İçeriğe Yönlendir

Ka - Body Kit Projesi

Burak Fidan

Recommended Posts

Burak Fidan

eski hali üstteki yeni hali alttaki :D

2chkwh2.jpg

kendi spoylerim yerine yeni bi spoyler aldım standart spoyler. şimdilik onu takıcam. o daha bugün geldi.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Eline sağlık, eşsiz renkte standart bir KA sahibi olmuşsun işte: )

ön ızgara boş mu kalacak? 

göndereyim sana benim eskisini? 

eski dediğim tertemiz ızgara, logosu da oem :)

tarihinde Erhan Erdebil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Sanayide mesh teller satılıyor onun için.Ben telleri küçük küçük keserek gömdüm.ve bu dediğimi denemeni tavsiye ederim.Beyaz plastik ile yapıştır taş gibi oluyor inanılmaz birşey :) Dene hak vereceksin

Sanayide kamyonların eski filtreleri vardır . Silindir şeklinde. Yağ yada mazot filtresi emin değilim. Dışı delikli baklava desenli. Onu kullanabilirsiniz. Panjurda logo iptali yapınca ondan takmıştık bir arkadaşa.
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Eline sağlık, eşsiz renkte standart bir KA sahibi olmuşsun işte: )

ön ızgara boş mu kalacak? 

göndereyim sana benim eskisini? 

eski dediğim tertemiz ızgara, logosu da oem :)

eyv hocam bende orjinali var esasen de evin içinde kayboldu bulamadım ben de aluminyum tel taktım. :) eyv düşündüğün için. bakıyorum modifiyeli hali daha güzel demiyon orjinali daha mı güzel yani :) modifiye tamponları arabaya air yaptırana kadar takmicam. spor yay kullansam yükseltemiyorum bazı yerlerden geçerken çok sürtüyordu. rengi çok beğendiysen söleyim boya kodunu boyat hocam madem :D

Sanayide kamyonların eski filtreleri vardır . Silindir şeklinde. Yağ yada mazot filtresi emin değilim. Dışı delikli baklava desenli. Onu kullanabilirsiniz. Panjurda logo iptali yapınca ondan takmıştık bir arkadaşa.

hocam orjinal panjuru takıcam geri evde biyerlerde bulamadım :) eski modifiyeli hali için panjur da plastik panjur satılıyordu gittigidiyordan bi satıcıadan almıştım o da güzel ama sizin fikir de güzel teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

eyv hocam bende orjinali var esasen de evin içinde kayboldu bulamadım ben de aluminyum tel taktım. :) eyv düşündüğün için. bakıyorum modifiyeli hali daha güzel demiyon orjinali daha mı güzel yani :) modifiye tamponları arabaya air yaptırana kadar takmicam. spor yay kullansam yükseltemiyorum bazı yerlerden geçerken çok sürtüyordu. rengi çok beğendiysen söleyim boya kodunu boyat hocam madem :D

yok ya senin body kit eşsiz oldu kesinlikle ama orjinal tamponları da aynı renge boyattığına göre böyle kullanacaksın demek :) o yüzden iltifat ettim.

air olayı bambaşka yerlere taşır, görmek lazım. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

f966aa1394ca73c25bb81f5c4128d0a2.jpg

Tampon tamiri için bahsetmistim. Yukarıda hoparlör sacı ile tamir konusu geçince bu ürünü tavsiye etmek istedim. Eski filtrelerin dış kısmı.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

kendi spoylerim yerine yeni bi spoyler aldım standart spoyler. şimdilik onu takıcam. o daha bugün geldi.

Mavi budur.Güle güle kullan tertemiz araba olmuş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Son mesajlardan anlıyorum ki bodykit beğenilmemiş. Bu konuyu silebilir miyiz. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

O body kit yanlar dışında efsane bence.Maviye ayrı vuruldum mavi ferrari de olsa maviye takılırım.Hoş o kadar da zevkli adam sayılmam :)Niye siliyorsun abi emeğini.Devam et şunun yanlarına

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Son mesajlardan anlıyorum ki bodykit beğenilmemiş. Bu konuyu silebilir miyiz. Teşekkürler.

Gayet güzel olmakla beraber, teknik olarak çok bilgi barındırıyor bu konu. Kalsın, iyidir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Burak proje mis gibi oldu. ama sen arabayı böyle toparlayınca ben özellikle derli toplu hale geldiği için yazdım.

spacerlar dursun, tamponalr ve spoiler dursun. ama 17 inch jant günlük kullanımda yorar seni. 

ara ara takarsın full body kiti, gidersin bir fuara gösterirsin kendini. bu ladar rahat bi şekilde orjinaline dönebilen bir araba yok pşyasada. tadını çıkar. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2chkwh2.jpg

muhteşem

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben çok beğendim şahsi fikrim. Eşsiz olmuş. Air olursa tadından yenmez. Bir tek jantları beğenmedim. Oda zevk meselesi tabiki . Önemli olan her zaman senin beğenmen:)
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Gurur Aytekin

Hocam aracı satıyormuşssunuz listede ilk sırada sizin aracı görünce üzüldüm işin açığı :( Hayırlı satışlar şimdiden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

hocam satıyorum evet. konu detaylarını "bursa usta tavsiyesi" bölümüne yazdım. bi ustaya bıraktım arabayı daha iyi olsun diye... sonuç hüsran.. fısır fısır çalışan arabayı bozdu herif 3 hafta da onda kaldı artık canıma tak etti... ama satıştan kaldırdım. toplayıp satıcam öyle yok parasına koymuştum iyice öldürdüler çünkü.. artık başka bi ford ka'da uzun bi süre sonra tamponlara devam ederim. yoğunluktan ve imkansızlıktan takamıyorum. tek araçla olmuyo böle kendin yap modifiye işleri.. o yüzden çok zor oluyo çok yavaş oluyo.. takip edenlere teşekkür ederim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
3 saat önce, Burak Fidan yazdı:

hocam satıyorum evet. konu detaylarını "bursa usta tavsiyesi" bölümüne yazdım. bi ustaya bıraktım arabayı daha iyi olsun diye... sonuç hüsran.. fısır fısır çalışan arabayı bozdu herif 3 hafta da onda kaldı artık canıma tak etti... ama satıştan kaldırdım. toplayıp satıcam öyle yok parasına koymuştum iyice öldürdüler çünkü.. artık başka bi ford ka'da uzun bi süre sonra tamponlara devam ederim. yoğunluktan ve imkansızlıktan takamıyorum. tek araçla olmuyo böle kendin yap modifiye işleri.. o yüzden çok zor oluyo çok yavaş oluyo.. takip edenlere teşekkür ederim.

Emek boşa gitmemeli.Yavaşlık konusunda ben de muzdaribim vakit yettiği kadar yapıyoruz (dedi 4 aydır bir konsolla uğraşan adam) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan
On ‎14‎.‎02‎.‎2017 at 11:34, Musa Değerli yazdı:

Emek boşa gitmemeli.Yavaşlık konusunda ben de muzdaribim vakit yettiği kadar yapıyoruz (dedi 4 aydır bir konsolla uğraşan adam) :)

Abi senin elinden de çok güzel işler çıkıyor ben seninkilerin yanına yaklaşamam o yüzden heves bile etmiyorum. kumandalı teyp falan filan. Ben şahsen biraz aceleciyim. kabasını yapayım incesini sonra yaparım diyorum bu sefer ince detaylarda çok daha fazla uğraşıyorum. daha da uzun sürüyor.

Satıcam arabayı ama gelecekte Allah nasip ederse bi ford ka alıp kaldığım yerden devam edicem. bide jant lastik seçimi doğru yapmamışım biçok tecrübe edindim bu da onlardan biri. lastik yanakları çok kalın 205*45 lastik yanaklar biraz arabayı kötü gösterdi bi abinin demesi üzerine farkettim ben de hakkaten. lastikleri sattım şimdi yeni lastik arayışındayım.

modifiye bitmez :D selamlar.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
36 dakika önce, Burak Fidan yazdı:

Abi senin elinden de çok güzel işler çıkıyor ben seninkilerin yanına yaklaşamam o yüzden heves bile etmiyorum. kumandalı teyp falan filan. Ben şahsen biraz aceleciyim. kabasını yapayım incesini sonra yaparım diyorum bu sefer ince detaylarda çok daha fazla uğraşıyorum. daha da uzun sürüyor.

Satıcam arabayı ama gelecekte Allah nasip ederse bi ford ka alıp kaldığım yerden devam edicem. bide jant lastik seçimi doğru yapmamışım biçok tecrübe edindim bu da onlardan biri. lastik yanakları çok kalın 205*45 lastik yanaklar biraz arabayı kötü gösterdi bi abinin demesi üzerine farkettim ben de hakkaten. lastikleri sattım şimdi yeni lastik arayışındayım.

modifiye bitmez :D selamlar.

Elimden iyi çıkmasına çıkıyor da geç çıkıyor Burak :) Ama yılmayacağım ailecek bu arabayı çok sevdim.Ne zaman arabadan bıksam eski arabalarımın kaskolarının,bakım faturalarının dosyaları var onlara bakıyorum geçiyor :) 16 ''cosworth istermisin,taze kan.Buluruz:) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

abi valla senle benim bi ortak atölye olaydı güzel bişecikler çıkardı sanki :) bide bu araba benim ilk arabam bi çok şeyi bunda öğrendim... o yüzden çoğu şeyi zor yaptım. dikiş bile ilk defa diktim sen bu işin pirimişin mesela :D

ben jant küçültmek istemiyorum fakat lastik küçültmek istiyorum. jant yine 17 olacak fakat 205 janta 195 40 lastik takıcam.  eski lastik yanakları 205 45 di fotodakiler. şimdi 195 40 daha şık durur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı

17 inch olanda var mı bilmiyorum ama ben 16 inch jantlarıma 165-45-16 lastik aldım bi set.

yanak epey inceliyor bu orantıda. 

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
On 20.02.2017 at 16:13, Erhan Erdebil yazdı:

17 inch olanda var mı bilmiyorum ama ben 16 inch jantlarıma 165-45-16 lastik aldım bi set.

yanak epey inceliyor bu orantıda. 

Erhan senin jant taban genişliğin kaç? 165 değil dimi?

ben 205 tabana 17 inche uygun 195 koymayı düşünüyorum. bodykitli lastikler 205 tabandı. kütük gibi duruyor. 195 olursa biraz daha konik duracak. ama 195 tabandan başka 40 yanaklı lastik yok.

Yorum bağlantısı

benim suan arac üzerindekiler 165 45 16

165 taban.

senin dediğin o 195 li taban olçülerine cıktım bi ara ama araba o sürtünmede hem gidemiyor hem de aşırı bir yakıt tüketimi oluyor. 

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

17 inç 195 taban ford ka?  

biraz fazla gibi geldi araç o şekilde sanki hiç virajlara girmeyecekmiş gibi bi hisse kapıldım nedense :)

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
On ‎26‎.‎02‎.‎2017 at 08:31, Şahin Kutun yazdı:

17 inç 195 taban ford ka?  

biraz fazla gibi geldi araç o şekilde sanki hiç virajlara girmeyecekmiş gibi bi hisse kapıldım nedense :)

hocam bodykitli aracın lastikleri 205 taban 17 inch :) uzun da bi süre o lastiklerle kullandım aracı tabi performans beklemiyorum görsellik sadece.

jantı 205 bırakıp lastiği 195 yapmak niyetindeyim. bir de 45 yanak yerine 40 yanağa düşürücem lastikleri. yine daha az sürtme olucak o zaman.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...