İçeriğe Yönlendir

Ka - Body Kit Projesi

Burak Fidan

Recommended Posts

Burak Fidan
(düzenlendi)

O kadarını bilmiyorum abi :) renk kartelasında gördüm. Yeni bmw ler var ya koyu mavi renk ona benziyordu. Umarım arabanın üzerinde de öyle durur :D çok koyu olsun istemiyorum orjinal rengi gibi.

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Sani Gerşon

2

Konu sahibi en son Aralık ayında online olmuş. Sizde 2 sene evvelki proje için fikrinizi belirtmişsiniz. Olmamış sanki :)

Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Konu sahibi en son Aralık ayında online olmuş. Sizde 2 sene evvelki proje için fikrinizi belirtmişsiniz. Olmamış sanki :)

Valla hiç bakmadım konunun yazılma tarihine :) Dün Mehmet cihat arkadaşımız son durum nedir diye sorunca konu en üste çıkmış.

Şimdi tarihe baktımda bende güldüm kendi kendime :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Abiler epeydir girmedim. Arabayı boyaya veremeyince sökmek zorunda kaldım tamponları. İmkanlar çerçevesinde bitiricem inşaAllah. Sadece biraz vakti var. Evle tadilatıyla uğraşıyorum paralar oraya gidiyor :D Yeni gelişme yok malesef.. Selamlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Abiler epeydir girmedim. Arabayı boyaya veremeyince sökmek zorunda kaldım tamponları. İmkanlar çerçevesinde bitiricem inşaAllah. Sadece biraz vakti var. Evle tadilatıyla uğraşıyorum paralar oraya gidiyor :D Yeni gelişme yok malesef.. Selamlar

Ka mı alırken en ilham veren konu bu idi bana :) Sonucu ben de merakla bekliyorum.

C2105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burak Fidan
(düzenlendi)

boyaya teslim etmeden önceki hali. artık ben de beklemedeyim :D

20160530_130115.jpg

20160530_130215.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Boyanmadan önce tamponlara gündüz farı monte etseydiniz yada yerini hazırlasaydınız güzel olurdu.

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Boyanmadan önce tamponlara gündüz farı monte etseydiniz yada yerini hazırlasaydınız güzel olurdu.

hocam esasında kafamda bi yer var. tam bu farların altındaki boşaltmaların içine üst tarafa düz led şeklinde ürünler var onlardan koyabilirim sis farı gibi. yer olarak orasını düşünmüştüm esasında. bakalım çıkartabilirsek boyadan Allah'ın izniyle :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

hocam esasında kafamda bi yer var. tam bu farların altındaki boşaltmaların içine üst tarafa düz led şeklinde ürünler var onlardan koyabilirim sis farı gibi. yer olarak orasını düşünmüştüm esasında. bakalım çıkartabilirsek boyadan Allah'ın izniyle :)

Başlamak bitirmenin yarısı. Birşey kalmamış yakında keyfini sürersiniz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Burak  :bravo:  :bravo:

senden böyle bi güncelleme gelmesi çok iyi oldu.

bıraktın sandım bi an :)

hocam fırsat olmuyor , ben de senin gibi yapayım bitince paylaşırım diyodum ama sabırsızlık işte :D

çıksın sonrası kolaydır ufak ufak devamı gelir.. sonu yok

abi :D aynen öyle. daha bi dünya dolusu fikir var kafamda bakalım hangisini hangi ara yapcam.

inr3f9.jpg

macun güzel şey:D

dxcm68.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Valla baştan sona bir solukta okudum.Mükemmel çalışma olmuş. Dörtgözle sonucunu bekliyorum.Şimdiden eline, koluna , emeğine , zevkine ve cebine sağlık Burak. :nazar::bravo::good1: İnşallah kısa zamanda son halini görürüz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

restorasyonda modifiye de hele ki böylesinde sonu yoktur..

şu işe yarar bazen: hele bir teker dönsün yolda.. hele bi depo benzin harcansın.. devamı gelir. sınırsız imkan /kaynakla yapılmıyor.. her fikri isteği bir anda bitirmek imkansız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Herkese yorumları ve ilgisi için tek tek çok teşekkür ederim. Fakat hala bitmedi :D

Boş parçaları siyah boyayacağım için takmamıştım. O yüzden onlar eksik spoyler ön ve arka çıtalar jantlar siyah olacak...

2yvo0t5.jpg

oaw38w.jpg

i4peuv.jpg

Daha bitmedi önünü şöyle yapim diyorum.

1237fbb.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...