Rifat Şeker 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Hafta sonu planladığımız yaklaşık 10 km. dağ yürüyüşü parkurumuz'dan bir kaç kare paylaşmak istedim. Türk Choppers Mk Adana ile karşılaştığımız bu yürüyüş gerçekten güzeldi. Adana ve yakınlarındaki arkadaşlara tavsiye ederim. 11 Yorum bağlantısı
Murat Gök 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Müthiş kareler,ayaklarınıza sağlık... Motorlar da bi harika.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Ahmet Kiriş abinin bağ evindeki buluşmada diğer arkadaşlar gezmişler Emmi, Kemal abi ve ben uyuya kaldığımız için gezememiştik. Çok üzülmüştük. Gayet güzel bir gezi olmuş.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Karaisalıyım bende. Az gezmedik oralarda Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 doğada bulunmayı bırakın resimlerini görmek bile insanı rahatlatıyor.fethiye saklıkent geldi aklıma suyu debisi az bu sene fazla yağmur yağmadı sanırım yada böyle akıyor elinize sağlık... Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 adanadan gelirken yol kısalsın diye karaisalı köyünden geçmiştik epey maceralı bir yoldu. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Biz Kapıkaya'ya gitmedik Ayhan, Alman(Varda) Köprüsü'ne gitmiştik o sabah. Kapıkaya bizim bulunduğumuz mevkiden daha aşağıda kalıyordu, yamaç paraşütüyle atlanacak biçimde vadi şeklinde görünüyor köprüden. Hmmm. Anladım kardeş... ben orası zannettim... Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Paylaşım için teşekkürler çok güzel kareler. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Çok güzel görüntüler. Korkuluk ,merdiven ve çardakları da çok beğendim. Saldım çayıra mevlam kayıra denilmemiş buralara el atılmış.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 fctr 7250 mt. yüyürymez ne güzel yerler Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 fctr 7250 mt. yüyürymez ne güzel yerler Sonunda mangal varmış ama 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Çok orjinal bir yermiş, fotoğraflar da harika ... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Ahmet Kiriş'in köyü ve etrafını gezmiştik. Harika yerler. İnsan orada dinç olur. Sizin de ayaklarınıza sağlık. Çok güzel kareler yakalamışsınız. Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Teşekkürler beğenileriniz için planladığımız başka yürüyüşlerimizde olacak onları da inşallah burada paylaşıyor olurum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Harikaymış...Başım döndü güzelliklere bakmaktan.. Ellerinize sağlık... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Ayaklarınıza sağlık valla iyi yürümüşsünüz,düz yol da değil üstelik. Bayağı yorucu olmuştur. Mükemmel bir doğa Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Harika resimler güzel paylaşım olmuş yakında gitmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 7 Haziran 2014 Paylaş 7 Haziran 2014 Teşekkürler beğenileriniz için planladığımız başka yürüyüşlerimizde olacak onları da inşallah burada paylaşıyor olurum. Gezilen yerler ve resimler çok çok iyi devamını bekleriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts