İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Dolu Ve Sonrasinda Yagmur

Misafir

Recommended Posts

Sani Gerşon

Oooo, Melih başgan boğazı getireceğim diyordu, geçen sefer sözünü tuttuğunu gördük te, Büyükçekmece Gölü'nü taşıyacağını tahmin edemezdim, sürpriz yaptı kerata :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu
(düzenlendi)

Arkadaşlar suya Çankaya'dan girmeyin.Batıkentten girerseniz daha sıcak :) Yeni plaj kumuda geldi ohhh :)

tarihinde Çağlar Adakoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ofli

Lütfen onlar KArayalçın döneminden kalma hatalar. Melih baskanımız yaparsa düzgün yapar.:(

Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu

Hep hayalimde Venedik'e gidip gondol turu yapmaktı.Ama elimizdeki fırsatı değerlendirmek gerekli.Ego kartı olanlar koşsun Batıkent'e.Batıkent metro istasyonundan kalkıyor :) Tüm ankarayı 1 tam biletle gezebilirsiniz :)

bDWwG7s.jpg?1

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Lütfen onlar KArayalçın döneminden kalma hatalar. Melih baskanımız yaparsa düzgün yapar. :(

Aa, basgandan evvel Lidya'yılar vardı diye biliyorum :p 20 senedir orada basgan. Düzeltmek için hiç mi vakti olmadı??

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Türkiye'nin hangi ilinde düzgün ki altyapı. Burada bir yağdı yarımsaatte sular yükseldi. İstanbul Ankara da

Izmirde aynı Antalya da Hatay da Maraş'ta değişen birşey yok. Olan bize oluyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hep hayal ederdim tüp geçitten deniz de görülebilir olsa diye. Melih basgan yapmış olmuş. Metro tünellerinden balık adamlar izlenebiliyor :D

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Şuan siz değerli forumdaslarima Batıkent Kızılay hattında yeni çalışmaya başlayan körüklü gondoldan yazıyorum. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal
Ego kart geçiyor değil mi.. Bende akşama hanımı, çocuğu filan alıp bir Ankara turu yapalım.. :hohoho::cerez::hahahoho:

yok abi yeni sistem olan ankara kart geçiyor ama bende dolu var veriyim doya doya boğaz turu yapın. [emoji16][emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Komple Ankarayı kaldırıp yapmak lazım :D hadi yaptı ilk yağmurda tüm Ankara bu galeride olur artık :D

Komple Türkiyeyi baştan yapmak lazım, bu esnada halka da 30 sürüm üst versiyon yükleriz, anca kurtarır  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kızılay'dayım, uzun süreli ve çok yağdı, şimdi yıldırım düştü çok yakında bir yerlere.

Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Bim'e şişme bot, palet, deniz ayakkabısı falan gelmişti geçen hafta, bir bildikleri var adamların  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...