Hamit Akkuş 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun abi. Ne yapsanız yakışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 zk plaka maltepedesiniz galiba aracın maşallahı var 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Evet maltepe girnedeyim. Sizde mi maltepe? Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun abi. Ne yapsanız yakışıyor.Teşekkürler Hamit ucuz yollu uğraşıyorum ufaktan. Profesyonel bir rötuş seti aldım sırada o var ve bagaj aydınlatmalarının geliştirilmesi var ama zaman yok 12 Mart 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Bu hafta sonu focus için yoğun geçti, cumartesi önce ayarlı bir amerikan park taktırdık.. Pazar günüde bir yıkandık sonra fotoğraflandık.. Önce farlar söküldü işlemleri yapıldı.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 Yaz geldi diye sevindik.. Biraz fotoğraf güncelleyelim.. Maşallahınızı eksik etmezseniz sevinirim.. 3 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Maşallah abi kazasız belasız... Yaz geldi;dijital klimalı focus 1,on numara. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Maaşallah. Allahım kazasız belesız bindirsin. Konsola bu renk çok yakışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Maşallah abi kazasız belasız... Yaz geldi;dijital klimalı focus 1,on numara. Teşekkürler Onur, aynen dediğin gibi arabada bebekte olunca alıyorsun dijital klimaya pek bir güzel.. Maaşallah. Allahım kazasız belesız bindirsin. Konsola bu renk çok yakışıyor. Teşekkürler Allah razı olsun. Araştırırken nasip bu çıktı karşımıza konsola ve iç döşemelere hasta olduk Maşallah cillop gibi duruyor abi tertemiz Teşekkürler Ozan elden geldiğince bakmaya çalışıyoruz onun dışında garaj yatışına devam Maşallah... Teşekkürler.. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Kuzu gibi maşallah.. Sağol çok teşekkürler.. Elden geldikce uğraşıyoruz böyle arada[emoji57] Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Maşallah. Araç zımba gibi görünüyor. Kazasız belasız kullanın. Yalnız o egsoz ucunu pek güzel bulmadım ben. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Kocaman Maşallah.. Focusu sevmeme neden olan kasa.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Maşallah. Araç zımba gibi görünüyor. Kazasız belasız kullanın. Yalnız o egsoz ucunu pek güzel bulmadım ben. Teşekkürler şu egzoz ucuna bende takık'ım Ama istediğim gibi küçük birşey bulamadım. Aklımda olsun yinede.. Kocaman Maşallah.. Focusu sevmeme neden olan kasa.. Teşekkürler Hakan abi bende aynı düşüncedeyim 2. aracım benim ve ilk ford aracım. Araba gerçekten kullanımı yol tutuşu sağlamlığı açısından 1 yıldır beni oldukça memnun etti. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 16 Nisan 2015 Yazar Paylaş 16 Nisan 2015 (düzenlendi) Evet akşam akşam biraz uğraştım aklıma takılıyordu. Plaka aydınlatmanın sol taraftaki çalışmıyordu bende hazır sökmüşken bir ara aldığım 3 çipli beyaz led aydınlatmalarımı monte edeyim dedim. Sonra kaşındım ayak aydınlatmalarada aynı çipli ledleri montajladım. Önce bagajın iç tavan döşemesini söktüm.. Sonra ufak bir deneme yaptım.. Sonra aynı yuvaya oturdu ve 3m bant ile sabitlendi.. Ve son hali.. https://www.youtube.com/watch?v=83j_dKe9N10&feature=youtu.be 16 Nisan 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Güzel olmuş abi arabaya sınıf atlatan bir uygulama bence çok abartılı parlak olmamak kaydıyla Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Gelmiş geçmiş en güzel focusu almışsınız daha ne olsun Yalnız egoz ucu pipet gibi duruyor Biraz daha kısa ve büyük çaplı olanı çok daha yakışacaktır. Güle güle kullanın kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Masallah yapilanlar cok yakismis. Focus 1 soforlugu ogrendigim arac oldugundan her zaman yeri ayridir.[emoji4] Gule gule kullan abi nazar degmesin. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 Güzel olmuş abi arabaya sınıf atlatan bir uygulama bence çok abartılı parlak olmamak kaydıyla Teşekkürler ozan bizimkisi biraz kaşıntı, ucuz yollu uğraşıyoruz.. Gelmiş geçmiş en güzel focusu almışsınız daha ne olsun Yalnız egoz ucu pipet gibi duruyor Biraz daha kısa ve büyük çaplı olanı çok daha yakışacaktır. Güle güle kullanın kazasız belasız Teşekkürler bu güzel yorum için. Aldıktan sonra anladım bunu. Yolda önümü kesip "arabayı satıyormusun" diyenlere bile rastladım. Hepimize kazasız belasız ve cezasız sürüşler.. Masallah yapilanlar cok yakismis. Focus 1 soforlugu ogrendigim arac oldugundan her zaman yeri ayridir.[emoji4] Gule gule kullan abi nazar degmesin. Teşekkürler, bu araçta öğrendiyseniz kafalara kazınmıştır o söförlük. Kazasız belasız inşallah.. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Masallah. Abi yanliz amerikan park icin biraz fazla sokme takma islemi yapmislar. Ben kendim bagladim far soketinden baska birsey sokmedim:) 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 Masallah. Abi yanliz amerikan park icin biraz fazla sokme takma islemi yapmislar. Ben kendim bagladim far soketinden baska birsey sokmedim:)Teşekkürler hamit. Ayarlı amerikan park yaptırdım. Dimmerlı modelden yaptırdım. Far giriş soketlerinden alması gerekiyormuş ve mecburen farları söktük Dimmerlı olması uğraştırmış olabilirmi?? Yorum bağlantısı
Recommended Posts