İçeriğe Yönlendir

C-Max Satılıp Tiguan Alınırmı ?

İsa Enes Çoban

Recommended Posts

İsa Enes Çoban

40 a tamam de biletimi alayım bu mesajdan sonra :):flowers:

alma konusunda ciddiyim :D

abi ani oldu şimdi alınacak arabayı bulmam lazım :)
Yorum bağlantısı

abi ani oldu şimdi alınacak arabayı bulmam lazım :)

Ben araba arayışında 8. Günü bitirdim kardeşim daha yolun başında sayılırım ama bu hafta içinde bitmesi lazım benim işimin. Baba&oğul fotomu senin arabayla güncellerim ne güzel :D Hadi 2 saat daha sahibinden coma bak sonra kararını ver :D sana tiguan yakışır ;):)
Yorum bağlantısı
İsa Enes Çoban

Ben araba arayışında 8. Günü bitirdim kardeşim daha yolun başında sayılırım ama bu hafta içinde bitmesi lazım benim işimin. Baba&oğul fotomu senin arabayla güncellerim ne güzel :D Hadi 2 saat daha sahibinden coma bak sonra kararını ver :D sana tiguan yakışır ;):)

ahahahaahaj abi :D yakışır diyosun yani :D
Yorum bağlantısı
İsa Enes Çoban

şu fotoğrafla kendini bi yan yana koy bakalım :D

gPMyoLO.jpg?1

Valla yakışır :D abim vallaha iyi bir araba bulursam kontak kurarız neden olmasın ama kesin diyemem :D
Yorum bağlantısı

Valla yakışır :D abim vallaha iyi bir araba bulursam kontak kurarız neden olmasın ama kesin diyemem :D

Hayırlısı olsun kardeşim :) fazla zamanımız yok ama :D

Yorum bağlantısı
İsa Enes Çoban

Hayırlısı olsun kardeşim :) fazla zamanımız yok ama :D

Kısmet abi :)
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bence alınır. Ama dsglisi. Ama yakıt biraz üzer tsi'da. Birde dsg olmazsa şahsen alternatif çoğalıyor bence. Eğer dsg olmasa almam ben. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

2.0 tdi dsg mi? alınır

neden çağlar bey bu 2.0 tdi otomatik iyi araba değilmi bende hep özenirdim bilmediğimiz bir şey var galiba aydınlatsanız iyi olurdu

Yorum bağlantısı

Kardeşim var mı bir değişiklik :D benim ciddiyetim git gide artıyor :) zorla kanına giriyorum ama kusura bakma artık :D

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

DSG = Saatli bomba :) Şu anki sahibinde geriye sayıyo... yeni sahibinde patlıycak :)

forumlarda 7 ileri dsg nin kavrama problemini yeni nesil kavramayla değiştirdikten sonra herhangi bir problem kalmadığını söylüyorlar. hatta iyi niyet garantisi altında işçilik ücretinin %30 una hallediyorlarmış. mış?

Yorum bağlantısı

forumlarda 7 ileri dsg nin kavrama problemini yeni nesil kavramayla değiştirdikten sonra herhangi bir problem kalmadığını söylüyorlar. hatta iyi niyet garantisi altında işçilik ücretinin %30 una hallediyorlarmış. mış?

Ben arkadaşın yerinde olsam KUGA tercih ederdim... x paket cam tavan falan tadından yenmez :)

Yorum bağlantısı
İsa Enes Çoban

Kardeşim var mı bir değişiklik :D benim ciddiyetim git gide artıyor :) zorla kanına giriyorum ama kusura bakma artık :D

abi dünden beri bakınıyorum kafama tam yatan bir araba yok açıkcası acele edip hata yapmakta istemiyorum araba satmak kolayda almak zor :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

iyi niyet garantisini geçsin onlar, hatalı tasarım (seneler sonrası bile para vermeden değişim hakkı doğmuştur) Nokta

Beş kuruş vermeden 17 sene sonra bile beş kuruş vermeden değişmeliler, mahkemeye verdinmi bak nasıl değişirler....

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

iyi niyet garantisini geçsin onlar, hatalı tasarım (seneler sonrası bile para vermeden değişim hakkı doğmuştur) Nokta

Beş kuruş vermeden 17 sene sonra bile beş kuruş vermeden değişmeliler, mahkemeye verdinmi bak nasıl değişirler....

Burası Türkiye abi sen inanıyor musun buna :D

Yorum bağlantısı

abi dünden beri bakınıyorum kafama tam yatan bir araba yok açıkcası acele edip hata yapmakta istemiyorum araba satmak kolayda almak zor :)

sen bana kriterleri söyle birlikte arayalım :)

Yorum bağlantısı
İsa Enes Çoban

sen bana kriterleri söyle birlikte arayalım :)

Abi sen benim arabayı boşver şimdilik :)
Yorum bağlantısı

Abi sen benim arabayı boşver şimdilik :)

Bak ya :) sırf senin araç için şartları zorlayıp alacaktık neyse kısmet değilmiş :)

Yorum bağlantısı
İsa Enes Çoban

Bak ya :) sırf senin araç için şartları zorlayıp alacaktık neyse kısmet değilmiş :)

Valla iyi olurdu abi ama şimdi acele olmaz bu işler :)
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fikret Özsoy

:shok:  "inanak mı kanka" diyesim geldi :fiuw:

2001 yılında 4 yaşındaki Tipo SX aracımın kokpit kısmının yolcu kısmı eşya konan yeri sıcaktan kabarmıştı. Servisten üretici hatası olarak garantili değiştirmiştim. Yeter ki haklarımızı bilip üzerine gidelim. "Ya burası Türkiye" dedikçe üreticiler daha da cesaretleniyorlar.

Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun

Daha yenilerde benzinli otomatik tiguana bindim, yarım depo benzin vardı ve menzil 140 km idi :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...