Sani Gerşon 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Oooo, Melih başgan boğazı getireceğim diyordu, geçen sefer sözünü tuttuğunu gördük te, Büyükçekmece Gölü'nü taşıyacağını tahmin edemezdim, sürpriz yaptı kerata 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar suya Çankaya'dan girmeyin.Batıkentten girerseniz daha sıcak Yeni plaj kumuda geldi ohhh 5 Haziran 2014 tarihinde Çağlar Adakoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Lütfen onlar KArayalçın döneminden kalma hatalar. Melih baskanımız yaparsa düzgün yapar. Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Hep hayalimde Venedik'e gidip gondol turu yapmaktı.Ama elimizdeki fırsatı değerlendirmek gerekli.Ego kartı olanlar koşsun Batıkent'e.Batıkent metro istasyonundan kalkıyor Tüm ankarayı 1 tam biletle gezebilirsiniz 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Lütfen onlar KArayalçın döneminden kalma hatalar. Melih baskanımız yaparsa düzgün yapar. Aa, basgandan evvel Lidya'yılar vardı diye biliyorum 20 senedir orada basgan. Düzeltmek için hiç mi vakti olmadı?? 3 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Noldu ? Doluda yağmadı bu sefer? Öyle ceviz kadar denilenlerden.? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Türkiye'nin hangi ilinde düzgün ki altyapı. Burada bir yağdı yarımsaatte sular yükseldi. İstanbul Ankara da Izmirde aynı Antalya da Hatay da Maraş'ta değişen birşey yok. Olan bize oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Filler tepisirken cimenler eziliyor hocam 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Hep hayal ederdim tüp geçitten deniz de görülebilir olsa diye. Melih basgan yapmış olmuş. Metro tünellerinden balık adamlar izlenebiliyor Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Şuan siz değerli forumdaslarima Batıkent Kızılay hattında yeni çalışmaya başlayan körüklü gondoldan yazıyorum. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ego kart geçiyor değil mi.. Bende akşama hanımı, çocuğu filan alıp bir Ankara turu yapalım.. yok abi yeni sistem olan ankara kart geçiyor ama bende dolu var veriyim doya doya boğaz turu yapın. [emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/83548/2/1/tokyo-da-selleri-onleyen-yeralti-sistemi biz hala alt yapımız kötü diyip duralım elin japonları bakın neler yapmış.... Komple Ankarayı kaldırıp yapmak lazım hadi yaptı ilk yağmurda tüm Ankara bu galeride olur artık Ankara veya İstanbula veya herhangi bir şehrimize böyle yapılar yapılsa içinde neler olur düşünemiyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 (düzenlendi) Komple Ankarayı kaldırıp yapmak lazım hadi yaptı ilk yağmurda tüm Ankara bu galeride olur artık Komple Türkiyeyi baştan yapmak lazım, bu esnada halka da 30 sürüm üst versiyon yükleriz, anca kurtarır 6 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 bu da benden beştepe. Maşallah bu sene yağmura doyduk Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Kızılay'dayım, uzun süreli ve çok yağdı, şimdi yıldırım düştü çok yakında bir yerlere. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Feribot seferleri başlamış diye duydum Ankarada Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Şu anda yine şiddetlendi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Bim'e şişme bot, palet, deniz ayakkabısı falan gelmişti geçen hafta, bir bildikleri var adamların 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts