Erkan Gültekin1 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Malum forumda da Ford Focusta da yeniyiz Ghia 2004 HB Otomatik sahibiyim araçta klasik sorular kumanda ile cam açma vs gibi sorularım yok Bunları yapabiliyorum ama tam olarak çözemediğim yol bilgisayarını aşama aşama resimle anlatabilecek kimse varmı ? Yol bilgisayarını direksiyonun solundaki sinyalizasyon kumandasının ucundaki button ile geçiyoruz. Ayrıca göstergenin solunda 2 adet tuş bulunmakta. Ama geçişlerde yazanları anlamadım MPG gibi kısaltmaların olduğu rakamlar var. Bilen arkadaşlar kısaca anlatabilirlermi. Kitapçıktan birşey çıkartamadım doğrusu. Şimdiden Teşekkürler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Malum forumda da Ford Focusta da yeniyiz Ghia 2004 HB Otomatik sahibiyim araçta klasik sorular kumanda ile cam açma vs gibi sorularım yok Bunları yapabiliyorum ama tam olarak çözemediğim yol bilgisayarını aşama aşama resimle anlatabilecek kimse varmı ? Yol bilgisayarını direksiyonun solundaki sinyalizasyon kumandasının ucundaki button ile geçiyoruz. Ayrıca göstergenin solunda 2 adet tuş bulunmakta. Ama geçişlerde yazanları anlamadım MPG gibi kısaltmaların olduğu rakamlar var. Bilen arkadaşlar kısaca anlatabilirlermi. Kitapçıktan birşey çıkartamadım doğrusu. Şimdiden Teşekkürler MPG ayarlanmışsa muhtemelen bilgisayar metrik değil, imperyal sistemde. Yani amerikan sisteminde. Öncelikle metrik sisteme almak lazımdı ama hatırlamıyorum nasıl yapılıyordu. Mutlaka yardımcı olurlar size. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 MPG ayarlanmışsa muhtemelen bilgisayar metrik değil, imperyal sistemde. Yani amerikan sisteminde. Öncelikle metrik sisteme almak lazımdı ama hatırlamıyorum nasıl yapılıyordu. Mutlaka yardımcı olurlar size. Onu çözdüm aslında yol bilgisyarı ekranının solundaki tuşlara bastığınızda değerler değişiyor Metrik oluyor ve başka ne oluyor bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Anlık tüketim ve kalan yakıtın kaç km gideceğini göstermesinden başka bir işime yaramıyor 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Valla suan sadece dıs ortam sıcakligini gosterme kismina aldim duruyor bu sekilde kullanmaya devam ) tsk. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Anlık tüketim ve kalan yakıtın kaç km gideceğini göstermesinden başka bir işime yaramıyor Depodaki kalan yakıtı , 2 marş arası sürüş ortalamasını da görüyorum. Onu bilen yoktur pek R tuşu değerleri sıfırlar. Ortalama yakıt ve hız için. S tuşu kmph mph değişimi için. Ayrıca s tuşuna basınca test menüsü ve dediğim diğer değerler gözükür Sinyal kolundan menü geçişi yapacaksiniz 2 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Depodaki kalan yakıtı , 2 marş arası sürüş ortalamasını da görüyorum. Onu bilen yoktur pek :pR tuşu değerleri sıfırlar. Ortalama yakıt ve hız için. S tuşu kmph mph değişimi için. Ayrıca s tuşuna basınca test menüsü ve dediğim diğer değerler gözükürSinyal kolundan menü geçişi yapacaksiniz Yol bilgisayarı yerine hız sabitleyici, yağmur sensörü vs... Birşeyler koysalarmış daha makbule geçermiş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Benim hız sabitleyici takmisligım var. Hatta buna da takacaktim da sonra araba aşırı degerleniyor. Alıcı bulamıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 Depodaki kalan yakıtı , 2 marş arası sürüş ortalamasını da görüyorum. Onu bilen yoktur pek :pR tuşu değerleri sıfırlar. Ortalama yakıt ve hız için. S tuşu kmph mph değişimi için. Ayrıca s tuşuna basınca test menüsü ve dediğim diğer değerler gözükürSinyal kolundan menü geçişi yapacaksiniz Yol bilgisayarı yerine hız sabitleyici, yağmur sensörü vs... Birşeyler koysalarmış daha makbule geçermiş. Aynen hadi bu modele satışta fiyat kıymete biner diye hız sabitleyici koymadın bare bi yağmur sensörü olaydi iyiydi Ben yakinda follow me home ve far sensörü taktıracağım önerileriniz varmı link ve fiyat olarak? Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 15 Haziran 2014 Paylaş 15 Haziran 2014 Yol bilgisayarı yerine hız sabitleyici, yağmur sensörü vs... Birşeyler koysalarmış daha makbule geçermiş. Aynen hadi bu modele satışta fiyat kıymete biner diye hız sabitleyici koymadın bare bi yağmur sensörü olaydi iyiydi Ben yakinda follow me home ve far sensörü taktıracağım önerileriniz varmı link ve fiyat olarak? Hollow me ve far sensörü ile ilgili kesinlikle forumdan Talip Eren abiyle görüşün.kendi imalatı. Ayrıca montaj sırasında bol fotoğraf çekerseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Haziran 2014 Yazar Paylaş 15 Haziran 2014 Hollow me ve far sensörü ile ilgili kesinlikle forumdan Talip Eren abiyle görüşün.kendi imalatı. Ayrıca montaj sırasında bol fotoğraf çekerseniz sevinirim.Aldım suan bagajimda dolaşıyor park sensörüyle beraber follow me home ve far sensörü. 20sinda bursadayım bir dostumuz var elektrikci ona taktıracağım ve bol bol fotoğraf ile ) Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 15 Haziran 2014 Paylaş 15 Haziran 2014 Aldım suan bagajimda dolaşıyor park sensörüyle beraber follow me home ve far sensörü. 20sinda bursadayım bir dostumuz var elektrikci ona taktıracağım ve bol bol fotoğraf ile ) Burda birisi montaj için 80 tl istedi.şu an dükkanının önünden geçmiyorum.gözüme kestirebilirsem kendim montaj yapmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Haziran 2014 Yazar Paylaş 15 Haziran 2014 Burda birisi montaj için 80 tl istedi.şu an dükkanının önünden geçmiyorum.gözüme kestirebilirsem kendim montaj yapmayı düşünüyorumÖğrenicez inş. paylaşırım istanbulda sormaya dahi cesaret edemedim montaj fiyatları ) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts