Serkan Toker 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Arkadaşlar yapılan anketin sonucuna da bakarsak 19 temmuz uygun görünüyor... Yer belirleme çalışmalarında sona geldik onu da duyuracağız inşallah bir iki güne kadar... Genel tercih bekar gelinmesi yönünde ancak hafta sonu olduğu için eşi ve çocukları ile gelmek isteyenler yine gelebilirler... Yer tam belli olduğunda başlığa ekleyeceğim, hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim, iftardan sonra herkese benden çay.... İftar sonrası sahura kadar kalmak isteyen misafirlerimiz içinde çalışmalar yapıyoruz, memnuniyetle sizlerle birlikte sahur yaparız.. İftar mekanı KÜNAR Restoran, Yüzüncü Yıl Mahallesi, Balgat / Ankara dır arkadaşlar... http://www.kunar.com.tr/ İftar menüsü ; Çorba ( mercimek veya yayla ) Osmanlı Kavurma + İç pilav Kızartma tabağı + iftariyelik Tahinli pide Güllaç veya sütlaç İçecekler kutu olarak kola, fanta veya ayran Su masalarda 1,5 litrelik pet şişelerde yeterli miktarda olacak. SINIRSIZ ÇAY + SINIRSIZ SOHBET Yemek ücreti kişi başı 40,00 Tl. dir 14 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş. Üzerime düşen ne varsa ben hazırım.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 herkese benden çay derken şefkatli ve kıymetli adminimiz, adamları bağ evine götürüp semaver mi yakacaksın... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Listenin son halini önceki konudan apardım. Katılamayacak olanlar ismini silsin, yeni ekleyecek olanlar ise hoş gelir safa getirir. 1. Mehmet Özyürek 12. Serkan Toker 43. Mükremin Kocataşkın4. Ayhan Onaran 5. Mert Boran ?6. Süleyman Özer 27. Tolgahan Sağlam8. Muhammed Andı 19-Mehmet Pınar 210-Faruk Yıldız* 111-Kerim Taşkan - 112- Erkan Dikici13-Sefa Çelik14-Gökhan BULUT 2 15 Hakan Kurt 3 16 Şahin Topaloğlu 3 17-Ertan Çabuk 18-Ersin Ulupınar 19- Taner Ayık Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş. Üzerime düşen ne varsa ben hazırım.. Tolgahan şefkatli Atmin yarın bizimle olacak, inşallah yarın akşam haberleşip "malûm yer"de buluşacağız. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş. Üzerime düşen ne varsa ben hazırım.. Kuyruk ne ki??? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 en son, herkese çay dediğinde çoluk çocuk perişan olup, soğuk soda içmiştik şefkatli admin..... 6 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Tolgahan şefkatli Atmin yarın bizimle olacak, inşallah yarın akşam haberleşip "malûm yer"de buluşacağız. Tamam abim Ben yarın için randevu alıyorum o zaman ? Kuyruk ne ki??? Sürpriz Biletini al şimdiden Sabri amca Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2014 en son, herkese çay dediğinde çoluk çocuk perişan olup, soğuk soda içmiştik şefkatli admin..... Teknoloji çok ilerledi abi eski sıkıntıların hiçbiri yok artık... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Kendi özel karışımımizi getirsek, demletebiliyormuyuz? Hatta bizzat başlarında bulunmak ve demlenme aşamalarını kontrol altında tutmak kaydıyla. . Çaycı sinirli "gidersen git" der diyorsan getirmeyelim çayımızı. Tatsızlık çıkmasın diye. Hani adam.bize posta koymasin da 6 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Kendi özel karışımımizi getirsek, demletebiliyormuyuz? Hatta bizzat başlarında bulunmak ve demlenme aşamalarını kontrol altında tutmak kaydıyla. . Çaycı sinirli "gidersen git" der diyorsan getirmeyelim çayımızı. Tatsızlık çıkmasın diye. Hani adam.bize posta koymasin da Senin kan şekerin düşmüş anlaşılan abi Sahur da da demliyormusun semaverini Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Senin kan şekerin düşmüş anlaşılan abi Sahur da da demliyormusun semaverini Düşmez. Bir bildiğimiz bir duyumumuz varki konusuyok yiğidim. İki ezan arasında Semaver kaynar.... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Ben gelemiyorum arkadaşlar. çağır gelelim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Düşmez. Bir bildiğimiz bir duyumumuz varki konusuyok yiğidim. İki ezan arasında Semaver kaynar.... Şimdiden ALLAH kabul etsin abim Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 1. Mehmet Özyürek 1 2. Serkan Toker 4 3. Mükremin Kocataşkın 4. Ayhan Onaran 5. Mert Boran ? 6. Süleyman Özer 2 7. Tolgahan Sağlam 8. Muhammed Andı 1 9-Mehmet Pınar 2 10-Faruk Yıldız* 1 11-Kerim Taşkan - 1 12- Erkan Dikici 13-Sefa Çelik 14-Gökhan BULUT 2 15 Hakan Kurt 3 16 Şahin Topaloğlu 3 17-Ertan Çabuk 18-Ersin Ulupınar 19- Taner Ayık20- Ahmet KİRİŞ + 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 mekanda havuz da olacak mı? nerde bu organizatör nerde bu admin 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 mekanda havuz da olacak mı? nerde bu organizatör nerde bu admin ben biraz daha hızlandım. 19'una koparım. Yarışalım mı ? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 ben biraz daha hızlandım. 19'una koparım. Yarışalım mı ? Ben varım [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 1. Mehmet Özyürek 12. Serkan Toker 43. Mükremin Kocataşkın4. Ayhan Onaran 5. Mert Boran ?6. Süleyman Özer 27. Tolgahan Sağlam8. Muhammed Andı 19-Mehmet Pınar 210-Faruk Yıldız* 111-Kerim Taşkan - 112- Erkan Dikici13-Sefa Çelik14-Gökhan BULUT 2 15 Hakan Kurt 3 16 Şahin Topaloğlu 3 17-Ertan Çabuk 18-Ersin Ulupınar 19- Taner Ayık 20- Ahmet KİRİŞ + 1 21-Mustafa ERDOĞAN ( Babam ) Bende orda olmak isterdim ama beni temsilen babama dedim gitmek ister misin diye . O da merak ediyordu sürekli iyi fırsat oldu onun içinde Umarım bir aksilik olmaz aranızda olur. şimdiden iyi eğlenceler Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 mekanda havuz da olacak mı? nerde bu organizatör nerde bu admin Buyrun? Ben gelemiyorum arkadaşlar. İnanmıyorum, gerçekten mi? Oysa ki protokolden (VİP (ortadaki ı değil i'dir özellikle yazdım) yer ayırmıştım sana. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 çağır gelelim Gelin len! Topunuz gelin... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Buyrun? İnanmıyorum, gerçekten mi? Oysa ki protokolden (VİP (ortadaki ı değil i'dir özellikle yazdım) yer ayırmıştım sana. yok i diğer bi kopyacı arkadaş vardı buralarda ona baktıydım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Buyrun? İnanmıyorum, gerçekten mi? Oysa ki protokolden (VİP (ortadaki ı değil i'dir özellikle yazdım) yer ayırmıştım sana. Murat Dere'ye VİP olmaz DİP ( Dely İmportant Person ) olur 19'u olmasaydı gelirdim ayrıca 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts