İçeriğe Yönlendir

2015 Model Passat Görücüye Çıkmış

Emrah Altun

Recommended Posts

Emrah Altun

- Yapılan geliştirmelere bağlı olarak yakıt tüketiminin %20'ye aran oranda düşürülmüş

- Plug-in hyrbid seçeneği. 1.4 Litre hacminde 154 beygirlik TSI motor ve 107 beygirlik elektrik motorundan oluşan motor paketi ile araç yaklaşık 50Km gidebiliyormüş.

- Diğer önemli motor seçeneği ise 237 beygir gücündeki yeni 2.0 TDI BiTurbo motor. 500nm tork sağlayan bu motor, Passat için sunulacak en güçlü dizel seçeneği. Mevcut model ile kıyaslandığında, ekstra 62 beygir ve 120nm tork vaad ediyor. Bu motor seçeneğin sadece DSG şanzıman ve 4MOTION 4 tekerlekten çekiş sistemi ile alınabiliyor.

- Tüm seçeneklerde dur/kalk sisteminin standart

- 33 mm arttırılmış diz mesafesi

- Bagaj hacmi de 21 litre artış ile 586 litreye yükseltilmiş.

Fiyat tahminlerini alalım :)

vw-unveils-new-look-euro-spec-2015-passa

Konunun orjinali

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

İçi sattığım Octavia'yi andırıyor. Dışarıdan 10 numara olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

ekstra 62 beygir ve 120 nm. tork artışı diye bahsedilen değere bak. toplam gücü bu kadar olmayan epeyce bir araba var ortalıkta dolaşan. sonuç; her şey güzel amma param olsa da almam.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

ekstra 62 beygir ve 120 nm. tork artışı diye bahsedilen değere bak. toplam gücü bu kadar olmayan epeyce bir araba var ortalıkta dolaşan. sonuç; her şey güzel amma param olsa da almam.

Mb varken Vw yi kim napsın dimi..  :good1:

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Bunu ortalama 200.000 TL ye satarlar. 6 ay sonraya da sıra verirler.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

2000 motor ve Station harika seçenek olurdu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
özgür özkan

Fiyat 200den asagi olmaz ama bence guzel olmus klasik passatin ici biraz daha spor gorunumlu olmis sanki:) en ucuzu bile 110u bilur heralde

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Hay maşallah .. Belki nasip olur bize de binmek :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Skoda da çok daha ucuza daha iyisini ve dolusunu nasılsa alırız, yine klasik vw olmuş, geçiniz :)

Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan

O ne la ortada analog saat var ya la... Çok yakar bu. Içi de bej çocuğun ayak izleri falan cikmaz koltuktan... yoksa param olmadigindan değil yani. .. ;-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baran Ekici

VW'yi günahım kadar sevmem ama 2.0tdi 240lık motorun teknik özellikleri çok başarılı olacak gibi, uygun fiyatlandırma olursa düşünebilirim..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Buna 

190-200 bin den aşağı değildir.

O paraya 2011 model Merso E220 CDI alırsın, o para buna verilirmi yahu :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Buna 

O paraya 2011 model Merso E220 CDI alırsın, o para buna verilirmi yahu :)

Alanlar, verenler neden veriyor bu arabalara bu paraları? Neden gidip Merso almıyorlar? Bana da çok saçma geliyor..  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Alanlar, verenler neden veriyor bu arabalara bu paraları? Neden gidip Merso almıyorlar? Bana da çok saçma geliyor..  :unsure2:

Sıfır almak isteyenler alıyor herhalde, birde Mersonun servis bakımları her geçen gün katlanarak artıyor, Merso premium araba, o yüzden sanırım, vw istediği kadar yapsın, hala orta sınıf,  neyse bakımı geçelim, öyle yada böyle, temiz bir E220 cdi mi bu mu? Cevabım basit, tabiki Merso :)

ww-ford gibilerine 100 kaat bile fazla, ama bizim memleket acaip bir yer, vergilerde öyle, şu vergileri adam gibi yapsınlar bu forumda Ford yada VW konuşmaz olurduk vallahi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

b6'dan sonrası hikaye. şasi değiştirip de, makyajlanmış gibi duran bir araç yapmak tam olarak vw'nin işi, ayrıca tebrik ediyorum.  :bravo:

son olarak, önü böyle bile çirkinken, halojen trendline vs. araçları düşünemiyorum. :D

Yorum bağlantısı

Şaka değil cidden çok vasat buldum tasarımı arkası hariç. Içi dümdüz yine, ön burnundaki erkeksi duruş gitmiş hepten. Ama motor seçeneği 2.0 tdi a söz yok çok çok iyi

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Bence çok güzel olmuş. Göstergelere bayıldım. İç havalandırma ızgaralarının tasarımı bir vw için fazlaca cesurca, içlerine bir tane fransız karışmış olmalı..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dış tasarım hoşuma gitti.

Ancak iç tasarım çok basit ve sade.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...