Süha Demirtaş 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Kesin yaparlar, 1000 cc yi canından bezdirirler... Garantili araç otosan düşünsün 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Kırmızı çok fena, siyahtaki kırmızı ayrintilar cok abartılı Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Abi 1.0 motora 140 hp çok değilmi ? Metal yorgunluğu diye bir şey duymuştum, bu az cc ye fazla beygir basılmış arabalar uzun ömürlü olurmu ?düşük güçteki motor fazla zorlanmazmı 140 hp de ? Metal yorgunluğu diye birşey var ama burada söz konusu olan aşınmaz. Gerçi ikiside kullanılan malzemeye göre değişir. Malzeme iyi olduktan sonra aşınmada, yorulmada çok düşük olur. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Metal yorgunluğu uzun yol yapıp çok aşırı km.yapan kimseleri ilgilendiren bir durum olmalı. Ben bu forumda yada özel hayatımda artık milletin gömlek değiştirir gibi araç değiştiğini gördükten sonra bu konuda kimsenin kafa yoaracağını sanmıyorum. Motorlar 20 sene öncesine kadar 100,000 - 150,000 kmde bitiyordu şimdikiler çok ama çok iyiler...Önemli olan her aracın otomatik versiyonu varmı yokmu ? satışı artık en çok bu opsiyon belirliyor... Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Aşınmanın bir nedeni de devirli kullanımdır. 1.0 ecoboost her ne kadar aşırı beslemeli olsa da standart kullanımda atmosferik motorlardan daha düşük devirde kullanıldığından bir nebze de olsa aşınma anlamında atmosferik motorlara yakın olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts