İçeriğe Yönlendir

Fiesta Ecoboost Black & Red Edition

Umut Taşlı

Recommended Posts

Umut Taşlı

Araç 1 lt motora ve 140 beygir güce sahipmiş. 0-100 hızlanması ise 9 sn. imiş.

Litre başına güçte, standart Veyron'dan daha iyi demek oluyor bu da.

1611125260777216914_d.jpg?66009

2048475473372489405_d.jpg

8854545771827652056_d.jpg

1684463160610068592_d.jpg

Siyah aracın ön ızgara hariç ayrıntıları -özellikle tavan- ne kadar anormal durmuşsa, aynı ayrıntılar kırmızıda bir o kadar güzel durmuş bence.

İyi günler.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Black'da sanki kırmızıyı biraz abartmışlar.Tavan değilde, diğer küçük parçalar kırmızı olabilirmiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

Black'da sanki kırmızıyı biraz abartmışlar.Tavan değilde, diğer küçük parçalar kırmızı olabilirmiş

ben de tavanı beğenmedim. önde de yalnızca en genişinde olsa yetermiş bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

kaç paraymış  ? 50 bin 60 bin 

o konuyla ilgili bir şey bulamadım abi ama polo bluegt 16-17 bin pound, bu da o arada olacaktır.

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

o konuyla ilgili bir şey bulamadım abi ama polo bluegt 16-17 bin pound, bu da o arada olacaktır.

tl olarak 50 bin 60 demiştim ben 

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

tl olarak 50 bin 60 demiştim ben 

abi şu şartlarda biraz hayal gibi.  :gazete:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

Tr ye getirmezler,

aynen abi. 5k olsa belki birkaç tane görülürdü ama 3k çok zor bence de.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Bence görüntüleri net başarılı. Siyah olanın tavanı damalı veya siyah olsa daha hoş olurmuş. Yanlız 140 hp motordan 0-100 nasıl 9 saniye çıkmış? 

Yorum bağlantısı

2015 ortalarında türkiye'de ;) ama içi geçmiş ford müşterisi anlamaz 10 tane satarlar bi daha getirmezler :) Ford müşterisi bu ayarda araç alıcaklarsa seat ibiza-polo gti-fabia rs alsın diye :) Tek çaresi adam gibi bi reklam ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fiesta St treni kaçırmış pazarlamacılar, artık çok zor, düşünün ki fabrikadan çıkarken modifiye alt yapısı hazır bir alt yapı var, nispeten rakiplere göre çok az harcama ile 2 misli keyif alınacak bir ayar hem de.....

Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant

fiesta St treni kaçırmış pazarlamacılar, artık çok zor, düşünün ki fabrikadan çıkarken modifiye alt yapısı hazır bir alt yapı var, nispeten rakiplere göre çok az harcama ile 2 misli keyif alınacak bir ayar hem de.....

Otosan için ticari araç satmak yeterli, gerisi mühim değil. Umursamıyorlar bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

140 hp fiesta için 0-100 9 saniye bence biraz uzun.

125 hp ecobbost 9.4sn ve 196km top speed mevcut 200nm tork mevcut, karışık tüketim verisi 4.3lt/100kkm

Fiesta st 180hp 6.5sn ve 220km top speed mevcut 244nm torka sahip 6 ileri. Aradaki 40hp farka bakar isek vede yaptığımız testler sonucu 1.0 lar çok performanslı hızlanamıyor ama ulaştığı hızı sabit koruyabiliyoe.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Bakalım 1.0 motoru Ford ne zaman eline alacak, 140 bg in üstüne ne kadar ekleyecek.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Turbo ve soğutma sistemi iyi ise motorda bir problem çıkacağını sanmam. İşi yapan motor değil. Turbo ve yazılım..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Gelmiş geçmiş 1.0 hacimli en hızlı binek aile otomobili..
Litre başına vurulduğunda, Lamborghini, Ferrari ve hatta Bugatti Veyron'dan daha hızlı
Ortalama Tüketim 4.5lt..
0-100km : 9sn.
Son hız : 201km/h
180nm./ 1400-5000 devir bandında sürekli verebiliyor..
Sadece siyah ve kırmızı olarak üretilecek..
Değişik çizgilere sahip olup, standart 16 jant ve opsiyon 17 jant olacak..

Yıl sonuna doğru, satışa çıkması bekleniyor.. Türkiye'ye gelir mi bilinmez ama, biz en iyisini yapana kadar en iyisi bu olmuş ;)

Başka Konuda açılmış aynı anda silinebilir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bakalım 1.0 motoru Ford ne zaman eline alacak, 140 bg in üstüne ne kadar ekleyecek.

tunning piyasası denemeleri yapar acımaz :D

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Abi 1.0 motora 140 hp çok değilmi ? Metal yorgunluğu diye bir şey duymuştum, bu az cc ye fazla beygir basılmış arabalar uzun ömürlü olurmu ?düşük güçteki motor fazla zorlanmazmı 140 hp de ?

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Bunların hepsi hesaplanmıştır merak etmeyin. 1,6 motordaki kullanılan malzeme ile bu motordaki malzeme bir olamaz elbette.  Motor ömrü diğer motorlardan çok farklı olmayacaktır. ( Elbette bakımları zamanında ve düzgün yapıldığı sürece)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

tunning piyasası denemeleri yapar acımaz :D

Kesin yaparlar, 1000 cc yi canından bezdirirler...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...