İçeriğe Yönlendir

Portbagaj Konusu

Evren Erakçora

Recommended Posts

Evren Erakçora

Mart ayında üç kişi olduk :)  fiesta nın bagajı malum. İşimizi görecek portbagaj tavsiyeleriniz nedir, kumaş çanta gibi modeller de var bunlar işimizi görürür mü?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ben çok sık kullanıyorum barlarımı. masa kereste yatak boru profil herşeyi taşıyorum. bisiklet tavan taşıyıcı aldım.

portbagaj daha almadım. ama lazım olursa iki tahta atıp üstüne bavul koymayı yeğlerim. çünkü bagajı nereye koyacağım? bilmem belki almak lazım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

dacia loddy almak lazım :D

araç alırken port bagajı düşünmeli mutlaka. çok önemli faktör bence. 

Bu bağlamda GLA200 gözüme şirin gelse de çok tuzlu :)

Mercedes_Benz_GLA_Accessories_4_3_.jpg

Dacia:

8201299013_1.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Geçen gün 2 adet büyük plastik bahçe masası ve 10 tane sandalyeyi taşıdım üstte.

Aldığım yerdeki elemanlar şaşırdı. Çünkü arabaya koyacağım diye aldım hani araba dediler "aha passat" dedim ve barlar takılı değildi bagajdaydı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vesile ile burdaki portbagaj bilgileri, portbagajı satacak ford servis elemanında yoktur.....

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hocam ,sadece ayaklarla taşıyabilir miyiz , emniyetli bir şekilde bir kaç bavul? :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Röno müşterisine hiç benzemiyorsun hocam?

Yıllarca port bagajlı 74 reno tsw miz vardı üç tutamaklı uzun. üstünde ne sepetler ne yumurtalar yataklar yorganlar..tüplü tv ler. göçebeydik onunla.

Şimdi bakma içimizden geçiyor ama mantıklı şeyler değil. benim halk arabası şimdilik iyi. alternatif bulamıyoruz fusiona da buna da.

Hocam ,sadece ayaklarla taşıyabilir miyiz , emniyetli bir şekilde bir kaç bavul? :)

Taşıyacağın bavul ise kapalı port bagaj alma.

açık port bagaj al ve onlar ucuz. güvenli olur tabi iyi bağlaman gerekiyor.

100 KG limit var. yoksa stabilite bozuluyor. ufak araçlarda 75.

bağlarken dikkat etmen gereken en önemli şey gerdirirken önle arkayı yaklaştıracak şekilde germemek lazım.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Şu fiesta nın bagajı geniş olsa yıllarca kullanırım, seviyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Açık olarak şunu alın:

http://www.otoher.com/urun/images/23.jpg

ataşehirde efendi adamlar:

http://www.otoher.com/urun/acik_bagaj.html

ford uygulamaları:

https://plus.google.com/photos/110241977335375031197/albums/5423952011699092113?banner=pwa

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Konuyu şenlendirelim (gerçi acı bir resim ama)

kamyon-yuk-insanlar.jpg

AP961530227000_0.jpg?cfbe45

Bu linkini verdiğim açık port bagaj (ataşehirdeki) yüz lira mı ne öyle bişeydi. thule  kazık.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Akasoy

evren kardeşim karar verirde yaptırırsan son halini paylaşırmısın buradan. resimleri görmek isterim, zira aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, halletmek istiyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...