İçeriğe Yönlendir

Ön Sol Amortisor Tavsiyeleriniz..

Sadi Karakaş

Recommended Posts

Sadi Karakaş

Selamlar. 2008 tit. X paket 1.6 mondeo sahibiyim.ön soldan bozuk yolda yavas giderken lokur lokur ses geliyordu. Servis amartisor takoz rulman degisecek dedi. Marka ne onerirsiniz. Cift tarafli mi degiseyim tek tarafli mi olsun. Simdiden Tesekkurler.

Yorum bağlantısı

Mecburen çift taraflı değişecek. Geçen arkadaşımın fiestasına da ustamız sachs tavsiye etti.

Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Ancak bunun tamiri vs. Yok mudur illaki degisecekmi

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Ersin Özkaya

Focus 2 aracın için monreo marka amartisor alacagim ama 2 çeşit var varmış galiba.yağlı ve gazli yağlı diye.bu tiplerin hangisini onerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Ersin Uçan

Amortisörün takoz ve rulmanı mı değişecek dedi yoksa amortisör + takoz + rulman mı değişecek dedi? Bende de benzer bir sorun vardı takoz ve rulman değişti sorun çözüldü. Orijinal tercih edin takoz + rulman 130 TL civarı olacaktır tek taraf.

Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş

Allahım sabır... git bi amortisor tamircisine tamir ettir oda 1 yil garanti veriyo sifir alsanda .. hem amortisoru bilyayi ve takozu bir anda bozmaz bozuk amortisor etrafina yag verir ford arabalarinda gazli amortisor olmaz... sachs ve monroe die ayirmak isterseniz sachs biraz sert dieri soft tur ford ikisinide kullanir bence arizayi iyi tespit ettir bedava amortisor degistirme bunun icinde bi kece bi o ring var tamir ettir bu saydiklarinin hepsini bi seferde bozmaaaaz...saygı sevgi

Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş

Hadi bi kiyAk amortisor sadece cukurdan cikarken teker bosa dustugunde ses yapar takoz her ikisindede yapar rulman durdugunyerde direksiyonu cevirdiginda tak tak ses yapar servis risk almamis belliki alayina gitmis sen iyi bi usta bul bence servisi salll

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Allahım sabır... git bi amortisor tamircisine tamir ettir oda 1 yil garanti veriyo sifir alsanda .. hem amortisoru bilyayi ve takozu bir anda bozmaz bozuk amortisor etrafina yag verir ford arabalarinda gazli amortisor olmaz... sachs ve monroe die ayirmak isterseniz sachs biraz sert dieri soft tur ford ikisinide kullanir bence arizayi iyi tespit ettir bedava amortisor degistirme bunun icinde bi kece bi o ring var tamir ettir bu saydiklarinin hepsini bi seferde bozmaaaaz...saygı sevgi

Focus kullanıyorum orjinal amortisörleri gazlı motorcraft?
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Focus kullanıyorum orjinal amortisörleri gazlı motorcraft?

Hangisini seçmek lazim? Yağlı mi yoksa gazlı mi?

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Hangisini seçmek lazim? Yağlı mi yoksa gazlı mi?

Orjinali pahalı diyorsanız gazlı tercih edilmelidir veya monroe reflex de düşünülebilir.
Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş

Sen yagli sec kardes tamiri basit.... gazli alma he he gaza gelme

Focus un amortisoru soktur icinden yag cikmassa hesap no vrr parasini gonderim

Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş

Sen yagli sec kardes tamiri basit.... gazli alma he he gaza gelme

Focus un amortisoru soktur icinden yag cikmassa hesap no vrr parasini gonderim

Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş

Neyse fazla uzatmiyorum paraniz cebinizde kalsin die demistim ama gidin gazli alin reflex falan hadi bakalim

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Neyse fazla uzatmiyorum paraniz cebinizde kalsin die demistim ama gidin gazli alin reflex falan hadi bakalim

Ya kadir kardeş üslubun biraz garibime gitti.ben mi yanlış anlıyorum aceba? Sanki bi alay etme benim dediğim doğru sizinki yanlış gibi.

Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş

Dalga gecmiyorum cnm kardesim... gazli ve yagli muhabbeti bizim tabirimiz turkish yani ben kendimi ovmek icin konusmak istemiyorum... eski ters calisma var yani yagli gazli donemi tofaslarla birlikte kalkti bu bir tabirdir sadece yagli ve gazli tabiri yazik paraniza dusmanliginiz mi var ikisindede yag var bi tanesinin basinci fazla stres altinda calisir ben motorcuyum kocaelide ford servisim var yazmayla konusma ters anlasilabilir

Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş

Aynı aracı kullanıyoruz aynı taraf amortisörümüz patlamış. Hocam çift taraflı değiştirme hiç gerek yok ben tek değiştim. Hiçbir problem yok yalanlara inanmayın. Size tavsiyem orjinal ve gazlı alın ben meyle diye bi marka taktım alman malı iyidir dediler.. Takoz ve rulman orjinal aldım 350 tl ye maloldu. Biraz sert şu anda tek sıkıntım bu. Usta düzeleck diyor 1 ay kadar oldu düzelme var ama tatmin olmadım.

Gazlı dediğim biraz daha yumuşak oluyor ve çukurda falan tıs tıs diye ses çıkarıyor. Reflex falan bilmiyorum ben gazlı diye ona diolar burda. Daha rahat oluyor bence

Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş
:)) uykusuzluk başa bela nöbet çıkışıyım abiler kusura bakmayın kendi konuma yorumla tavsiyede bulundum. Tamamen yardım etme amaçlı düşündüm iyi niyetliyim sanırım. :)
Yorum bağlantısı
Koray Demir

İşin içinde olduğunuz icin siz daha iyi bilirsiniz. Ben zaten orjinalden yanaydim.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...