İçeriğe Yönlendir

2015 Model Passat Görücüye Çıkmış

Emrah Altun

Recommended Posts

Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Göstergeler full digital olmuş.

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Göstergeler harika olmuş ama dikkat dağıtmaz mı sürüş esnasında?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Jettaların bagajdaki yazıyı sökünce passat olacaksa yine... 

Ben beğenmedim :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Guzel olmuş. Bir de müşteriyi sıraya koyup iki ayda verdi mi tadından yenmez olur ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

vw ve diğerleri kavramı her geçen gün giderek büyümekte. 2.0 tdi yine rakipsiz yine kuvvetli maşallah paramız olsada alsak :)

20 yıl sonra o göstergeye bir şey olsa kim nasıl tamir eder bilemiyorum :)

Rahat ol gelirler bana veririm bir panel çözeriz işi ;)

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Araba güzel olmuş. Fiyatı nasıl olur acaba 2014 model alanlar pişman olacak.

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

BMW F10, Audi A Serisi ve Passat CC melezi olmuş.İlk arabam 1997 1.8 T idi hala aklımda ki çok severim Passatları ve malum ülkemizde piyasası olan bir araç, her daim satacak bir araç....

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

Bi mercedes asla degil, ayni paraya bunu alir binerim hic degilse gercek premium imaji olur, cakma degil.

2048_2409209242.jpg

2048_3093131093109.jpg

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

fiyat şimdikilerle aynı olur. 25bin eurodan başlar 30bin euroya kadar gider (1.6 ve altı olanlar)

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Arkadaşlar ,abiler samimi olarak bir soru soracağım. Abimin 2014 dsg Passatı var. Bu dsg hala sorunlu mu? 2013-2014 üretimlerinde çevrenizde sıkıntı yaşayan duydunuz mu? Oda çevresinden bir şeyler duymuş şu anda sıkıntı yok ama işkilleniyoruz durduk yere can sıkıyor. Bu kadar şikayetten sonra bu şanzımanın durumu ne oldu.Bilen var mı?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Enis Sever

Bu passatta daha henüz hiç arabada olmayan çok güzel bir özellik var o da akıllı telefonda bulunan yandex vb yol haritalarını aracın teybine aktarabiliyorsunuz. Böylece pahalı navigasyonları almya hiç gerek kalmayacak. Ayrıca 2.0 240 hp dizel motorun performansı da düşünülürse bu araba her türlü alınır.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cihan Beliceli

Size şöyle bir fikir vereyim fiyat konusunda. Şuanda vw'ler liste fiyatı üzerinden %3 indirimle satılıyor bu liste fiyatlarına %3 zam gelir yani %6 zamla yeni araçlar satılacak. Digital ekran opsiyonel olacak. Ekim Kasım gibi gelmesi bekleniyor. İlk gelen arabalarda 2.0 TDİ olacakmış. Bilgiler geldikçe buraya yazarım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu passatta daha henüz hiç arabada olmayan çok güzel bir özellik var o da akıllı telefonda bulunan yandex vb yol haritalarını aracın teybine aktarabiliyorsunuz. Böylece pahalı navigasyonları almya hiç gerek kalmayacak. Ayrıca 2.0 240 hp dizel motorun performansı da düşünülürse bu araba her türlü alınır.

Ben şu anda yandex kullanıyorum passat ile...

Fiyat çok değişmez. 25 bin eyro ile 30 bin eyro arası oynar seviyesine göre.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Vw grubu, nvidia ile anlaşarak büyük iş yaptılar. Yakında android tabanlı araç işletim sistemi gelir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Araç işletim sistemi? Android? 

Navigasyon VS mi demek istediniz? O zaten var ki?  Fabrikada koyarlarsa acayip maliyet düşüşü olur. dörtte birine iner maliyet.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Araç işletim sistemi? Android? 

Navigasyon VS mi demek istediniz? O zaten var ki?  Fabrikada koyarlarsa acayip maliyet düşüşü olur. dörtte birine iner maliyet.

Multimedya kısmı bakımından. Nvidia ile anlaştı 2 sene önce. Yeni ekranlar tegra işlemcili. Androide dönecekler diyorlar ama..

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

inşallah dönerler. gerçi bozulma oranı çok yüksek olur riskli ama factory reset felan opsiyonları ile olabilir.

Şimdi en önemli gelişmeler şunlar olacak:

1- Yeni 1.4 tsi motor  (gelir)

2- hibrit  (belli olmaz gelebilir)

3- aktif elektrikli dinamik süspansiyon (mutlaka opsiyon)

NOT: Yeni kasanın şekli şemali güzel tabi. O ayrı. 

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar ,abiler samimi olarak bir soru soracağım. Abimin 2014 dsg Passatı var. Bu dsg hala sorunlu mu? 

Kayseride idim... 

Otomatik şanzımancıya uğradım... Liftlerin tamamı vw ile doluydu... Sadece birinde RR vardı onu da sordum, yağı değişiyordu... 

Birazdan resim atacağım... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu arada, yağ değişimini sormak için uğradım... 

Usta bizzat kullandı, şanzımanda da konvertörde de hiç bir sorun yok dedi... Ne yapıp ne yapmayım bu şanzımanla dedim.. Sadece yağını ve filtresini değiş dedi.. :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bu arada, yağ değişimini sormak için uğradım... 

Usta bizzat kullandı, şanzımanda da konvertörde de hiç bir sorun yok dedi... Ne yapıp ne yapmayım bu şanzımanla dedim.. Sadece yağını ve filtresini değiş dedi.. :D

Hani değişmez di :D ss alayım da ilerde lazım olur :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben de dedim. Servis değişmeyin diyor dedim. Onlar şanzıman satmak için diyor dedi. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...