Süleyman Can Şahin 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Selamlar . Aracımın arka koltuklarını sökmek için bugün baya bi uğraştım. Yalnız ne yaptım ise vidaları yerinden oynatamadım çok kuvvetli sıkılmış . Arka koltuğun oturma kısmını komple söküp yıkatmam gerekiyor . Bu sökme işlemini nasıl yapacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 E kendiniz söylemişsiniz zaten o vidalar sökülecek Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Koltukları söküp yıkamayı bende düşünüyorum vidalara şu nalburda satılan pas sök tarzı spreyler var onlardan kullansam işe yararmı. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 E kendiniz söylemişsiniz zaten o vidalar sökülecek Aynen Ancak onun değişik bir Lokmalı cırcırlı dedikleri alet varmış onun ile söktüler. Koltukları söküp yıkamayı bende düşünüyorum vidalara şu nalburda satılan pas sök tarzı spreyler var onlardan kullansam işe yararmı. http://www.dhtelaletleri.com/products_3.php?prot=191〈=tr Abi bu linkteki üründen lazım. Aracın içindeki herşeyi sökebilirsin Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 1 yıl önce aracın halısınıda dahil sökmüştüm. koltukları basınçlı yımaka makinası ile yıkadım ilk günkü gibi tertemiz olmuştu. basınçlı yıkama yoksa boşuna uğraşmayın süngerdeki kir orda kalır ancak döşeme temizlenmiş olur. oda sonradan kusma ve koku yapabilir. basınçlı yıkama ile resmen kum toz akıyor. en son halıyıda yıkayıp 2 gün gölgede kuruttum. sonra taktım süper olmuştu. bu yazda yapasım var sanki Yorum bağlantısı
Recommended Posts