Gökhan Çoşkun 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Doğuş oto - Borusan - Mercedes Gülsoy ve Mengerler gibi firmaların maaşları ve sundukları imkanlar hakkında bilgisi olan var mı ? Çok merak ettiğim bi konu bu.hiç net cevap alamadım.Kimisi aç kalırsın diyor kimisi sevdiğin meslekse çalış diyor.Malum üniversite bitmek üzre son seneye giriyoruz. Staj içinde kabul bekliyorum bakalım olursa bu yaz bi 30 gün çalışma fırsatım olacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 kardeşim benim bi abim 2 sene önce bilgisayar mühendisliğinden mezun oldu suan ankarada bi renault satıs bayisinde satıs danısmanı.ilk maaşı 1800dü 2 sene sonra 2200 oldu Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Borusan stajerinde bile iyi derecede yabancı dil istiyordu, ücretleri iyidir heralde Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Çok fazla maaş aldıklarını zannetmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 kardeşim benim bi abim 2 sene önce bilgisayar mühendisliğinden mezun oldu suan ankarada bi renault satıs bayisinde satıs danısmanı.ilk maaşı 1800dü 2 sene sonra 2200 oldu Çok düşük bi maaş Bişlgisayar mühendisi için. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 (düzenlendi) 2 sene önce Çorlu Mercedes, satış danışmanları için en az M.Y.O. şartı arıyordu. (ki üniversite ilk tercih) Daha sonra 1.000-1.200 Tl arası bir maaşla başlatıyordu. Sonrasında her ay sonunda hedeflenen kota doldurulduğu takdirde 4.000- 5.000 TL lere varan paralar ellerine geçiyordu.. Şimdi nedir bilemem.. 30 Mayıs 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Bizim Mercedes'i aldığımızda yardımcı olan satış danışmanı ile bu konu hakkında konuşmuştum. 1400 TL civarı net maaş + satılan araç başına 75 TL prim veriyorlar dedi. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 genelde bayan çalıştırıyolar nedense ,onlar da pek bişey bilmiyo onlarda aranan kriter neyse.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Doğuş asgari ücret+ prim veriyor diye biliyorum. Prim sistemi farklı işliyor.Araç satışlarından sonra müşteriyi arıyorlar müşteri tüm sorulara mükemmel seviyesinde puanlarsa ay sonunda belli bir puan limitine ulaşan danışmanına yaptığı satış üzerinden yüzde veriliyor. Servisi de aynı sistemle çalışıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Sorunun cevabı; maaşlar oldukça düşük. Çalışma şartları ağır. Uzun saatler, ayakta, güleryüzle, bağırıp çağırabilen insanlarla muatap olunması gerekiliyor. Zor iş. Sattığın malın tüm özelliklerini bilmen lazım. Ama bunu yapan pek yok. Çok sinir oluyorum. Ama staj için uygun bir tercih olabilir. Kısa süreli bir eylence olmuş olur sana. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 kardeşim benim bi abim 2 sene önce bilgisayar mühendisliğinden mezun oldu suan ankarada bi renault satıs bayisinde satıs danısmanı.ilk maaşı 1800dü 2 sene sonra 2200 oldu Primler? Bizim Mercedes'i aldığımızda yardımcı olan satış danışmanı ile bu konu hakkında konuşmuştum. 1400 TL civarı net maaş + satılan araç başına 75 TL prim veriyorlar dedi. 75tl prim için ayda 20 araç satmalı bir danışman ki, 20 araç satan bayii sanıyorum ülke birincisi falan olur Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Primler? 75tl prim için ayda 20 araç satmalı bir danışman ki, 20 araç satan bayii sanıyorum ülke birincisi falan olur Her bayi farklı sistemle çalışıyor. Prim vermeyenler, prim vermemek için afaki kota koyanlar (Her ay 100 araba satacaksın vs) ufak bir müşteri şikayetinde danışmanın primini kesenler yada elemanına prim vermek için can atanlar... Bunun yanında "benim bankamdan kredi kullandır, sana her kredi başına 100-500 TL bonus, çippara" diyen bankalar, araç satışında 50-100 TL anahtar parası veren araç sahipleri... Araç sahiplerinden gelen hediyeler vs... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Servis kısmında çalış daha iyi be Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Mert bey ben hurdacılık yaptım. Bilirim gerçekten zor bir iş haberiniz olsun. Bana ayda 20000 tl versinler yinede hurdacılık yapmam. Yorum bağlantısı
Emre Tatlı 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 genelde 1000. tl civarında maasları olur kasım aralık aylarındada da primleri ortalama 3.500 4000. tl civarında olur diğer aylar 1000 tl civarında prim alırlar Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Stajım kabul edildi.Mengerler Mercedes te yapıcam inş.bi hocamız çevresini kullandı yoksa almıycaklardı benide Maaş olayını sordum çünki haftaya oraya gittiğimde bana staj yapıcak mevkii sorucaklar.Bana dedikleri şey ise staj yaptığında beğenilirsen okul bitince işe girmen kolay olur.başvurularda bi adım önde olursun dediler.Bu yüzden staj mevkimi iyi seçmem gerek. Herşey para değil tamam ama bi hayat kuracağım okul bitince.Maddiyatta önemli Servis danışmanı ve satış danışmanı. bunlar arasında kaldım.4 yıllık mezun olacağım için bunlarda çalışma imkanım var ileriki hayatımda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 kariyer planlamak için pek iç açıcı bir bölüm değildir satış, ikamesi kolaydır, kartvizit sahibi yakinimdir sisteminin de en iyi işlediği yerdir ama Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Biz iyi para veriyormusuz ya Senin patrona dua et diyoruz Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 kariyer planlamak için pek iç açıcı bir bölüm değildir satış, ikamesi kolaydır, kartvizit sahibi yakinimdir sisteminin de en iyi işlediği yerdir ama otomotiv sektöründe ne yapabilrim ki başka ? merakım olan bi sektör biraz bu ortamı görmek istiyorum çalışarak. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Bir markanın Kurumsal satış kısmında görev yapan eski bir çalışanım var. Bizle çalışmadan önce de sektördeydi. Kazançları fena değil. Birçok kalemden prim alıyorlar. Konjöktürel değişimlerin direk yansıdığı bir piyasada güçlü markalar bile zaman zaman bireysel satışlarda beklenmedik düşüşler yaşıyorlar. Grup, filo satışlarında bı etki doğal olarak daha az fakat herşeyin bir sırası olduğu için işin içinde biraz yetişmek gerekiyor. Araç satmaya hevesli bayanlar için de iş imkanı sağlayan bir pazar. Ancak yan ve sosyal haklar biraz zayıf, mesai saatleri yorucu. Özellikle hafta sonu çalışmak herkese göre değildir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 genelde bayan çalıştırıyolar nedense ,onlar da pek bişey bilmiyo onlarda aranan kriter neyse.. bu iyiydi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts