İçeriğe Yönlendir

19 Temmuz Ankara İftarı, Künar Restoran

Serkan Toker

Recommended Posts

Murat Dere

İşte şimdi hayatının hatasını yaptın... Arabanın altındaki bombanın hangi kaplosunu keseceğini söylemem... :fiuw: Unutma ben de deli yardımcısıyım... :yes::crazy:

Ben biliyom; lacivertimsitrakvari gibi olan kabloyu es geçip yanındakinin aynısının tıpkısının biraz değişiği olan kablonun sağ üst komşusuna bitişik yaşıyormuş gibi yapan kabloyu kesecen galiba yüzde yüz sanırım herhalde gibi. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Boşuna uğraşma ağzımdan laf alamazsın...

Iyy n'apim senin ağzındaki ıslak lafları? Bende bi sürü kuru laf var? Hıh! :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Iyy n'apim senin ağzındaki ıslak lafları? Bende bi sürü kuru laf var? Hıh! :D

seni her gördüğümde elimde ne varsa önce ısırıp sonra yere atıp üstünde zıplıyom nedense.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Neredeyse günde geldi. Ee şimdi kimler nasıl gelecek? Otobüs ile kimler gelecek? Uçak ile gelecek kimler var? Yardımcı olalım.? :)

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Neredeyse günde geldi. Ee şimdi kimler nasıl gelecek? Otobüs ile kimler gelecek? Uçak ile gelecek kimler var? Yardımcı olalım.? :)

abi ben arabayla gelmeyi düşünüyorum ( araba dediysem mondeo-focus değil tabi . reno 9  :blush:  ) adres konusunu nasıl halledicem ?bildiğim yerleri söyleyim kayaştan ötesi sıfır bende :D

Yorum bağlantısı

abi ben arabayla gelmeyi düşünüyorum ( araba dediysem mondeo-focus değil tabi . reno 9  :blush:  ) adres konusunu nasıl halledicem ?bildiğim yerleri söyleyim kayaştan ötesi sıfır bende :D

Aydın lokantanın internet sitesinde adres ve harita var. Çok da kolay bulunabilecek bir yer. Buna rağmen bulamıyorsan öm. gönder.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Aydın lokantanın internet sitesinde adres ve harita var. Çok da kolay bulunabilecek bir yer. Buna rağmen bulamıyorsan öm. gönder.

bakıyorum abi :) buna rağmen derken  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Ne güzel işte. Kayaş'tan otobana girmeden Konya tabelasını takip et. Taa ki sağında Aşti'yi görene kadar... Ne diyorum ben ya..

Ya hallederiz, ben konum gönderirim sana :D

bakıyorum abi :)buna rağmen derken  :biggrin:

Ağır konuşmuş :D 

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

"kırkbirkere maşallah" demek için 41 ' i bekledim ama, sabrım kalmadı. 35' de "yolun yarısı" demek....

1. Mehmet Özyürek
2. Serkan Toker 2

3. Mükremin Kocataşkın

4. Ayhan Onaran
5. Mert Boran ?
6. Süleyman Özer 3
7. Tolgahan Sağlam
8. Muhammed Andı
9. Mehmet Pınar 2
10. Faruk Yıldız*
11. Kerim Taşkan - 1
12. Erkan Dikici
13. Sefa Çelik
14. Gökhan BULUT 2
15. Hakan Kurt + 1
16. Şahin Topaloğlu 3
17. Ertan Çabuk
18. Ersin Ulupınar
19. Taner Ayık
20. Ahmet KİRİŞ + 1
21. Mustafa ERDOĞAN
22. Baran Ekici
23. Ali Alp GÖKÇE
24. Emin BARIŞ
25. Bayram ÜNSAL
26. Kemal KORKMAZ
27. Servet AYDIN +1 misafir
28. Latif Korkmaz
29. Zafer Ayvacı +1

30-Evren İskent +1

31 Ömer Türkşanlı + 1

32-Mustafa ŞAHİN

33-Aydın Akdeniz

34-Evren Barış Özbek

35-Hikmet Demirtas (+?)

36-Ömer Aydın

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Arkadaşlar anlaşılmayan yerleri sorun:

genell.jpg

detay%201.jpg

detay%202.jpg

detay%203.jpg

Konya yolu üzerindeki 70 Gün Üst geçidinin üstü ile Künar arası 1,4 km.dir. Bu 70 gün köprüsü önceden 100. yıl köprüsü, demir köprü gibi adlarla anılırdı.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Mükremin bey, deri köprü değil, eskiden köprü demirden yapıldığı için eski ismini "DEMİR" köprü diye hatırlıyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Olay budur işte,Kerem bey iyi bak  :D

Silme!!!! Yakarım!!!! :bambam2:

Mükremin bey, deri köprü değil, eskiden köprü demirden yapıldığı için eski ismini "DEMİR" köprü diye hatırlıyorum.

Sonradan farkettim, düzelttim. :biggrin::good1:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Eşiyle gelmek isteyenler gelsinler arkadaşlar, hanımlar 7-8 kişi oldular... Onlara ayrı özel bir masa yapabiliriz belki bizden bile iyi sohbet edip kaynaşırlar.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben düzelteyim abi ne vardı ?  :biggrin:

Dokunma!! Ben düzelttim. :angry:

Eşiyle gelmek isteyenler gelsinler arkadaşlar, hanımlar 7-8 kişi oldular... Onlara ayrı özel bir masa yapabiliriz belki bizden bile iyi sohbet edip kaynaşırlar.. :)

Sen bi kutuna gitsene, son mesajıma ekleme yaptım. ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...