Hakan Gürsu 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 (düzenlendi) Göstergeler full digital olmuş. 6 Temmuz 2014 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 Göstergeler harika olmuş ama dikkat dağıtmaz mı sürüş esnasında? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Jettaların bagajdaki yazıyı sökünce passat olacaksa yine... Ben beğenmedim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Guzel olmuş. Bir de müşteriyi sıraya koyup iki ayda verdi mi tadından yenmez olur 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 (düzenlendi) vw ve diğerleri kavramı her geçen gün giderek büyümekte. 2.0 tdi yine rakipsiz yine kuvvetli maşallah paramız olsada alsak 20 yıl sonra o göstergeye bir şey olsa kim nasıl tamir eder bilemiyorum Rahat ol gelirler bana veririm bir panel çözeriz işi 6 Temmuz 2014 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Araba güzel olmuş. Fiyatı nasıl olur acaba 2014 model alanlar pişman olacak. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 BMW F10, Audi A Serisi ve Passat CC melezi olmuş.İlk arabam 1997 1.8 T idi hala aklımda ki çok severim Passatları ve malum ülkemizde piyasası olan bir araç, her daim satacak bir araç.... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 (düzenlendi) Bi mercedes asla degil, ayni paraya bunu alir binerim hic degilse gercek premium imaji olur, cakma degil. 9 Temmuz 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 fiyat şimdikilerle aynı olur. 25bin eurodan başlar 30bin euroya kadar gider (1.6 ve altı olanlar) Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Arkadaşlar ,abiler samimi olarak bir soru soracağım. Abimin 2014 dsg Passatı var. Bu dsg hala sorunlu mu? 2013-2014 üretimlerinde çevrenizde sıkıntı yaşayan duydunuz mu? Oda çevresinden bir şeyler duymuş şu anda sıkıntı yok ama işkilleniyoruz durduk yere can sıkıyor. Bu kadar şikayetten sonra bu şanzımanın durumu ne oldu.Bilen var mı? Yorum bağlantısı
Enis Sever 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Bu passatta daha henüz hiç arabada olmayan çok güzel bir özellik var o da akıllı telefonda bulunan yandex vb yol haritalarını aracın teybine aktarabiliyorsunuz. Böylece pahalı navigasyonları almya hiç gerek kalmayacak. Ayrıca 2.0 240 hp dizel motorun performansı da düşünülürse bu araba her türlü alınır. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Size şöyle bir fikir vereyim fiyat konusunda. Şuanda vw'ler liste fiyatı üzerinden %3 indirimle satılıyor bu liste fiyatlarına %3 zam gelir yani %6 zamla yeni araçlar satılacak. Digital ekran opsiyonel olacak. Ekim Kasım gibi gelmesi bekleniyor. İlk gelen arabalarda 2.0 TDİ olacakmış. Bilgiler geldikçe buraya yazarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Bu passatta daha henüz hiç arabada olmayan çok güzel bir özellik var o da akıllı telefonda bulunan yandex vb yol haritalarını aracın teybine aktarabiliyorsunuz. Böylece pahalı navigasyonları almya hiç gerek kalmayacak. Ayrıca 2.0 240 hp dizel motorun performansı da düşünülürse bu araba her türlü alınır. Ben şu anda yandex kullanıyorum passat ile... Fiyat çok değişmez. 25 bin eyro ile 30 bin eyro arası oynar seviyesine göre. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Vw grubu, nvidia ile anlaşarak büyük iş yaptılar. Yakında android tabanlı araç işletim sistemi gelir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 (düzenlendi) Araç işletim sistemi? Android? Navigasyon VS mi demek istediniz? O zaten var ki? Fabrikada koyarlarsa acayip maliyet düşüşü olur. dörtte birine iner maliyet. 23 Ağustos 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Araç işletim sistemi? Android? Navigasyon VS mi demek istediniz? O zaten var ki? Fabrikada koyarlarsa acayip maliyet düşüşü olur. dörtte birine iner maliyet. Multimedya kısmı bakımından. Nvidia ile anlaştı 2 sene önce. Yeni ekranlar tegra işlemcili. Androide dönecekler diyorlar ama.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 (düzenlendi) inşallah dönerler. gerçi bozulma oranı çok yüksek olur riskli ama factory reset felan opsiyonları ile olabilir. Şimdi en önemli gelişmeler şunlar olacak: 1- Yeni 1.4 tsi motor (gelir) 2- hibrit (belli olmaz gelebilir) 3- aktif elektrikli dinamik süspansiyon (mutlaka opsiyon) NOT: Yeni kasanın şekli şemali güzel tabi. O ayrı. 23 Ağustos 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Arkadaşlar ,abiler samimi olarak bir soru soracağım. Abimin 2014 dsg Passatı var. Bu dsg hala sorunlu mu? Kayseride idim... Otomatik şanzımancıya uğradım... Liftlerin tamamı vw ile doluydu... Sadece birinde RR vardı onu da sordum, yağı değişiyordu... Birazdan resim atacağım... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Ilk nesil Dsg ile triptronikler gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Bu arada, yağ değişimini sormak için uğradım... Usta bizzat kullandı, şanzımanda da konvertörde de hiç bir sorun yok dedi... Ne yapıp ne yapmayım bu şanzımanla dedim.. Sadece yağını ve filtresini değiş dedi.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Bu arada, yağ değişimini sormak için uğradım... Usta bizzat kullandı, şanzımanda da konvertörde de hiç bir sorun yok dedi... Ne yapıp ne yapmayım bu şanzımanla dedim.. Sadece yağını ve filtresini değiş dedi.. Hani değişmez di ss alayım da ilerde lazım olur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Ben de dedim. Servis değişmeyin diyor dedim. Onlar şanzıman satmak için diyor dedi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts