Ali Ozan Yurtsever 24 Haziran 2014 Paylaş 24 Haziran 2014 Selam arkadaşlar. Yeni taşındığım evin apartman girişi görüntülü diyafonlu ve şifre ile kapı açılıyor. Şifremiz ise çok basit sıralı bir şifre ve müteahit zamanından kalma. Bu aletlerin şifresi nasıl değiştirilir. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 24 Haziran 2014 Paylaş 24 Haziran 2014 (düzenlendi) markası modeline göre internette arama yaparsanız bir tuş kombinasyonu sayesinde yapılıyordur elbet. Bkz. 1 Bkz. 2 24 Haziran 2014 tarihinde Volkan Doğrular tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 24 Haziran 2014 Yazar Paylaş 24 Haziran 2014 markası modeline göre internette arama yaparsanız bir tuş kombinasyonu sayesinde yapılıyordur elbet. Bkz. 1 Bkz. 2 hmmm biraz karışık görünüyor Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 24 Haziran 2014 Paylaş 24 Haziran 2014 Benim anladığım size ait bir master şifre olması gerekmesi imiş. Master şifreye sahipseniz kolay değilseniz resetlenmesi yeniden programlanması gerekli Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 24 Haziran 2014 Yazar Paylaş 24 Haziran 2014 Benim anladığım size ait bir master şifre olması gerekmesi imiş. Master şifreye sahipseniz kolay değilseniz resetlenmesi yeniden programlanması gerekli Aynen, yöneticide varsa vardır o şifre ki hiç sanmıyorum olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts