İçeriğe Yönlendir

Amortisörden Gelen Sesler

Aktaş Murat

Recommended Posts

Aktaş Murat

geçen gün gaza gelip hiç olmayacak birşey yaptırdım. Maslak Nam amortisörde aracımın amortisör yaylarını pres ile 3cm kadar bastırdım. o günden sonra 4 amortisörden de ses gelmeye başladı daha sonra tekrar uğradım ve helezonların bazı aralıkları birbirine çok yakın olduğu için amortisör yaylarının etrafına su hortumu gibi bir şey sardı ilk gün ses duymadım ancak bugün özellikle virajlarda gelen ses beni çok rahatsız etti. ne yapmalıyım?

vogtlant yay alsam ses sorunundan kurtulur muyum?

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

kesme presleme gibi işlemler aracınızın ve sizin sağlığınız acısından sorun teşkil edecek durumlar bence vakit kaybetmeden ya spor yaya yada orjinal yaylara dönüş yapınız

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Bu kısa sürede amortisörleriniz yada başka bir aksam zarar görmediyse vogtland yada eibach 3.5 ile sesiniz azalacak, güvenliğiniz artacak (prese göre), görüntünüz de tam kararında olacaktır.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Orjinal spor yay alıp taktırırsanız daha güvenli olacaktır.. 

Yorum bağlantısı
Adnan KAVASOĞLU

pres ve kesme olayının amortisörlere ciddi zarar verdiğini duymuştum. aman dikkat. bence yayları spor yay ile değişin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

pres ve kesme olayının amortisörlere ciddi zarar verdiğini duymuştum. aman dikkat. bence yayları spor yay ile değişin.

ya zaten neden yaptım anlamış değilim. orjinal spor yay takdırdığımda ses yine tam kesilmeyecekse orjinal taktırmayı yeğlerim.

ses konusunda çok hassasım. vogtland yay takıldığında ses gelme ihtimali var mıdır yine?

Yorum bağlantısı
Adnan KAVASOĞLU

ya zaten neden yaptım anlamış değilim. orjinal spor yay takdırdığımda ses yine tam kesilmeyecekse orjinal taktırmayı yeğlerim.

ses konusunda çok hassasım. vogtland yay takıldığında ses gelme ihtimali var mıdır yine?

spor yaylar alışana kadar biraz ses yapıyormuş sanırım. amortisörleri de değişecekseniz orjinal yaylar ile ses kesilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...