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 İşçilik mükemmel görünüyor... Güle güle kullanın.. 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 İyi günlerde kullan Erkan güzel bir montaj olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 2 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2014 Erkan bey montaj icin ne kadar aldilar erikli tarafindayim bende park sensoru taktiricamda [emoji4]İstanbulda otoelektirikçi aramalarımda çevre de 50-60tl istediler haliyle bilmediğim bir yer diye de güvenemedim. Nihayetinde oto elektrik riskli bir iş bence titiz biriyimdir herkese emanet edemem aracımı[emoji41] 50 lira verdim montaj için yarım saat içinde kabloları güzelce gizleyerek orj. gibi oldu park sensörü. İşçilik mükemmel görünüyor... Güle güle kullanın.. Teşekkürler Mehmet abi sizler beğendiyseniz olmuştur bu iş [emoji16]İyi günlerde kullan Erkan güzel bir montaj olmuş... Teşekkürler Sertaç izin dönüşü yoğunluğum bitsin far sensörü ve follow me home montaj fotoğrafları ve çalışma videosunu yükleyeceğim.[emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 4 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2014 http://youtu.be/xta2z2ylUzs 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 4 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2014 (düzenlendi) Follow me Home uygulaması, aynı ürünün far sensör özelliğide mevcut fakat dün far ampulü patladı değiştirdikten sonra çekeceğim. Uygulamadan birkaç fotoğraf.. Bunlarda orijinal derece ile ilgili sanırım. Almış olduğum ürün. http://youtu.be/xta2z2ylUzs 4 Temmuz 2014 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Hayırlı olsun.rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah 1 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Hayırlı olsun.rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 (düzenlendi) Allah kaza bela vermesin aracin çok diri.Ustani tavsiye edermisin iki adet modulum var yaptirmam lazim yardimci olursan sevinirim. 7 Temmuz 2014 tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Teşekkürler sağolasın, ustamı tavsiye ederim adı Özcan Oto Elektrik Kestel'in hemen girişinde petrol ofisi vardır o yol üzerinde sağda tarifi kolay. Anahtarı bırakıp gidebileceğin nadir ustalardandır oğluyla birlikte işyerini götürüyorlar, istanbul'dan Erkan yolladı dersen yardımcı olurlar elbette aklına yatarsa işlemlerini yaptırırsın. Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Allah razi olsun en kisa zamanda ustayi ziyaret edeyim. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 İyi günlerde kullanmanı dilerim... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts