İçeriğe Yönlendir

Ka - Body Kit Projesi

Burak Fidan

Recommended Posts

Çağlar Bayur

çok pratik bir ızagardır. sanırım dş cephe iklimllendirmecilrin kullandığı . güzel şekil alıyor kırılmıyor

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

şu fiber işine az cesaret etsem direkt kapı içlerine gireceğim.Minicooper in bir serisi var tam uygulanası.Malzeme işini internettenmi çözüyorsunuz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi fiberi ve polyesteri bursada bi dükkandan alıyorum. Kapı içleri benim kırık döküktü fiber attım arkadan. Şuan ilk yaptığım döşeme bozuldu epey de kirlendi mini cooperınki nasıl birşey?

Bence mevcut hali çok güzel, diğer arkadaşların da dediği gibi sonu yok.

Teşekkürler hocam. Biraz moral iyi oluyor. Ama mühim olan olmamışsa olmayan yerleri söylerseniz düzeltebildiğim kadar yapayım teşekkürler tekrar :)

Bence arac süper olmuş ve çok emek var sizin görüp bizim burdan göremediğimiz eksikleri giderin araç çok nadide bir eser olarak yoluna devam etsin.

Çok teşekkürler moral bonusları :)

çok pratik bir ızagardır. sanırım dş cephe iklimllendirmecilrin kullandığı . güzel şekil alıyor kırılmıyor

Abi kesinlikle güzel şekil alıyor kırılmıyor ve kaliteli. Beklemiyordum böyle bi ürün. kesilmiyor bile :)

Bu marşbiyelsiz hali. İğrenç duruyor

29nfhu9.jpg

Önün ızgarası kötü mü olmuş. Biraz hesap ettiğim gibi olmadı.

4tu1x2.jpg

Arkanın ızgarası da biraz oldu gibi.

162d1t.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

720P daha net

Bugün bursada dolaşırken tabi klima yok :/ camlar açık gidiyoruz yolda yürüyen biri "araba güzel değil" dedi başımdan aşşağı kaynar sular sıçradı, eşim yok öyle demedi "araba güzel dayı" dedi yanlış duymuşun dedi. Hala kuşkularım var :D

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

720P daha net

Bugün bursada dolaşırken tabi klima yok :/ camlar açık gidiyoruz yolda yürüyen biri "araba güzel değil" dedi başımdan aşşağı kaynar sular sıçradı, eşim yok öyle demedi "araba güzel dayı" dedi yanlış duymuşun dedi. Hala kuşkularım var :D

video da daha bi güzel duruyo :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürcan Çimenay

720P daha net

Bu arabada tamponlardan sonra :) en sevdiğim yeri plakası, bende Bursalıyım ve isim soy isim baş harflerim :) Video da hakikaten başarılı görünüyor.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Abi fotoğraftan daha güzel görünüyor.Olmuş bu olmuş mis

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Araç gayet güzel ama tabiki beğenmeyen çıkacaktır bu çok normal bir durum:)

Stoplara ince füme transparan folyo çekilirse çok güzel durur bence:)

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

video da daha bi güzel duruyo :)

:) teşekkürler.

Bu arabada tamponlardan sonra :) en sevdiğim yeri plakası, bende Bursalıyım ve isim soy isim baş harflerim :) Video da hakikaten başarılı görünüyor.

Teşekkür ederim. Plaka benim tesadüf. Benim için çok bi öz2lliği yok :) değişelim dicem de trafikteki amcalar kızar :)

Abi fotoğraftan daha güzel görünüyor.Olmuş bu olmuş mis

Yan marşbiyeller için biraz vakit bulabilirsem elden geçirmeye karar verdim. Yorum için teşekkürler :)

Araç gayet güzel ama tabiki beğenmeyen çıkacaktır bu çok normal bir durum:)

Stoplara ince füme transparan folyo çekilirse çok güzel durur bence:)

Beğenmeyen çıktı hem de babam. bu ne böle git kendine düzgün araba al ne uğraşıyon bunla diyor :D bodykitten diğer detaylara fazla fırsat kalmadı ama fiberi biter bitmez ışıklı revizyonlara geçebilirim. Farlar malum arabanın gözleri

Bayramda bu alçak tamponlarla epey gittim. Son durak olarak İstanbulda bi akrabanın sitesine gittim güvenlik girişinde alt tarafı bi vurdum çatart diye ses geldi. İndim baktım görünrde hiçbirşey yok fqkat içten biraz kırılmış. Söktüm ben de zaten macun boya işlerini yaptırmamıştım onların. Elden geçecek biraz daha...

Herkese iyi bayramlar.

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

uff vidao daha bi hoş olmuş. ama o cam üstü spoiler bence boyanmalı maviye.

Rengi dimi :D

O değil de sen senin arabayı satmadan şunların bi yanyana fotolasaydık iyidi.:)

Arka rüzgarlık mavi olmalı katılıyorum. Böyle varlığı yokluğu belli değil..

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Konuyu yeni gördüm, çok emek harcamış çok da başarılı olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Fakat malum insanimiz bu kültüre uzak. Beğenmeyen çok olacaktır. Lütfen kulaklarınızı o yorumlara kapatıp gönlünüzce gezip eğlenin.

Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan

720P daha net

vay canına, yaldır yaldır :D güzel güzell :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burak Fidan

işte arabaya yaptığım son modifikasyon, gerçi benim bi kabahatim yok park halinde çarptılar kartala kartal da bana çarptı.  en çok sevindiğim husus ise tamponları kazadan 1 hafta önce dağ gezisine çıkacağım için sökmüş olmam...

6z352t.jpg

arabayı toplamaya karar verdim satılıktaydı, satmicam

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Çok geçmiş olsun :(

Sigorta işlemlerini nasıl hallediyor olacaksınız?

Sani hocam kaza 39 gün önce oldu aslında. sigorta mutabakat formları gönderdi imzalayıp geri gönderdim. Dün de arabayı tamirciden aldım bana günlük 10 tlden de 390 tl hesap kestiler :( sigorta aracı pert yazdı. bana sovtajcı buldu satayım diye ama ben satmiyıp toplama kararı aldım. daha uygun fiyata satılığa koymuştum fakat vazgeçtim satmaktan. dün itibariyle toplamaya ve parçaları aramaya başladım.

Geçmiş olsun, şanssız bir durum.

teşekkür ederim hocam, kısmet diyelim nasip, yada belki de nazar mı bilmiyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Sani hocam kaza 39 gün önce oldu aslında. sigorta mutabakat formları gönderdi imzalayıp geri gönderdim. Dün de arabayı tamirciden aldım bana günlük 10 tlden de 390 tl hesap kestiler :( sigorta aracı pert yazdı. bana sovtajcı buldu satayım diye ama ben satmiyıp toplama kararı aldım. daha uygun fiyata satılığa koymuştum fakat vazgeçtim satmaktan. dün itibariyle toplamaya ve parçaları aramaya başladım.

teşekkür ederim hocam, kısmet diyelim nasip, yada belki de nazar mı bilmiyorum :)

Burak en doğru karar bence.O kadar emekten sonra cidden üzülmüştüm.Kaç tane Ka cı kaldık zaten :)
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Burak en doğru karar bence.O kadar emekten sonra cidden üzülmüştüm.Kaç tane Ka cı kaldık zaten :)

abi işte böyle bi karar aldım. inşaAllah parçaları da bulabilirsem toparlicam.  sen elektronik modifçisi ben badikit modifçisi :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

abi işte böyle bi karar aldım. inşaAllah parçaları da bulabilirsem toparlicam. sen elektronik modifçisi ben badikit modifçisi :)

Elektronik yok abi :)Plastik şekillendirmede benim olay
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Elektronik yok abi :)Plastik şekillendirmede benim olay

eski araba için plastik şekillendirme şart. ben de çoğu parçayı kendim havyayla tamir ettim. ama çok sağlam olmuyor. plastik tamirini sanayide hoparlör sacını kesiyorlarmış, kaynak makinasında kızdırıp plastiğin arka yüzeyine basıp kaynatılıyormuş. ben daha onu denemedim hoparlör delikli sacım yok boşta.

geçmiş olsun

teşekkür ederim hocam,

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

eski araba için plastik şekillendirme şart. ben de çoğu parçayı kendim havyayla tamir ettim. ama çok sağlam olmuyor. plastik tamirini sanayide hoparlör sacını kesiyorlarmış, kaynak makinasında kızdırıp plastiğin arka yüzeyine basıp kaynatılıyormuş. ben daha onu denemedim hoparlör delikli sacım yok boşta.

teşekkür ederim hocam,

Sanayide mesh teller satılıyor onun için.Ben telleri küçük küçük keserek gömdüm.ve bu dediğimi denemeni tavsiye ederim.Beyaz plastik ile yapıştır taş gibi oluyor inanılmaz birşey :) Dene hak vereceksin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...